واقعا ناراحت شدم
تبریک به همه دوستان به خاطر موفقیت هایی که تیم ملی عزیزمون تو این بازی ها بدست اورد
تبریک به همه دوستان به خاطر موفقیت هایی که تیم ملی عزیزمون تو این بازی ها بدست اورد
امروز هم ایتالیا 5 بر یک ایران رو مغلوب می کنه می ره پی کارش
قبول ندارم !من که از اول گفتم ایران نمی تونه از این مرحله صعود کنه و در مقابل ایتالیا امتیاز بگیره
همه تیم های ایرانی از روی احساس بازی می کنن نه از روی عقل و منطق و تاکتیک
بازی مقابل اوکراین همینطوری اومدن مغرورانه فکر کردن الان 10 تا می زنن . زهی خیال باطل .. حقشون بود که نرن بالا
آفرین به ایتالیا که از روی منطق و تاکتیک و بدون احساس به مرحله بعد صعود کرد
من که از اول گفتم ایران نمی تونه از این مرحله صعود کنه و در مقابل ایتالیا امتیاز بگیره
همه تیم های ایرانی از روی احساس بازی می کنن نه از روی عقل و منطق و تاکتیک
بازی مقابل اوکراین همینطوری اومدن مغرورانه فکر کردن الان 10 تا می زنن . زهی خیال باطل .. حقشون بود که نرن بالا
آفرین به ایتالیا که از روی منطق و تاکتیک و بدون احساس به مرحله بعد صعود کرد
آمار save ها رو دیدی شما؟ ما خیلی بیشتر در طول بازی تحت فشار بودیم و انصافا ایتالیا هر وقت اراده کرد گل زد.. یه جورایی به راحتی. برتری هامون چند دقیقه بیشتر دووم نیاوردن.
شایسته برد بودیم فقط به خاطر غیرت مون!! به خاطر اینکه شاید بودجه ای که هر سال به فوتسال اختصاص میدیم کسری از بودجه امثال ایتالیا و اسپانیا هم نباشه و با این حال اینجوری میایم تا یک قدمی صود میریم جلو. حتی در آخر هم نمیبازیم از ایتالیا. به خدا یه برنامه ریزی درست و حسابی و مربی خوب خارجی (نظر شخصی) و کمی توجه بیشتر نسبت به فوتسال و ایران میتونه راحت جزو سه تیم اول مدعی باشه. مثل کشتی که تو خون مونه و فقط با بی برنامگی گند زدیم بهش، فوتسال (و نه فوتبال چون هیچوقت تاکتیک حالیمون نمیشه!!) هم تو خون ما ست. به هر حال من و شما هم عمری رو با فوتبال گل کوچک تو کوچه ها سپری کردیم. میدونیم که خوبیم!
عالی بود....من از کسانی که شرط رو بهم باختند چيزی نميخوام تو امضاشون بنويسن.
50 ثانيه مونده فقط....البته اگر اون ثانيه ايتاليا گلو نميزد شک نکنيد تو همون 50 ثانيه 3 4 تا موقعيت گل ديگه بدست مييورد...بدجوری زيره فشار بود ايران..چند تا گلم که شانس اورديم...در کل با نبود بازيکنان اصليمون خوب بازی کرديم..البته اگر ما صعود نکرديم به مرحله بعد تنها مقصرش کشاورز بود نه کسه ديگه.
ايران تاکتيک تيمی خوبی نداشت تو اين مسابقات...ايران با اتکا به بازيکنان تکنيکيش به نظر من تا اينجا رسيد...
ايتاليا تو اين بازی کار تيميشون فوقولعاده بود ، هرچند بازی بعديش با اسپانيا ديگه شانسی واسه صعود نداره.
البته بعضی از دوستان بازم احساسی با قضيه برخورد ميکنن..گلهای تيم ايتاليا کجاش ابکی بود؟ ايتاليا تو کل بازی با اون که فقط احتياج به يه تساوی داشت باز هم از ما برتر بود.
کلا از هر نظر به خوبی و خوشی تموم شد و آخرش هم با یه باخت با حداقل اختلاف اون هم از قهرمان احتمالی کار رو تموم کردیم.
مثل بعضی تیم ها مثل ایتالیا بد اخلاقی و اعتراض و حاشیه سازی نکردیم. با گریه های دلسوزانه مربیان تیم و تلاش بازیکنان همه رو تحت تاثیر قرار دادیم و وجه خوبی برای خودمون ایجاد کردیم. مطمئنا خیلی ها در سراسر دنیا بازی ایران و رفتار و کردار بازیکنان ما رو دیدن و شاید این تصویر ذهنی خوب از ایران تا آخر عمرشون تو ذهنشون بمونه
اعتراف می کنم که در 5 دقیقه ی آخر حسابی عصبی شده بودم!![]()
اینها از قدری پاسکاری و وقت تلف کردن عاجز بودند، بله ما کمتر حرفه ای بودیم پس باید می باختیم؛ برای بردن باید بیشتر حرفه ای شویم و برای این کار باید سرمایه گذاری کنیم.
اتفاقا به عقیده ی من منطق و قانون "هر که تلاش کند بیشتر مستحق کسب نتیجه است" حکم به باخت ما می کرد و گرنه اگر بازی را برده بودیم این مسؤولان دست و دلباز همه چیز را به نام خود ثبت می کردند و...
نمی دانم واقعا ممکن است سرانجام روزی این شمع های دلسوخته تکانی به خودشان بدهند و از خواب چند ده ساله بیدار شوند (باز هم گلی به جمال خرس که فقط 3 ماه در سال خواب است!) و اندکی بیش از 2 میلیون (که به درد پفک خریدن برای اطفال صغیر! می خورد) هم خرج این ورزش بکنند؟؟!!!
قيمه جان محض اطلاعتون ايران در مقابل ايتاليا يك امتياز گرفت و در ضمن بازي رو هم 5-1 نباخت
اگر من جاي ايتاليايي ها بودم شما رو شهروند افتخاري رم مي كردم. :happy:
اون پیش بینی من بعد از بازی اوکراین بود . اگه دقت کنین این پست 5 بر یک ما دو روز پیش بود .
به هر حال تیم های ایرانی از یک آنالیزور و روان شناس درجه یک بی بهره هستند . و بازیکنان هم 90 درصدشون بی عقل بازی می کنن و احساسی . تاکتیک هم که ندارن . فقط از تکنیک های بازیکنان و احساسی که دارن بهره می برن . همین .
به امید قهرمانی تیم محبوب برزیل
تا 20-30 درصد صحبتهاي شما رو قبول دارم . ولي اگر قرار بود ايران اينطور بدون تاكتيك و آناليز كه شما ميگي بازي كنه چرا دوره هاي قبل نتونست با داشتن تيمي به مراتب پر ستاره تر و تكنيكي تر نتيجه بگيره؟
من همین المپیک امسال رو مثال می زنم .
1 - ما دلمون رو خوش کردیم به ستاره هامون . بابا اینها تا کی می خوان برای ما مدال بیارن . آرش میر اسماعیلی یه بار یه جا طلا گرفته فکر کردیم که می تونه برای ما قهرمان بشه . احسان حدادی نمی تونه مدال بیاره میگه مصدوم بودم . رضازاده دوپینگی بوده میگه دکترا گفتن وزنه نزن .
2 - ورزشکارای ما فکر می کنن که هیچکی به پای اینها نمی رسه . فکر می کنن اینقدر تمرین کردن که بتونن مدال بیارن . ولی زهی خیال باطل . کشورهای دیگه سرمایه گذاری می کنن رو ورزش و ورزشکاران . همین المپیک که تموم شد شروع می کنن واسه تمرین برای المپیک بعدی . البته من المپیک رو مثال زدم .
الان جام جهانی فوتسال تموم شد . خوب بازیکنان چه کار می کنن . یکی می ره این ور . یکی می ره اون ور . بعد دوره بعد که شروع می شه . مربی می اد جمعشون می کنه . دو سه جلسه تمرین و اردوهای یک هفته ای داخلی و دو سه تا بازی تدارکاتی و برن به مسابقات!!!
کلا سیستم ورزش کشور ما خرابه . ما می گیم چین و آمریکا این همه مدال اوردن ما هیچی نیوردیم .
حقشونه . زحمت کشیدن تمرین کردن سرمایه گذاری شده روشون . این نتایج رو اوردن . نوش جونشون
به قول sara joon ما از فوتسال انتظارمون بالارفته . باید با دعا و نذر و صلوات حتما ایتالیا رو می بردیم .
در هر صورت این ورزش با دعا و صلوات و آش پشت پا و نذر و نیاز راه به جایی نمی بره.
افشین قطبی برای چی این همه از ورزش و سیستم مملکت انتقاد می کنه . البته آنچه به جایی نرسید فریاد است
نداره . شما تيم ايرانو به بي تاكتيكي و بي عقلي متهم كردي منم پاسخ همون حرفتون رو دادم . اون چيزهايي رو هم كه در پست اخيرتون نوشتين در ورزش ما اظهر من الشمسه دوست خوبم.اون پیش بینی من بعد از بازی اوکراین بود . اگه دقت کنین این پست 5 بر یک ما دو روز پیش بود .
به هر حال تیم های ایرانی از یک آنالیزور و روان شناس درجه یک بی بهره هستند . و بازیکنان هم 90 درصدشون بی عقل بازی می کنن و احساسی . تاکتیک هم که ندارن . فقط از تکنیک های بازیکنان و احساسی که دارن بهره می برن . همین .
به امید قهرمانی تیم محبوب برزیل
پ.ن: مري جان سلام . كجايي دوست من ، كم پيدايي![]()
یه صحنه جالب
ایتالیا و اسپانیا بازیشون 2 بر 2 بود که وقت اضافه که داشت تموم می شد ثانیه صفر آخر بازی ایتالیا به اشتباه دروازه خودشون رو باز کردن
حالا داوران و کمیته رفتن شور و بحث که گل رو قبول کنن یا نه
خوب گل رو قبول کردن . اسپانیا 3 بر 2 ایتالیا رو شکست داد
و همون حدس من درست در اومد
برزیل - اسپانیا
فینال
ایران هم که اصلا اوت شده بود !!!