hamid.jikoo
Registered User
- نوشتهها
- 154
- لایکها
- 6
داریم که غیر اخلاقی .
ویرایش
داریم که غیر اخلاقی .
جای این سایت eBay تو ایران واقعا خالیه..همراه با Paypal...اگه این دوتا با ایران مشکلی نداشتن کلی درامد میکردیم
ویرایش
1 - منم یادم نمیاد گفته باشم شخص شخیص شما مفت خور هستید ...من نگفتم بیاین ایده هاتون روبگید من بزنم مفت خورم نیستم خودمونم سایتمون داره طراحی میشه و هزینه ی بالایی هم داره دوست عزیز چندتا طرح دیگم داریم توی ایران هنوز ایجاد نشدن یکیش توی جهانم هنوز نداره ما مفت خور نیستیم دوست من
هدف من این نبود کلا داشتیم میگفتیم که بررسی کنیم 100تای اول ایران و 100 تای اول جهان که به چه صورت رفتن بالا
مثلا همین بلاگفارو نگاه کنید 180 جهانه
خوب شما که طرح و ایده های جالب دارید اجرایی کنید دیگه مخصوصا دومی که سرمایه ی کمتری هم میخواد برای شروع کردن
سبک نوشتارتون بسیار اشناست ....
40میلیون جز 10تا ایران!؟
توپ ترین با کپی پیس رسید جز 100تا بدون هزینه !
--
40میلیون خرج میکنی جز 100تا سایت جهان میشیم :دی
من ایده برای رسیدن به 10 تای اول ایران سراغ دارم ...
و همچنین ایده برای بودن بین 100,000 سایت برتر ایران!!! ؛ ولی داشتن درآمد بیش از 10 سایت برتر ایران!
pay pal داره طراحی میشه دوست عزیز
سایت ebay بله جاش توی ایران خالیه واقعا ولی هنوز فکر نکنم بتونیم مثل این سایتو بزنیم توی ایران واسه هرچی پول میگیره مردمه مام فقط دنبال مفت میگردن:دی
ممنون از نطرات دوستان
از نظر من جای یه سیستم کلیکی درست و حسابی و واقعی خالیه + ebay
به نظر من جای سایت های تفریحی و دانلود بین سایت های ایرانی خالیه
فقط کافیه تو گوگل یه سرچ کنی این کلمه هارو
کاملا درسته ...
سایتهای ایرانی توی وب خارجی جاشون خالی هست. :دی
1 - منم یادم نمیاد گفته باشم شخص شخیص شما مفت خور هستید ...
2 -
3 - فهمیدن این که چرا یه سایت جزو 100سایت برتر جهانه کار سختی نست ... سوال تاپیک شما هم اصلاً همچین چیزی نبود !
4 - بلاگفا به خاطر عقب ماندگی مردم ما از نظر دانش بلاگ نویسی رتبه گرفته ... نه چیزی بش و نه کم ...
منتظر دستور شما بودیم که شروع کنیم
فعلاً سرمایه ندارم ...
برای من بازدهی کار مهمه نه رتبه اش ...
این چهل تومنی که من هزینه می کنم ظرف یه سال دو تا چهل تومن از کنارش در میارم ...
هیچ ربطی هم به الکسا نداره ... اگه به جمله پایینیم توجه کنی منظورم رو از این که رتبه الکسا هیچ ربطی به موفقیت یک سایت نداره غیرمستقیم گفته بودم:
پی پال رو دوباره طراحی می کنند ؟!
یه عده هم چند وقت پیش این کار رو کردند و اسمشم گذاشتند زرین پال !
منظورم رو از این که رتبه الکسا هیچ ربطی به موفقیت یک سایت نداره غیرمستقیم گفته بودم:
تایید میشه !
الکسا نه معیار مناسبی برای فهمیدن تعداد بازدید هست و نه معیار مناسب و به درد بخوری برای سود دهی یک سایت ..
سایت هست با 200 هزار الکسا 5 برابر سایت با الکسای 20 هزار در میاره !
مهم ایده و نحوه اجرای ایده هست .
10 ها مورد سایت تبلیغاتی راه اندازی شدند ولی با اینکه موضوع ایده تکراری بود اما سایت هایی که با سرمایه مناسب و تلاش و مدیریت صحیح وارد این عرصه شدند موفق شدند و نمونه های مشابه دیگر ...
اکثر وبمسترای قدیمی و حرفه ای که میشناسم حداقل یه ایده تو چنتشون دارند که متاسفانه به خاطر نیاز مالی نمیتونن ایده رو اجرا کنن !