3-2 به نفع اسپانیا تموم شد.
عجب گل بدی به خودشون زدن. حقشون بود دلم خنک شد !
روی شروع مجدد باختیم. مثلا 5 تا شروع مجدد رو اگر به جای اینکه اینطوری توپ رو مثل فوتبال شوط کنیم با پاس کاری جلو میرفتیم، 5 تا 10 ثانیه میشد 50 ثانیه و بازی تموم میشد.
ولی انصافا نتایج خوب و موقعیت های ایتالیا بیشتر بود. جا برای سال های بعد هم بزارید! در ضمن خیالتون راحت ایتالیا به خاطر نامردی که در حق پرتقال کرد به نظر من با حال گیری شدیدی از مسابقات خداحافظی خواهد کرد.
سلام از ماست ساسان جان!
راستش گرفتاری ها امان نمی دهند و باور کن گاهی خیلی دلم برای رفقا تنگ می شه، برای همین حتی اگه حرفی برای گفتن نداشته باشم برای احوال پرسی هم که شده دوست دارم هر از گاهی سری به اینجا بزنم.
اما در مورد کلیت ماجرای تیم فوتسال در این دوره از رقابت ها:
بله، با شما هم عقیده ام، انصافا این دوره تیم بسیار خوبی داشتیم و همگان افسوس خوردند که نتوانستیم به نیمه نهایی -که کاملا در چنگ مان بود- برویم. واقعا این دوره بهترین نتایج را کسب کردیم، خوردن تنها یک گل از حرفه ای ترین و تهاجمی ترین تیم دنیا خود شاهدی بر این مدعاست.
در این دوره بازی های بسیار خوب وحید شمسایی، مصطفی نظری و محمد طاهری خیلی چشمگیر بود.
اما بحث من این بود که مسؤولان ورزش فوتسال را رها نکنند و بیشتر برای آن هزینه کنند، الان دیگر ما جز 5 تیم اول دنیا هستیم و چه بخواهیم و چه نخواهیم توقعات از فوتسال ما بالا رفته و همه حساب دیگری روی ایران باز کرده اند، دیگر چاره ای جز پیشرفت و کار اصولی و قوی نداریم.
قانون طبیعت رای به تلاش می دهد، در تمام عرصه های زندگی کسانی موفق هستند که بیشتر فعالیت می کنند. باخت ما در این مسابقات می تواند باعث تلاش بیشتر ما شود - البته اگر واقع بینانه نگاه کنیم- تا سری بعد راحت تر جزء 4 تیم قرار بگیریم و حتی واقعا برای قهرمانی با برزیل مبارزه کنیم.
سايت فيفا اعلام كرد:نظري و شمسايي در جمع 10 بازيكن برتر فوتسال دنيا
خبرگزاري فارس: دروازه بان و بازيكن تيم ملي فوتسال ايران در جمع 10 بازيكن برتر دنيا قرار گرفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه يك روز تا پايان رقابت هاي جام جهاني 2008 برزيل باقي مانده است، فيفا نام 10 بازيكن را به عنوان نامزدهاي كسب عنوان بهترين هاي اين دوره از مسابقات معرفي كرد.
فالكائو از برزيل، گرانا از ايتاليا، كيكه از اسپانيا، لنيسيو از برزيل، مصطفي نظري دروازه بان تيم ايران، پولا از روسيه، شوماخر از برزيل، وحيد شمسايي از ايران، ولاديسلاو شياختموف از روسيه و تياگو گلر تيم برزيل در اين فهرست قرار دارند.
گروه مطالعات فني فدراسيون جهاني فوتبال اين فهرست را تهيه كرده است.
جين پاول بريجر از سوئيس، ويكتور هرمانتس از هلند، ويسنته ولوئيس از آرژانتين، خاوير لوسانو از اسپانيا و ادوارد والدز از برزيل اين گروه را تشكيل مي دهند.
سه بازيكن برتر دنيا در پايان مسابقات، توپ طلايي، توپ نقره اي و توپ برنزي آديداس را دريافت خواهند كرد و به سايرين نيز جوايزي اهدا خواهد شد.
اين سايت همچنين گزارش داد قطعا بهترين گلر مسابقات از بين نظري از ايران و تياگو از برزيل انتخاب خواهد شد.
سلام
تو دنیای فوتبال خوندم قراره به هرکدام از فوتسالیست های عزیز یک 206 اهدا شه و مبلغ نفری 2 میلیون تومان هم تو همون فرودگاه امام بهشون دادن
الان اندکی بهتر شد .. البته اگه 206 هارو بدن و فقط حرف نباشه ..!![]()
ایران هم که تو یک چهارم نهایی اوت شده بود کلا
با شانس و اقبال ایرانی ها می خواستن قهرمان بشن