• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$$$$$ جديدترين وبهترين نتورک جهان $$$$$

MyGoldCenter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزيز
قبل از هرچيز بايد بگم که من خودم از طرفداران پروپا قرص گلدماين هستم.
اما دوست دارم در اينجا يک نتورک بسيار عالي و جديد رو که به زودي به بهترين نتورک جهان تبديل مي شه رو بهتون معرفي کنم.
اين سيستم جديد EVUniversity نام دارد که به نظر مي رسد که در مدت زماني بسيار اندک بتونه کليه سيستم هاي نتورک مارکتينگ را تحت تاثير خود قراردهد.نکته مهم در مورد اين سيستم جديد بودن اين سيستم مي باشد به طوري که اعضاي تيم ما همگي جزو 1700 نفر اول واردشده به اين سيستم مي باشند و تا زمان درج این مطلب تعداد اعضا در تمام جهان کمتر از 4000 نفر مي باشد. لذا عضويت سريعترشما مي تواند امتيازات فوق العاده مهمي را براي شما به ارمغان آورد.
اگه مايل هستيد که در مورد اين سيستم اطلاعاتي کسب کنيد به سايت فارسي ما با آدرس زير مراجعه کنيد:
http://www.mygoldcenter.com
لطفا مطالب را با دقت مطالعه فرماييد و چنانچه مايل به ورود به اين سيستم هستيد و يا هرگونه سوالي داريد از طريق ايميل زير با ما درتماس باشيد:
[email protected]
اگر سيستم را معقول و مناسب مي دانيد هر چه سريعتر به عضويت اين سيستم درآييد.مطمئن باشيد ضرر نخواهيد کرد.ما هم تا آنجا که درتوانمان باشد از شماحمايت خواهيم کرد

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من اينجا رو تر و تميز كردم.

اگه بازم از اين اتفاق ها افتاد فقط يك پيام برا من بفرستيد..

jigily_pigily شما هم خيلي داريد تند ميريد. لطفا مراعات كنيد:hmm:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دمت گرم آقا ديويد، خوب كاري كردي. :cool:

بالا