• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته به نظرم بوفون مقصر نبود.جاگيري مدافعان خوب نبود،ضمن اينكه توپ به گوشه ي دروازه رفت كه كاريش نميشد كرد
در واقع تقصیر دفاع بود اگر درست اون گل یادم باشه شباهت خاصتی به گل دوم کره جنوبی به ایتالیا داشت تو 2002

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای یا حضرت جرجیس میگه بوفون مصدوم شده تعویضش دارن میکنن :D
چه شود نیمه دوم :lol:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
یکی به این مزدک بگه کمتر غر بزنه بابا! پاراگوئه داره خوب بازی میکنه اینقدر غز نزن که ایتالیا بچگانه بازی میکنه

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی به این مزدک بگه کمتر غر بزنه بابا! پاراگوئه داره خوب بازی میکنه اینقدر غز نزن که ایتالیا بچگانه بازی میکنه
پاراگوئه نیمه اول خوب بازی کرد اما نیمه دوم افتضاح بودن انگار بهشون گفتن حق ندارید ایتالیا رو ببرید !
دروازه بانشون که یه گل تقدیم کرد به ایتالیا
اینا خیلی ترسو هستن همونطور که مزدک گفت سابقه برد اوروپاییارو ندارن تو جام اگر نصف بازی نیمه اولو میکردنم این تیم ضعیفو میبردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ایتالیا اصلا در حد دوره قبلش نبود

تا الان تنها المان ، هلند و ارژانتین یه چیزی نشون دادن از خودشون

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
به نظر من که به عنوان اولین مسابقه ایتالیا بازی بدی نبود .
دوستانی که میگند نیمه اول دسته ایتالیا نبود هم مالکیت توپ تا دقیقه 40 رو یک نگاه مینداختند بعد نظر میدادند ...
به نظر من درسته نسبت به دوره گذشته تیم خیلی ضعیف تری داریم اما با این حال پاراگوئه هم نباید دست کم بگیریم ! تو گروه خودش با اختلاف ناچیز با برزیل کبیر دوم شده ! شاید اگر همین اروگوئه با آلمان , هلند یا آرژانتین بازی میکرد هم شرایط با الان فرقی نمیکرد و اونها هم به مشکل میخوردند !
در هر صورت من به عنوان یک طرفدار ایتالیایی از بازی تیمم راضی هستم ... تازه من فکر میکردم ضعیف تر از اینها ایتالیا ظاهر میشه .

از قدیم گفتند علف باید به دهن بزش شیرین بیاد نه سگ گله ... (البته بلانسبت) :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب ایتالیا با زحمت و روی شانس فراوون و اشتباه دروازه بان پاراگوئه که یه گل رو تقدیم کرد تونست یک امتیاز بگیره.
ایتالیا شانس آورده گروه راحتی داره و گرنه بالا اومدنش هم به اما و اگر میخورد! البته اگه الان هم نخوره باید دید اسلواکی در چه حدیه اما بهر حال بی شک این ساده ترین گروه جام هست

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نکتهجالب دیگه این جام علاوه بر تمام نکات مثبتی که داره داوریه
و تا حالا اشتباهات داوری تو این 11 بازی انگشت شمار بوده و داوران خیلی خوب کار کردن و اینو یاد بگیرن این آقایون داور کشور ما و نگن اشتباهات داوری جزئی از بازی فوتباله!

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
البته به نظرم بوفون مقصر نبود.جاگيري مدافعان خوب نبود،ضمن اينكه توپ به گوشه ي دروازه رفت كه كاريش نميشد كرد
دقیقا.
مزدکم تیکه رو انداخت. گفت این کاناوارو استاد دفع با سر بود اما الان دیگه پیر شده نمیتونه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
نکتهجالب دیگه این جام علاوه بر تمام نکات مثبتی که داره داوریه
و تا حالا اشتباهات داوری تو این 11 بازی انگشت شمار بوده و داوران خیلی خوب کار کردن و اینو یاد بگیرن این آقایون داور کشور ما و نگن اشتباهات داوری جزئی از بازی فوتباله!

شايد فوتبال جزئي از اشتباهات داوريه!
تا الان داورا از بازيكن ها خيلي بهتر بودن.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پاراگوئه خیلی خوب دفاع می کرد و پرسینگ رو خوب انجام می داد!
اما ایتالیا...
فقط در مورد پاسکاریشون بگم که دیوونم کرد............
اصلا دلم نمی خواست ایتالیا رو این جوری ببینم!!!!!90 دقیقه عذاب داد!!!!
امیدوارم این جوری نمونه!

مزدک هم لطف کنه بازی تیم محبوبش رو گزارش نکنه که رسما عصبیم کرد!

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاراگوئه خیلی خوب دفاع می کرد و پرسینگ رو خوب انجام می داد!
اما ایتالیا...
فقط در مورد پاسکاریشون بگم که دیوونم کرد............
اصلا دلم نمی خواست ایتالیا رو این جوری ببینم!!!!!90 دقیقه عذاب داد!!!!
امیدوارم این جوری نمونه!

مزدک هم لطف کنه بازی تیم محبوبش رو گزارش نکنه که رسما عصبیم کرد!
مزدک آدم عوضی هست کلاً
زشت ترین اعلام گلا رو داره تیم محبوبت چه گل خورد چه گل زد این یه جوری میگه آدم یاد بدهکاریاش میفته رسماً منفورترین گزارشگر تاریخ ایران میدونمش صدرحمت به خیابانی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ایتالیا به شدت ناامید کننده بود متاسفانه !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
در مورد بارون!

بارون برای تیمی که دنبال برد هست بیشتر ضرر داره تا تیمی که فقط اومده دفاع کنه!
من هنوز هم اعتقاد دارم اگه بازی تو هوای بارونی نبود برنده این بازی ایتالیا بود.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
وقتی داشت صحنه آهسته گل پاراگوئه رو نشون میداد، مزدک گفت "ببینید چطوری کاناوارو فقط توپ رو که داره میره تو دروازه نگاه می کنه ." یاد اون جمله معروفش درباره دروازه بان میلان (تو بازی رفت با منچستر) افتادم که گفت "با یه حرکت زیبای سر و گردن مسیر توپ رو دنبال می کنه. دی:

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
خب ایتالیا بازی با پاراگوئه رو مساوی کرد. بد هم بازی کرد. ولی این بازی اول بود. ایتالیا حالا درست میشه و

تو دورهای بعدیه که باید نتایج رو ببینیم.

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به نظر منم بارون توی بازی دیشب خیلی تاثیر داشت , ایتالیا تیمی نیست که جا بزنه نیمه دوم حتی یک بار هم دربازه بان ایتالیا واکنش نشون نداد و توب بیشتر مواقع دست ایتالیا بود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
269.jpg

جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي
كامراني فر كمك داور اول ديدار فرانسه- مكزيك شد

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
ایتالیا همیشه محبوبه و اونقدر هم پتانسیل داره که از پس هر کاری بربیاد ...
ولی شخصا انتظار ندارم بتونه دو دوره ی پشت سر هم قهرمان بشه... بخش مهمی از نتیجه گیری, مهیا بودن از نظر فکری و حاکم بودن روح قهرمانی بر تیمه... چیزی که ایتالیا در دور قبل یا فرانسویها در 98 داشتن...
سابقه نشون داده بازیکنان احساسی ایتالیا معمولا در شرایط خاصی بهتر عمل میکنن... (معمولا وقتی مشکلات داخلی مثل رسوایی 4 سال پیش یا.... وجود داشته تونستن کاملا روی هدف متمرکز بشن(یکی بشن!) و ترکوندن...)

در مورد آلمان همونطور که قبلا گفتم برای دیدن بازیشون لحظه شماری میکردم ... انتظار چنین نمایشی رو ازشون داشتم ... فوتبال به این میگن! :happy: ... نمیدونم آلمان نتیجه میگیره یا نه ولی این نوع فوتبال زیبا رو دیدن کافیه برای من ...

هلند هم خوب بود. همیشه جزو تیمهای محبوبم بوده ... (چون اولین باری که از دیدن فوتبال لذت بردم بازی بخاطر بازی مثلث طلایی هلند بود) ... ولی تا قبل از دوره اخیر, همیشه بدشانس بودن...

در مورد ژاپنی ها هم باید بگم حدس میزدم نتیجه خوبی بگیرن ... از ژاپنیا بیشتر از بقیه شرق دوریا خوشم میاد ولی اینبار بیشتر از هر حس دیگه ای یاد خودمون افتادم و دلم به حال فوتبال خودمون سوخت... هر چند که فوتبال هم جزو کوچکی از کله و ما داریم کلهم اجمعین از دنیا اوت میشیم! :(... بی خیال! داغ دلمون تازه نشه بهتره ... :دی

بالا