• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جای چه سایتی تو ایران خالیه؟؟؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
جای این سایت eBay تو ایران واقعا خالیه..همراه با Paypal...اگه این دوتا با ایران مشکلی نداشتن کلی درامد میکردیم:rolleyes:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
جای سیستمی مشابه ادگاه در اوایل کار

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
جای این سایت eBay تو ایران واقعا خالیه..همراه با Paypal...اگه این دوتا با ایران مشکلی نداشتن کلی درامد میکردیم:rolleyes:

pay pal داره طراحی میشه دوست عزیز
سایت ebay بله جاش توی ایران خالیه واقعا ولی هنوز فکر نکنم بتونیم مثل این سایتو بزنیم توی ایران واسه هرچی پول میگیره مردمه مام فقط دنبال مفت میگردن:دی
ممنون از نطرات دوستان

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195

فکر کنم منظورش به صورت حرفه ای بود:دی بعد اینکه دستگیر شدید تی وی میگه عواملی که قصد داشتن با منحرف کردن جوانان را از ..... دور کنند دستگیر شدند پیشاپیش دست امریکای جنایت کار در ماجرا دیده میشود

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
من نگفتم بیاین ایده هاتون روبگید من بزنم مفت خورم نیستم خودمونم سایتمون داره طراحی میشه و هزینه ی بالایی هم داره دوست عزیز چندتا طرح دیگم داریم توی ایران هنوز ایجاد نشدن یکیش توی جهانم هنوز نداره ما مفت خور نیستیم دوست من
هدف من این نبود کلا داشتیم میگفتیم که بررسی کنیم 100تای اول ایران و 100 تای اول جهان که به چه صورت رفتن بالا
مثلا همین بلاگفارو نگاه کنید 180 جهانه
1 - منم یادم نمیاد گفته باشم شخص شخیص شما مفت خور هستید ...

2 - :D

3 - فهمیدن این که چرا یه سایت جزو 100سایت برتر جهانه کار سختی نست ... سوال تاپیک شما هم اصلاً همچین چیزی نبود ! :eek:

4 - بلاگفا به خاطر عقب ماندگی مردم ما از نظر دانش بلاگ نویسی رتبه گرفته ... نه چیزی بش و نه کم ...

خوب شما که طرح و ایده های جالب دارید اجرایی کنید دیگه مخصوصا دومی که سرمایه ی کمتری هم میخواد برای شروع کردن

منتظر دستور شما بودیم که شروع کنیم :D

فعلاً سرمایه ندارم ...

سبک نوشتارتون بسیار اشناست ....

:D

40میلیون جز 10تا ایران!؟

توپ ترین با کپی پیس رسید جز 100تا بدون هزینه !

--

40میلیون خرج میکنی جز 100تا سایت جهان میشیم :دی

برای من بازدهی کار مهمه نه رتبه اش ...
این چهل تومنی که من هزینه می کنم ظرف یه سال دو تا چهل تومن از کنارش در میارم ...
هیچ ربطی هم به الکسا نداره ... اگه به جمله پایینیم توجه کنی منظورم رو از این که رتبه الکسا هیچ ربطی به موفقیت یک سایت نداره غیرمستقیم گفته بودم:
من ایده برای رسیدن به 10 تای اول ایران سراغ دارم ...
و همچنین ایده برای بودن بین 100,000 سایت برتر ایران!!! ؛ ولی داشتن درآمد بیش از 10 سایت برتر ایران!

pay pal داره طراحی میشه دوست عزیز
سایت ebay بله جاش توی ایران خالیه واقعا ولی هنوز فکر نکنم بتونیم مثل این سایتو بزنیم توی ایران واسه هرچی پول میگیره مردمه مام فقط دنبال مفت میگردن:دی
ممنون از نطرات دوستان

پی پال رو دوباره طراحی می کنند ؟! :D
یه عده هم چند وقت پیش این کار رو کردند و اسمشم گذاشتند زرین پال !

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از نظر من جای یه سیستم کلیکی درست و حسابی و واقعی خالیه + ebay

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من جای یک وبسرویس درست و حسابی مثل aws آمازون در ایران خالیه.

کسب درآمد به ازای هر بار ارائه سرویس می تواند بسیار بالا باشد، در کشور ما به جزء پرداختهای بانکی یا ارسال اس ام اس، فکر نمی کنم کار دیگر با WSDL انجام شده باشد.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
از نظر من جای یه سیستم کلیکی درست و حسابی و واقعی خالیه + ebay

سیستم کلیکی یا باید قیمت کلیک رو پایین اورد یا هر 5 تا یکی حساب کرد در غیر اینصورت نمیصرفه ...

hamid.jikoo

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر من جای سایت های تفریحی و دانلود بین سایت های ایرانی خالیه :p
فقط کافیه تو گوگل یه سرچ کنی این کلمه هارو

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
دوستانی که میگن سایت ebay که بیشترین تعداد بودن طرحی دارن که این رو توی ایران اجرایی کنند؟دوستان واقعا هنوز نمیشه همچین سایتی رو توی ایران زد

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
به نظر من جای سایت های تفریحی و دانلود بین سایت های ایرانی خالیه :p
فقط کافیه تو گوگل یه سرچ کنی این کلمه هارو

کاملا درسته ...

سایتهای ایرانی توی وب خارجی جاشون خالی هست. :دی

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
1 - منم یادم نمیاد گفته باشم شخص شخیص شما مفت خور هستید ...

2 - :D

3 - فهمیدن این که چرا یه سایت جزو 100سایت برتر جهانه کار سختی نست ... سوال تاپیک شما هم اصلاً همچین چیزی نبود ! :eek:

4 - بلاگفا به خاطر عقب ماندگی مردم ما از نظر دانش بلاگ نویسی رتبه گرفته ... نه چیزی بش و نه کم ...

منتظر دستور شما بودیم که شروع کنیم :D

فعلاً سرمایه ندارم ...

:D

برای من بازدهی کار مهمه نه رتبه اش ...
این چهل تومنی که من هزینه می کنم ظرف یه سال دو تا چهل تومن از کنارش در میارم ...
هیچ ربطی هم به الکسا نداره ... اگه به جمله پایینیم توجه کنی منظورم رو از این که رتبه الکسا هیچ ربطی به موفقیت یک سایت نداره غیرمستقیم گفته بودم:

پی پال رو دوباره طراحی می کنند ؟! :D
یه عده هم چند وقت پیش این کار رو کردند و اسمشم گذاشتند زرین پال !

پ خ دادم بهتون

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
منظورم رو از این که رتبه الکسا هیچ ربطی به موفقیت یک سایت نداره غیرمستقیم گفته بودم:

تایید میشه !

الکسا نه معیار مناسبی برای فهمیدن تعداد بازدید هست و نه معیار مناسب و به درد بخوری برای سود دهی یک سایت ..

سایت هست با 200 هزار الکسا 5 برابر سایت با الکسای 20 هزار در میاره !

مهم ایده و نحوه اجرای ایده هست .

10 ها مورد سایت تبلیغاتی راه اندازی شدند ولی با اینکه موضوع ایده تکراری بود اما سایت هایی که با سرمایه مناسب و تلاش و مدیریت صحیح وارد این عرصه شدند موفق شدند و نمونه های مشابه دیگر ...

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
تایید میشه !

الکسا نه معیار مناسبی برای فهمیدن تعداد بازدید هست و نه معیار مناسب و به درد بخوری برای سود دهی یک سایت ..

سایت هست با 200 هزار الکسا 5 برابر سایت با الکسای 20 هزار در میاره !

مهم ایده و نحوه اجرای ایده هست .

10 ها مورد سایت تبلیغاتی راه اندازی شدند ولی با اینکه موضوع ایده تکراری بود اما سایت هایی که با سرمایه مناسب و تلاش و مدیریت صحیح وارد این عرصه شدند موفق شدند و نمونه های مشابه دیگر ...

شدید تایید میشه سایتایی میشناسم روزانه 100 نفرم بازدید کننده شاید نداشته باشند ماهانه نزدیک 2 میلیون درامد دارند

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
اکثر وبمسترای قدیمی و حرفه ای که میشناسم حداقل یه ایده تو چنتشون دارند که متاسفانه به خاطر نیاز مالی نمیتونن ایده رو اجرا کنن !

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اکثر وبمسترای قدیمی و حرفه ای که میشناسم حداقل یه ایده تو چنتشون دارند که متاسفانه به خاطر نیاز مالی نمیتونن ایده رو اجرا کنن !

کسانی که ایده های خوب داشته باشند و بشه روش کار کرد میتونن در میون بذارن شاید بشه کاریش کرد و نهایی کرد طرح رو من حاظرم واسه سایت هایی که مطمئن شم نهایی میشه سرمایه گذاری کنم

حالا کاری نداریم واقعا جایی نیست که از نت حمایت بشه و واسه همینه عقب موندیم سراغم ندارم کسی رو توی ایران سرمایه گذار وب باشه

بالا