• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جاوا یا c++

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
میخوام برنامه نویسی رو بصورت جدی شروع کنم.
برنامه نویسی مورد علاقه من php است اما دوست دارم از سایر زبانها شروع کنم.
به نظرتون برای شروع جاوا بهتره یا c++ ؟
چه کتاب پیشنهاد میکنید؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما اگر PHP بلدی که C براتون خیلی راحت میشه چون دستورات اش خیلی شبیه هستند ..

من C پیشنهاد میدم ..

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
خیر php بلد نیستم هدف اصلی من یادگیری php است.
برای شروع دوست دارم از سایر زبانها شروع کنم ولی اصلا دوست ندارم با c شروع کنم.حالا c++ بگی یه چیزی.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
PHP خیلی به نظر من شیرین تره .. و الان هم که بیشتر کار وب مشتری داره ...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
c++ یاد بگیری که چی بشه ؟ لااقل جاوا سی شارپ یه چیز جامع و با پشتیبان رسمی که گسترشش میده کار کن ..

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
زبان ++C یک زبان پایه هست
شما اگر این زبان رو بخوبی یاد بگیرید درک و فهم برای یادگیری سایر زبانهای برنامه نویسی قطعا بالاتر خواهد رفت

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
زبان ++C یک زبان پایه هست
شما اگر این زبان رو بخوبی یاد بگیرید درک و فهم برای یادگیری سایر زبانهای برنامه نویسی قطعا بالاتر خواهد رفت

تایید...

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
ظاهرا منظور خودم رو خوب نرسانده ام.

هدف اصلی من یادگیری php است.
اما قبل از یادگیری php دوست دارم زبان دیگری یاد بگیرم چون منابع php کمتره نسبت به بقیه و بعد از یادگیری سایز زبانها یادگیری php ساده تر میشه.
جناب >-->O فرمودند که زبان c++ زبان پایه است و بنده هم بیشتر روی c++ تمرکز خواهم کرد.
اگه ممکنه کتابی برای این منظور پیشنهاد کنید.

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
یادگیری c++ کمک زیادی به یادگیری php میکنه اما اگر شما صرفا قصد یادگیری php رو دارید نیازی نیست با کتاب c++ شروع کنید و بهتره با آموزش php شروع کنید. این کار وقت تلف کردن هست و بهتر هست از ابتدا خودتون رو با php درگیر کنید چون این دو زبان بسیار شبیه به هم هستند و نیازی نیست هر دو رو یاد بگیرید. البته توضیحات بنده در صورتی به کارتون میاد که قصد برنامه نویسی با زبان C++ در آینده نداشته باشید وگرنه بهتر هست که با C++ شروع کنید.
در مورد کتاب هم اول بفرمایید تا به حال برنامه نویسی کردید یا خیر؟ منظورم این هست که با مفاهیم برنامه نویسی آشنا هستند یا نه؟

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
هیچ فرقی نمی کنه دو تاش خیلی شبیه همن ولی اول C++ ترجیح می دم !

amir.abbas

Registered User
لایک‌ها
1
یادگیری c++ کمک زیادی به یادگیری php میکنه اما اگر شما صرفا قصد یادگیری php رو دارید نیازی نیست با کتاب c++ شروع کنید و بهتره با آموزش php شروع کنید. این کار وقت تلف کردن هست و بهتر هست از ابتدا خودتون رو با php درگیر کنید چون این دو زبان بسیار شبیه به هم هستند و نیازی نیست هر دو رو یاد بگیرید. البته توضیحات بنده در صورتی به کارتون میاد که قصد برنامه نویسی با زبان C++ در آینده نداشته باشید وگرنه بهتر هست که با C++ شروع کنید.
در مورد کتاب هم اول بفرمایید تا به حال برنامه نویسی کردید یا خیر؟ منظورم این هست که با مفاهیم برنامه نویسی آشنا هستند یا نه؟
نه اینکه صرفا php باشه ممکنه بعدا یه زبان دیگه رو هم انتخاب کنم، بستگی داره به اینده... اما زبان اصلی همون php است.
ببینید من دوست دارم با یه زبان دیگه شروع کنم که در اینده بتونم در کنار php بکار ببرمش...
خییر برنامه نویسی نکردم ولی تا حدودی با مفاهیم برنامه نویسی آشنا هستم.
مثل داده و متغیر و ثابت و ... البته نه کامل.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
نه اینکه صرفا php باشه ممکنه بعدا یه زبان دیگه رو هم انتخاب کنم، بستگی داره به اینده... اما زبان اصلی همون php است.
ببینید من دوست دارم با یه زبان دیگه شروع کنم که در اینده بتونم در کنار php بکار ببرمش...

پس لازم شد حتما سی پلاس رو یاد بگیرد
اگه زبان انگلیسیتون خوبه خب حتما منابع خارجی را مطالعه کنید C++ programming
اگر هم نه کتابهای آقای جعفرنژاد قمی پیشنهاد میشه

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126

کتاب C++ آقای جعفرنژاد قمی کتاب خوبی برای افرادی هست که آشنایی کمی با مفاهیم برنامه نویسی داشته باشند ( این کتاب بیشتر از یاد دادن برنامه نویسی شبیه به یک کتاب مرجع هست ) و در کل کتاب مناسبی برای شما هست.
کتاب آموزش C++ دایتل & دایتل هم کتاب خوبی هست و جنبه ی آموزش این کتاب بیشتر از مرجع بودنش هست.
از Ebook های موجود در نت هم میتونید استفاده کنید. اگر تا حدودی به زبان انگلیسی مسلط باشید Help خود PHP که از سایت php.net قابل دانلود هست مرجع بسیار مناسبی هست.
در کل سعی کن برای شروع زیاد خودتو درگیر جزئیات نکنی چون جزئیات به قدری زیاد هست که یادگیری همش غیرممکن هست و باعث سردرگمی هم خواهد شد. ( برای مثال تو بحث متغیرها نیازی به یادگیری تمام انواع با تمام جزئیات مثل اندازه ، محدوده و ... نیست )
موفق باشید

بالا