جایگزینی متن

شروع موضوع توسط mela1 ‏11 آپریل 2013 در انجمن Visual Basic 6

  1. mela1

    mela1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    خرم آباد
    سلام به همه اساتید.اول اینکه میشه برنامه ای نوشت که مثلا تو یک کادر از کاربر یک کلمه رو بگیره بعد اون کلمه رو توی یک متنی که قبلا برنامه نویس مشخص کرده جایگزین کنه و بعد نتیجه رو نشون بده.مثلا کاربر بنویسه "نرم افزار" بعد برنامه کلمه سلام رو به جای X در متن "دانلود X" جایگزین کنه و بعد بنویسه "دانلود نرم افزار" .
    دوم اینکه میشه برنامه ای نوشت که کاربر توی یک کادر کلمه ای رو بنویسه بعد برنامه قبل این کلمه از بین 20 متنی که قبلا بهش دادیم یکی رو رندم انتخاب کند و اول این متن بنویسه.
    اگه فقط یکم هم راهنماییم کنید ممنون می شم.
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ya_ali_mavla

    ya_ali_mavla Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    1,568
    محل سکونت:
    کرمانشاهان
    سلام بلی میشود
    شما توی تکستت اینطوری بنویس text1.text= دانلود & & x
    به جای اند هم میتانی از + استفاده کنی
    سوال بعدیتم تقریبا به همین شکله کلن کار آسانیه فقط یکم باید زیرک باشی
    موفق باشیم
    یا علی
     
    Last edited: ‏11 آپریل 2013
  4. mela1

    mela1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    خرم آباد
    ya_ali_mavla ممنون خیلی متشکر.من با ویژال آشنا نیستم اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید.:D
     
  5. ya_ali_mavla

    ya_ali_mavla Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    1,733
    تشکر شده:
    1,568
    محل سکونت:
    کرمانشاهان
    دوست عزیز یه دفعه میگفتی بلد نیستی درخواست سورس کامل میدادی دیگه!
    چشم وقت کنم برات میزارم
    برنامه اینطوری نوشتم دارم وقت کنم بگردم برات میزارم
    یا علی
     
  6. mela1

    mela1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    خرم آباد
    زدی تو خال.دستت درد نکنه منتظرم.
     
  7. miladatashin2

    miladatashin2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2009
    نوشته ها:
    250
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Mashhad
    برنامه 1
    تو فرو وی بی دو تا textbox بگذار (با اسم های text1 و text2) یک باتن (با اسم Command1)
    اینم برنامش
    Private Sub Command1_Click()
    Text2.Text = Replace(Text2.Text, "x", Text1.Text)
    End Sub​
     
    crashday از این نوشته تشکر کرده است.
  8. mela1

    mela1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    خرم آباد
    ممنون.کارت خیلی درسته.فقط قسمت دوم یعنی میشه برنامه ای نوشت که کاربر توی یک کادر کلمه ای رو بنویسه بعد برنامه قبل این کلمه از بین 20 متنی که قبلا بهش دادیم یکی رو رندم انتخاب کند و اول این متن بنویسه.
     
  9. aminbrlee

    aminbrlee Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    15
    شما میتونین تو کد مشخص کنید که از فلان اندیس رشته تا فلان اندیس replace بشه در این صورت نیاز به text box هم ندارین فقط یک msg box برای اینکه مقداری از کاربر بگیرید کافیه
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون