• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$$$$$جديدترين برنامه كسب درآمد از طريق زير مجموعه MLM $$$$$

ehsank1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

سیستمی که من دراینجا میخواهم به شما معرفی کنم یک سیستم جدید و بسیار بسیار عالی است.

برای عضویت دراین سیستم شما فقط به 15 دلار احتیاج دارید.اگر این مقدار پول ندارید و یا حاضر به پرداخت این پول نیستید وقت خودرا صرف خواندن این مطلب نکنید .

این سایت بسیار جدید می باشد و هرکسی سریعتردرآن عضو شود برنده است.پس عجله کنید.

شما برای عضویت در این سیستم نیاز به 15 دلار دارید که باید آن را به سه اسپانسر بالادستی خود بپردازید( به هر کدام پنج دلار).درواقع شما پس از واردشدن به سایت از طریق لینک زیر سه فیلدخالی را مشاهده می کنید که مربوط به سه اسپانسر شما می باشد.

شما باید به ترتیب با وارد کردن آدرس ایمیل خود درهریک از فیلدها و فشاردادن دکمه "Pay $5 Now Via E-Gold" مبلغ 5 دلار رابه هر اسپانسر خودپرداخت کنید. شما باید این کاررا برای هر سه فیلد انجام می دهید.پس از اتمام کار ایمیلی به آدرسی که در فیلدها درهنگام پرداخت وارد کرده اید فرستاده می شود که حاوی لینک مربوط به شما را برای جمع آوری زیر مجموعه می باشد.

درواقع شما به ازای هرزیر مجموعه 5 دلار دریافت می کنید.

حال به مثال زیر توجه فرمایید:

فرض کنید که شما 20 نفر زیر مجموعه مستقیم داشته باشید.دراین صورت شما 20*5=100 دلار به دست می آورید.

حال اگر هر کدام از زیر مجموعه های شما هم 20 نفر زیرمجموعه داشته باشند(جمعا 400 زیر مجموعه) در این صورت شما 20*20*5=2000 دلار به دست می آورید وچنان چه هر کدام از این 400 زیر مجموعه هم 20 زیر مجموعه داشته باشند شما 400*20=8000 زیر مجموعه به دست می آورید که میزان درآمد شما از آنها 8000*5=40000 دلار خواهد بود.

توجه فرمایید که تعداد زیر مجموعه هایی که شما می توانید داشته باشید بینهایت است.

علاوه براین شما با پیداکردن تنها سه نفر به پول اولیه خود (15دلار)دست پیدا می کنید و ازاین به بعد هرچه پول به دست بیاویرید سود خالص خواهد بود.

برای عضویت می توانید از لینک زیر استفاده نمایید:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بد نیست ولی کلا من نه حال زیر مجموعه دارم و نه خوشم میاد از این سیستمها

بالا