• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جانی دپ : آمریکا جای ابلهانه ای است!

Amedooa

Registered User
لایک‌ها
163
همکاری با کارگردان تیم برتن در سال 1990 و نقش «ادوارد دست قیچی» از او چهره‌ای جدی به وجود آورد. در سال‌های بعد برای برتن در فیلم‌هایی چون «ادوود»، «اسلیپی هالو» و «چارلی و کارخانه شکلات سازی» حضور یافت و در نقش‌هایی متفاوت ظاهر گشت. در این خلال با بازی شخصیتی کمیک و غریب به اسم کاپیتان «جک اسپارو» از اولین فیلم «دزدان دریایی کاراییب» (2003) به محبوبیتی شگرف دست پیدا کرد. اما این توفیق فوق‌العاده ادامه نیافت و نقش‌هایی در فیلم‌هایی مانند «راز پنجره» (2004)، «آلیس در سرزمین عجایب» (2010) و «سایه‌های تاریک» (2012) موجب شد محبوبیت گذشته را از دست بدهد. مجدداً با تکرار شخصیت بامزه کاپیتان جک اسپارو در قسمت‌های دیگر «دزدان دریایی کاراییب» تا حدودی شکست‌های قبل را جبران کرد.

27353_310.jpg

در سال‌های اخیر کم‌تر توانسته است نقش چشم‌گیری در یک فیلم شاخص به عهده گیرد. مثلاً فیلم «توریست» با توجه چندانی روبه‌رو نشد. اینک جانی دپ با فیلم جدیدش «جرم سیاه» به صحنه بازگشته است. او در این فیلم نقش یک آدمکش و همین طور مأمور اف‌بی‌آی «وایتی فولجر» را برعهده گرفته و باید در انتظار ماند آیا می‌تواند جانی دپ را دوباره به اوج محبوبیت باز گرداند؟

در این جا پای حرف‌های جالبی از او می نشینیم:

گفته‌اید سال‌ها همه چیز برایتان حالتی توهم برانگیز داشته است...

هر چیزی که من تا 27 ماه مه 1999 انجام داده‌ام برایم نوعی توهم بوده بی‌آنکه حس کنم دارم واقعاً زندگی می‌کنم. وقتی دخترم به دنیا آمد به من زندگی داد.

چرا نخواسته‌اید در آمریکا زندگی کنید و به فرانسه عزیمت کرده‌اید؟

آمریکا جای ابلهانه‌ای است. یک جانور ابله با دندان‌های بزرگ که می‌تواند شما را گاز بزند و یا آزار دهد. به دختر و پسرم گفتم آمریکا را به صورت یک اسباب بازی نگاه کنید، یک اسباب بازی شکسته.

27354_241.jpg

پس اروپا را ترجیح می‌دهید؟

فرانسه و تمام اروپا فرهنگ غنی دارند با تاریخی بی‌نظیر. مهم‌تر از آن این که مردمش می‌دانند چه گونه باید زندگی کنند! در آمریکا، آدم‌ها فراموش کرده‌اند چه طور می‌شود زندگی کرد. نمی‌دانم می‌توانم بگویم که فرهنگش شکست خورده است.

درباره شخصیت «دزدان دریایی کاراییب» چه نظری دارید؟

کاپیتان جک اسپارو یک جورایی بین تخیل و واقعیت معلق است. هر نقشی که بازی می‌کنید درش یک مقداری از خودتان هم هست. باید باشد وگرنه فقط می‌شود بازی کردن. خُب، یک نوع دروغ است.

آیا آدم رمانتیکی هستید؟

من رمانتیکم؟ فیلم «بلندی‌های بادگیر» (1939) را ده بار دیده‌ام. پس آدم رمانتیکی باید باشم.

فکر می‌کنید چه خصلت‌های دیگری دارید؟

خجالتی‌ام، کج خیال و بدگمان و هر چیز دیگری که فکرش را بکنید. از شهرت متنفرم. هر کاری که باشد می‌کنم تا از آن پرهیز کنم.

درباره جوایز سینمایی چه می‌گویید؟

صادقانه بگویم جوایز برایم اصلاً مهم نیست وقتی یک پسر ده ساله به من می‌رسد و می‌گوید: «عاشق کاپیتان جک اسپارو هستم». این برای من معجزه است.

*خودتان را یک «بازیگر جدی» می‌دانید؟

آن را یک جوری هجو می‌دانم. این طور نیست؟ مثل «انتخابات جمهوریخواهان» یا «غذای توی هواپیما».

از وقایع وحشتناک امروز دنیا ناراحت نیستید؟

هنگامی که تلویزیون را روشن می‌کنم و آن حوادث هولناک را می‌بینم، فکر می‌کنم بهتر است که در تخیل خود دل به امید ببندیم. تصور می‌کنم موقع آن است که چشم‌هایتان را ببندید و سعی کنید امیدی به تغییر داشته باشید.

چرا چهره خودتان را پشت کلاه گیس‌های عجیب، دندان‌های مصنوعی و اشیاء نوظهور پنهان می‌سازید؟

فکر می‌کنم مسئولیت یک بازیگر این است که مدام عوض شود. نه برای خودش و مردمی که با او کار می‌کنند، بلکه برای تماشاگران. اگر هر زمان بیرون می‌روید و یک شکل داشته باشید، همه را خسته می‌کنید، و خودم هم خسته می‌شوم.

بانی فیلم

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
مرگ بر آمریکا

saeedboy68

Registered User
لایک‌ها
254
آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
فعلا در مریخ درمانده هست. جوانان ما اثبات کردند که با نصف قرصی به فراتر از کهکشانها رسیده اند...

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
طبیعیه هرکسی جهان بینی و دیدگاه شخصی خودش رو داره , از نزدیک نه امریکا رو دیدم نه فرانسه رو ولی اگه مثلا شرایطی بین این دو گذینه بود به نظر میاد فرانسه رو انتخاب میکردم چون ظاهرا امنیت بهتری داره

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
در سال ۲۰۰۳ اظهار نظر جانی دپ دربارهٔ آمریکا در مجله آلمانی اشترن چاپ شد: «آمریکا مثل یک توله سگ لال است که دندان‌های بزرگی دارد و می‌تواند گاز بگیرد و آسیب بزند»[۸۲] اما دپ بعدها گفت که مجله اشتباه نقل قول کرده‌است و این نقل قول از متن برداشته شده و اشترن داستان را به میل خودش نوشته‌است[۸۳] همان طور که سایت سی‌ان‌ان این گفته را از او نقل قول کرد که او از بچه‌هایش خواسته تا به آمریکا به چشم یک اسباب بازی شکسته نگاه کنند، آن را بررسی کنند، احساسش کنند و بعد رهایش کنند. در هفته‌نامهٔ نیوزویک چاپ ۱۷ ژوئیه ۲۰۰۶ دوباره نقل قول توله سگ لال در متن نامه‌ای به مجله چاپ شد. او همچنین با گزارش رسانه‌ها که گفته‌اند «دپ ناشناس زندگی کردن در فرانسه و زندگی ساده‌اش در آنجا را دوست دارد» مخالف است.[۸۲]

او در واکنش به انتشار این سخنان گفته‌است: «منظور من از توله سگ، مقایسه آمریکا با اروپا بود چون آمریکا در مقایسه با کشورهای دیگر جوان است. آمریکا حدود ۲۰۰ ساله‌است. خجالت‌آور است که استعاره‌ای که من استفاده کردم از روی سیاستی افراطی از متن برداشته شده‌است.[۸۳] من آمریکایی هستم. عاشق کشورم هستم و آرزوهای بزرگی برایش دارم. به همین دلیل است که درباره‌اش صریح صحبت می‌کنم و گاهی اوقات نقدش می‌کنم. من از آزادی که در کشورم وجود دارد خیلی بهره برده‌ام و تا ابد از آن سپاس‌گزار خواهم بود.[۸۳] من از همهٔ افرادی که از این سخنانی که احمقانه تحریف شده ناراحت شدند، عذرخواهی می‌کنم.»[۸۳]

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کاملا حق داره بازیگر واقعا توانمندی بود که به حقش نرسید در واقع نگذاشتن که برسه
منتقدا بصورت ناعادلانه فیلمها و بازیگریش رو یک جانبه می کوبیدن در حالی که فیلمهای به مراتب بدتری وجود داشت ولی نقدهای ملایم تری بهشون می دادن
کلا منتقدا بر علیه یه سری کارگردان و بازیگر خاص مثل همین جانی دپ و دی کاپریو و نولان جبهه می گیرن با جهت دهی به افکار عمومی از طریق نقدهای منفی نمیذارن به چیزی که واقعا استحقاقش رو دارن برسن

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
بازیگر عجیبیه فیلمهاشو باید از اول ببینی تا سکانس آخر بازیش کامل میشه ..

بالا