آژانس هواپیماییfootbal

جدا كردن مشخصات قسمتي از صفحه از كل آن!

شروع موضوع توسط dord ‏18 آپریل 2003 در انجمن HTML

  1. dord

    dord کاربر تازه وارد

    من دنبال تگي مي گردم كه به وسيله’ او مشخصات قسمت خاصي از
    وبلاگم را از مشخصات كل صفحه جدا كنم :?:
    من سواد درست و حسابي ندارم برا همين اگر از واژه هاي غلطي استفاده مي كنم به خاطر همينه :oops:
    دنبال تگي هستم كه style يك cell را توش قرار بدم و style اون رو از كل صفحه جدا كنم!
    اگر به قالب و بلاگم توجه كنيد خواهيد ديد كه رنگ لينكها با رنگ قسمت چپ وبلاگم يكي است مي خواهم رنگ لينكهاي اون قسمت با رنگ ديگر لينك ها فرق كنه تا لينك هاي ارشيو ديده بشن حالا من يه جورايي سنبلش كردم ولي باز دنبال او تگه هستم :rolleyes:
    احسان اگه فكر مي كني عنواني كه انتخاب كردم بده عوضش كن!
     
  2. dord

    dord کاربر تازه وارد

    آقا نميخوان جواب بدين!
    د بجنبين :twisted:
    منتظرم ;)
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    من به اين جواب داده بودم به خدا! نميدونم جوابم چي شده ! :( بابا يه عالمه نوشته بودم :( :(
    ببين. براي اينكار بايد از استايل ها استفاده كني... اگه با نرم افزار كار ميكني مثل frontpage بايد بري به قسمت استايل ها و اون چيزايي رو که ميخواي به اسم هاي مورد نظر بسازي و مشخصات اونا رو (آب و رنگ و اين چيزا) تعريف کني. بعدش مثلا وقتي يه table ساختي... توي قسمت style اسم اون استايلي رو که ساختي انتخاب کني.. اونوقت هر چي توي اون table باشه از اين خاصيت پيروي ميکنه. ;)
     
  4. dord

    dord کاربر تازه وارد

    اولا كه ممنونم از توجهت و متاسفم براي خودم كه جواب اول تو پاك شده از شانس ماست ديگه :(
    ببين من همچين سواد درست و حسابي ندارم ولي اونطور كه از نوشتت سر در آوردم رفتم تو فرانت پيج استايل را ساختم ولي با زهمون آش و بود همون كاسه در ضمن من ميخواهم استايل cell را عوض كنم نه استايل table را!!!
    اصلا يه كاري بكن اگر زحمتت نميشه يه نگاه به سورس وبلاگم بنداز و بگو براي دو تا كار مشخص زير چه تگهايي را و در كجا بايد اضافه كنم
    1- رنگ لينكهاي قسمت راست وبلاگم با رنگ لينكهاي كل صفحه از جمله رنگ لينكهاي محل متن كه هر دو در يك table قرار دارند فرق كند!
    2- فقط لينكهاي قسمت راست وبلاگم در صفحه’ جديد باز شود!
    لطف مي كني
    جدا شرمنده مي شم ;)
     
  5. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    [left:b10caaa520]In the name of God
    Ehsan told U. U should use different styles. It's very clear & doesn't need any more explanation[/left:b10caaa520]
     
  6. dord

    dord کاربر تازه وارد

    Hello ali & thanks for your reply!
    But as you know I tested it?
    Because of my less knowledge of html it didn't work
    !
    خلاصه دستمون را به سمت احسان بلند كرديم
    مشكلي هست ;)
    :twisted: ببينيد من همون كاري را كه احسان گفت انجام دادم ولي باز هم استايل كل صفحه عوض شد خوب آقا مگر مشكلي هست كه ما نمي فهميم :x
     
  7. panypay
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    ببين اول اينكه وقتي واسه يه جا استايلي درست ميكني بايد به اونجا هم ربطش بدي...
    مثلا توي همين FrontPage و براي نمونه براي همون cell كه گفتي بعد از اينكه استايل رو ساختي توي اون cell يه right vlivk كن و به cell properties برو و اونجا توي قسمت style اسم اون استايلي رو كه ساختي انتخاب كن.
    در ضمن اگه ميخواي رنگ لينكهاش هم فرق كنه علاوه بر تعريف خود استايل براي لينكهاش هم بايد استايل تعريف كني (تگهاي a).
    ببين توضيح دادن دقيقش يه كم سخته ولي اينجا رو ببين و از مثالهاش استفاده كن:
    <a href='http://www.w3schools.com/css/css_pseudo_classes.asp' target='_blank'>http://www.w3schools.com/css/css_pseudo_classes.asp</a>
     
  9. dord

    dord کاربر تازه وارد

    احسان جان ممنونم ازت!
    ولي اينهايي كه تو گفتي و مثالهاي W3 Schools را قبلا مي دانستم و در ضمن همگي مال موقعي است كه بخواهيم يك لينك درست كنيم!
    مشكل من خود لينك ها نيستند
    در لينك ها class را داخل تگهاي a مي گذاريم ولي در مورد آرشيوها تگ a وجود ندارد!من مي خواهم رنگ لينك هاي آرشيو متفاوت باشد!
    سورس چند تا وبلاگ رو هم نگاه كردم هيچ كس همچين كاري رو نكرده بود حتي احسان كيانفر كه رنگ لينكهاي كنار صفحش با رنگ لينك هاي صفحه فرق داشت رنگ لينكهاي آرشيوش با رنگ لينك هاي صفحه يكي بود
    ديگه چيزي به فكرم نمي رسه؟
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    كي گفته آرشيوها تگ a ندارن؟ پس چه جوري لينك ميشن؟! اگه توي تمپليت آرشيوت ببيني متوجه ميشي كه تگ a دارن.
     
  11. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    اقا اگه يكي دو تا مورد بيشتر نيست تا همون مرحله رايت كليك و properties كه ميري روي style بزن و همونجا هم styleشو تعيين كن يعني فرضا توي همون محيط مي توني خيلي ويژگي رو معلوم كني براش و ديگه نمي خواد style تعريف كني و بعد به هم نسبتشون بدي .. البته اگه تعداد زياده كه حرف احسان كاملا درسته .. اگه يكي دو تا بيشتر نيست اين طوري دردسرت كمتره ولي خوب غيرحرفه اي تر هم هست.. ;)
     
  12. dord

    dord کاربر تازه وارد

    ببينيد دوستان من مشكل من فقط لينك آرشيوها است!!!
    احسان حق با تو بود من او چند تا تگي را كه در تمپليت آرشيو نوشته بودم رافراموش كرده بودم ولي و قتي class را داخل تگ a گذاشتم آرشيو ناپديد شد !!
    تگ هاي كه مربوط به style لينك هاست رو بايد تو تمپليت اصلي بذارم يا تو تمپليت آرشيو؟
    در هر دو حالت آرشيو ناپديد مي شد!
    خلاصه براي اينكه رنگ لينك هاي آرشيوم جدا تعريف بشه چه كدهايي را بايد داخل تمپليت آرشيوم بذارم؟
    منظورم فقط تگ هاي a نيست !!!
     
  13. ehsan

    ehsan Administrator

    من حدس ميزنم بعد از دستكاري تمپليت آرشيو تگها رو با دقت ننوشتي و يه جا خرابه. در ضمن استايل رو بايد توي تمپليت اصلي تعريف كني..
    اگه ميشه كدهايي كه توي تمپليت آرشيودت هست بنويس.
     
  14. avajang.com .left
  15. dord

    dord کاربر تازه وارد

    اين از تگهاي استايل
    [code:1]

    &#60;style type =&#34;text/css&#34;&#62;

    a.p &#123; color&#58; #ffffff; text-decoration&#58; underline&#125;

    a.p&#58;hover &#123; color&#58; #ffffff; text-decoration&#58; overline&#125;

    &#60;/style&#62;

    [/code:1]
    واين هم از تگ هاي تمپليت آرشيو
    [code:1]

    &#60;Blogger&#62;

    document.write&#40;&#34;&#60;a class=&#34;p&#34; href='&#60;$BlogArchiveLink$&#62;'&#62;&#60;$BlogArchiveName$&#62;&#60;/a&#62;&#60;br&#62;&#34;&#41;

    &#60;/Blogger&#62;

    [/code:1]
     
  16. ehsan

    ehsan Administrator

    من الان که اين مطلبت رو خوندم و رفتم چک کردم همه چي درسته... فقط کاش text-decoration رو بذاري none که اون underline هم ديده نشه. فکر کنم قشنگتر ميشه.
     
  17. dord

    dord کاربر تازه وارد

    احسان من كه تو وبلاگم كه اعمالش نكردم
    اين و ببين
    <a href='http://youness.blogspot.com' target='_blank'>http://youness.blogspot.com</a>

    اصلا اين آرشيو پيدا نيست!
    تو كدها اشكالي نبود؟
     
  18. ehsan

    ehsan Administrator

    من همش اين افسون فسرده رو ميديدم بابا...
    اول اينكه كدهايي كه براي آرشيو نوشتي درسته و مشكلي نداره. ولي كدهاي صفحه اصليت مشكل داره.
    اول اينكه اين كد چون دو كلمه اش چسبيده به هم كار نميكنه:
    [code:1]&#60;script language=&#34;javascript&#34;src=&#34;youness_archive.html&#34;&#62;[/code:1]

    ديگه اينكه سورس صفحه ات رو ديدم . هزار تا تگ Blogger توش باز و بسته شده که اين اصلا درست نيست. فقط بايد يه دونه باز و بسته بشه. چون فکر کنم با FrontPage ساختي اينجوري شده.
     
  19. dord

    dord کاربر تازه وارد

    اول اينكه از تذكرت در مورد تگهاي بلاگر ممنونم!
    ببين من هيچ تغييري در قالب نمي دهم و فقط class را داخل تگ آرشيو مي گذارم!
    در حالت معمولي اين آرشيو ها ديده مي شوند ولي بعد از اينكه class را داخل آن مي گذارم ناپديد مي شوند!
    پس مشكل نبايد تو ساير تگها از جمله اون تگ ارشيو صفحه اصلي باشد!!!
     
  20. ehsan

    ehsan Administrator

    بعيد ميدنم ربطي به css داشته باشه ها!
    دقت كن مثل اون قبلي كلمات به هم نچسبيده باشن و تگي باز نمونده باشه.
     
  21. dord

    dord کاربر تازه وارد

    ببين احسان من كار خاصي نمي كنم كه
    مثلا الان كه همه چي روبه راه و درسته من class رو تو تگ ارشيو مي نويسم بعد آرشيو گم مي شود
    به هيچ چيز ديگري دست نمي زنم
    بعد كه پاكش مي كنم همه چي به حالت اول برمي گرده!!!
     
  22. ehsan

    ehsan Administrator

    من فقط دو تا چيز به ذهنم ميرسه و ممكنه جواب نده...
    يكي اينكه اسم استايلت رو يه چيز ديگه غير از p بذار.
    ديگه اينکه اينجوري بنويس يه بار : class=p1 يعني اينکه "" نذار. فکر ميکنم باعث ميشه که اسکريپت جاوا رو بريزه بهم. به جاي " از " هم يه بار استفاده کن.
     
خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی