آژانس هواپیماییexchanging

جدا کردن یک متن از متن کلی

شروع موضوع توسط iransbs ‏23 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    سلام دوستان
    فرض کنید ما یک نوشته داریم
    <img scr=http://www.iran.com/ge.gif class=bahram >
    خوب ما فقط می خوایم برای ما http://www.iran.com/ge.gif رو بگیره توجه کنید شاید تغییر کنه آدرس عکس

    ممنون
     
  2. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    فکر کنم اینو می خوای

    PHP:
    <?php
     $a
    ="/<img scr=(.*) class=bahram >/";
     
    $b"<img scr=http://www.iran.com/ge.gif class=bahram >";
     
    $c="\\1";
     echo 
    preg_replace($a,$c,$b);
    ?>
     
  3. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    PHP:

    <?php
    $mystring 
    'abc';
    $findme   'a';
    $pos strpos($mystring$findme);

    // Note our use of ===.  Simply == would not work as expected
    // because the position of 'a' was the 0th (first) character.
    if ($pos === false) {
        echo 
    "The string '$findme' was not found in the string '$mystring'";
    } else {
        echo 
    "The string '$findme' was found in the string '$mystring'";
        echo 
    " and exists at position $pos";
    }

    // We can search for the character, ignoring anything before the offset
    $newstring 'abcdef abcdef';
    $pos strpos($newstring'a'1); // $pos = 7, not 0
    ?> 

    این کد یه عبارت کوچک رو تو یه عبارت بزرگ تر پیدا میکنه :D
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    اون اولی درسته !‌
    اون دومی اگه متن تغییر کنه کار نمیکنه !‌
     
  5. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    خوب تو اون اولی هم اگه سورس اضافه بشه یا یه پارامتر به تگ اضافه بشه کتر نمی کنه

    بهتره این دو تا رو ترکیب کنی مثلا با اون دومی ببینی تو صفحت عکس هست یا نه بهد با اون دومی و یه ریپلیس آدرس رو در بیاری
     
  6. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    این فکر کنم ایراد نداشته باشه

    PHP:
    <?php
     $a
    ="/<img(.*) scr=[\"\']?([A-z0-9&=\.\/:\?%]*)[\"\']?(.*)>/";
     
    $b"<img scr=http://www.iran.com/ge.gif class=bahram >";
     
    $c="\\2";
     echo 
    preg_replace($a,$c,$b);
    ?>