واسه imei گوشیه من فقط به زبان سوئدی میدهدوست عزیز چند وقت پیش توی سایت خود htc دیدم
واسه imei گوشیه من فقط به زبان سوئدی میدهدوست عزیز چند وقت پیش توی سایت خود htc دیدم
جدیدترین رام برای خانواده پروپیت , s200 چی هست
میشه یه لینک بدین؟!
جدیدترین رام برای خانواده پروپیت , s200 چی هست
میشه یه لینک بدین؟!
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و سعی کردم تا جایی که میشده ترد ها و پستها رو بخونم!:blink:
برای upgrade کردن گوشی Qtek s200 از 2.20.7.34 WWE به WM6 تا حالا 3 تا ROM از جاهای مختلف گرفتم:
1- Prophet 4.0.0.04SSE
2- Prophet Touch VII
3- این سومی رو به اسم(Windows Mobile 6 Full Version (09.09.2007 ، از یه سایت Torrent داونلود کردم که حجمش بعد از خارج شدن از پک 67 مگ می شد. و تو پکش ACTIVESYNC 4.5 هم کنارش بود!
و اما سوالهایی که دارم:
1- آیا تفاوت این ROM ها به غیر از سازندشون و احتمالاً Engine اونها شامل برنامه های همراه هم میشه؟ مثلاً ممکنه به جای ClearVue PDF برنامه دیگه ای داشته باشن؟ یا اصلاً ممکنه تعدادی از برنامه ها رو کلاً نداشته باشن؟ اگر که میشه قبل از ارتقا از کجا می شه فهمید؟
2- آیا این ROM اصولاً WM6 رو شبیه سازی میکنن؟ یا اینکه کرک شده برنامه اصلی مایکروسافت هستند به نوعی؟ و یا اینکه هیچکدام؟
3- در حال حاضر میشه یه Official ROM که توسط خود مایکروسافت Release شده پیدا کرد؟
4- این ROM سومی که بالا گفتم کسی می دونه چیه؟ اصلا از کجا می شه فهمید چه ورژنی داره و کی ساختتش؟
و بالاخره 5- در حال حاضر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر قبلی از کسانی که حوصله کنن و جواب بدن!
جوابی که دادی نسبتاً کامل بود ولی نقایص و اشکالاتی هم داشت....1- بله . كسي كه رام رو كوك مي كنه مي تونه هر تغييري در فايل ها بده . يا AutoInstalation رو حتي Disable كني يا كب ها رو از اون ليست كم يا اضافه كنه. اما فكر نكنم كسي ترتيب ClearVue رو بده. چون حجم خيلي كمي داره و دست و پا گير نيست. اما ممكنه همچين اتفاقي بيوفته.
...
اميد وارم جواب كامل باشه:happy:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه عضو شدم و سعی کردم تا جایی که میشده ترد ها و پستها رو بخونم!:blink:
برای upgrade کردن گوشی Qtek s200 از 2.20.7.34 WWE به WM6 تا حالا 3 تا ROM از جاهای مختلف گرفتم:
1- Prophet 4.0.0.04SSE
2- Prophet Touch VII
3- این سومی رو به اسم(Windows Mobile 6 Full Version (09.09.2007 ، از یه سایت Torrent داونلود کردم که حجمش بعد از خارج شدن از پک 67 مگ می شد. و تو پکش ACTIVESYNC 4.5 هم کنارش بود!
و اما سوالهایی که دارم:
1- آیا تفاوت این ROM ها به غیر از سازندشون و احتمالاً Engine اونها شامل برنامه های همراه هم میشه؟ مثلاً ممکنه به جای ClearVue PDF برنامه دیگه ای داشته باشن؟ یا اصلاً ممکنه تعدادی از برنامه ها رو کلاً نداشته باشن؟ اگر که میشه قبل از ارتقا از کجا می شه فهمید؟
2- آیا این ROM اصولاً WM6 رو شبیه سازی میکنن؟ یا اینکه کرک شده برنامه اصلی مایکروسافت هستند به نوعی؟ و یا اینکه هیچکدام؟
3- در حال حاضر میشه یه Official ROM که توسط خود مایکروسافت Release شده پیدا کرد؟
4- این ROM سومی که بالا گفتم کسی می دونه چیه؟ اصلا از کجا می شه فهمید چه ورژنی داره و کی ساختتش؟
و بالاخره 5- در حال حاضر کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر قبلی از کسانی که حوصله کنن و جواب بدن!
prophet
G3:نوع قدیمی chipset قسمت bootloader که نیاز به IPL/SPL_v2 دارد و نشانه آن این است که رقم آخر SPLبرابر 0 میباشد(ex. SPL:2.13.0000
G4:نوع جدیدتر chipset قسمت bootloader که نیاز به IPL/SPL_v1 دارد و نشانه آن این است که رقم آخر SPLبرابر 1 میباشد(ex. SPL:2.13.0001
Wizard
G3 DEVICE: IPL/SPL: 1.XX or 2.XX or 2.XX.00X (فقط دو تا صفر دارند!)
G4 DEVICE: IPL/SPL: 2.XX.000X(این نوع 3 صفر دارد!)
با بوجود آمدن قدرت پک کردن در پختن رام ها خیلی سخت تره که بگی چه رامی خوبه و چه رامی بد چون معمولاً پایه اصلی همه یکی هست و فقط برنامه هایی اضافه شده و باگ ها هم حاصل همین نرم افزار هاست یا تغییراتی که آشپز ها در پایه میدن از طرفی دیگه گروه کی جم جزو گره هایی هست که تقریباً هر 2 روز براش رام پخته شده جدید عرضه میشه که در نوبه خود بینظیره... بهتره به foum.xda-developers.com مراجعه کنی و آخرین اطلاعات رو بدست بیاری...hirad_sabaghianجان![]()
به نظر شما در حال حاضر بهترین و کم Bug ترین Rom برای imate K-jam چیه؟:happy:
در ضمن یک سئوال داشتم آیا میشه بعد از ارتقا دوباره Rom خودمون رو از سایت imate بگیریم و به اصطلاح Downgrade کنیم؟
.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }آره عزیز میشه ریخت.....
اون ها رو باید از صفحه بوت لودر بفهمی....
سلام.... خوش آمدید به این فورام, رفتن به صفحه بوتلودر رو باید از توی Manual دستگاه پیدا کنید عزیز به اون دوست هم زیاد اطمینان نکن من که اصلاً همچین چیزی باورم نمیشهبوت لودر چگونه می اید ؟ من مبتدی هستم
آقا یک جا دیدم که دوستی qtek 9000 رمشو 2gb کرده و ورژن اونهم تغییر داده ؟ میخوام بدون از نظر هزینه چقدر باید سلفید و اینکه آیا امکان upgrade کدن وجود دارد ؟
و WM6 را از کجا برای qtek 9000بگیرم
سلام.... خوش آمدید به این فورام, رفتن به صفحه بوتلودر رو باید از توی Manual دستگاه پیدا کنید عزیز به اون دوست هم زیاد اطمینان نکن من که اصلاً همچین چیزی باورم نمیشهپست های بالا رو بخونید بعد میفهمید از کجا باید رامتون رو بگیرید
جوابی که دادی نسبتاً کامل بود ولی نقایص و اشکالاتی هم داشت....
اول از همه اینکه همیشه آشپز ها دنبال فری ور ها میگردن چون در صورت استفاده از برنامه اهی کرک شده یا پری رجیستر شده برای XDA-Developer مشکل ایجاد میکنن بعد اینکه آشپز ( Cook ) نمی تونه هر تغییری تو فایل ها بده بلکه میتونه هر فایلی رو کم یا زیاد کنه اما در بعضی مواقع فایل ها رو دیس اسمبل / ری اسمبل میکنن که با این حرکت تغییرات دلخواه رو روی فایل هاشون میدن اما هیچوقت نمیتونه بکل یک فایل رو عوض کنه. هسته هیچ رامی رو نمیشه روی رام دیگه گذاشت مثلاً هسته گروه ATHE100 رو نمیشه رو Hermes سوار کرد چون XIP فرق میکنه + OEM و... یه چیزه دیگه هم اینه که هیچوقت نمیشه گفت درایور پیدا میکنن فقط رام اصلی رو که مثلاً خود شرکت HTC ریلیز کرده میگیرن Dump میکنن بعد Modify میکنن و بعد Assemble میکنن که کلاً به این فرآیند میگن کوک کردن یا همان پختن در فارسی برای مثال PK ( تنها آشپز گروه آتنا ) هیچوقت خودش یه رادیو Modify نمیکنه بلکه رادیو رو از رام های دیگه میگیره و معمولاً رام های اصلی که خود اپراتور ریلیز میکنه رو Dump میکنه....
اونطوری که من میدونم S200 تو گروه ویزارد هست پس هر کدوم از رام هایی که بریزید باعث بریک کردن دستگاه میشه در ضمن Jamin هم عضو گروه ویزارد هست اما موقع گرفتن رام توجه کنید که دستگاهتون G3 هست یا G4 برای این فهمیدن چطور و چگونه یسر برید به تاپیک جامع آپگرید و داونگرید..... در ضمن رام اصلی Qtek برای ویزارد هنوز ریلیز نشده و دوستمون خدمتتون درست عرض کردن.....
جواب ها:
1. بله ممکنه چیز هایی کم یا زیاد شده باشه...
2. شبیه سازی وجود نداره! حرفتون مثل این میمونه که از ویندوز 98 یه XP آپگرید کنین بعداً بگین این شبیه ساز XP هست؟؟؟ در صورتی که این خود وین هست و بقول معروف Transformation Packای وجود نداره...
3. مایکروسافت رام واسه دستگاه ها ریلیز نمیکنه بلکه نسخه اصل رام رو میفروشه بعد شرکت ها میان تغییرات رو ایجاد میکنن و رام رو ریلیز میکنن...
4. رام رو اجرا کن وقتی آپگرید یوتیلیتی بالا اومد اگه اطلاعات دستگاهتون رو خوند و آگه واسه ویزارد بود و اگه اطلاعات کافی داشتین در مورد رام می تونین نصب کنین![]()