• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جدیدترین رستوران های سنگاپور را بهتر بشناسیم

hiholiday

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژانویه 2016
نوشته‌ها
51
لایک‌ها
0
سن
35
محل سکونت
تهران

غذا یکی از ارکان تجارت و البته جاذبه های گردشگری سنگاپور است. در این مقاله رستوران های جدیدی که در سنگاپور افتتاح شده را با هم مرور می کنیم.

بر اساس آمار MASTER CARD در سال 2014،مردم سنگاپور رتبه 2 جهان را بعد از هنگ کنگ در هزینه صرف غذا در رستوران و در کل خارج از خانه دارند. مردم سنگاپور به طور متوسط ماهانه US$ 198 را خرج صرف غذا خارج از خانه می کنند.

سالانه گردشگران زیادی سفر به سنگاپور را برای گذراندان تعطیلات خود انتخاب می کنند.اولین گزینه برای سفر به سنگاپور،تور سنگاپور است که جدیدترین آنها را می توانید در تور مسافرتی های هالیدی جستجو کنید.

جاذبه های گردشگری سنگاپور زیاد است.تنوع غذایی بی نظیر این شهر،یکی از جذابیت های آن است.پشنهاد می کنیم قبل از سفر به سنگاپور مقاله "چه کنیم تا نهایت لذت را از سفر به سنگاپور ببریم" را ببینید.

در سال های اخیر غذای انگلیسی محبوبیت بیشتری در سنگاپور پیدا کرده است مانند برگر انگلیسی MEAT LIQUOR،بیکری GORDON RAMSY و AMIE ایتالیایی.

غذاخوری های CHINATOWN محبوبیت خود را حفظ کرده اند ولی فروشگاه جدیدی که در زمین SUPREME COURT و CITY HALL ساخته شده،گوی سبقت را از بقیه ربوده است.

در اکتبر 2015،رستوران فرانسوی ODETTE توسط ULIEN ROYER سرآشپز سابق JOAN ( یازدهمین رستوران آسیا در سال 2015 ) افتتاح شد.

CORNER HOUSE
au-jardin-les-amis-singapore-singapore-restaurants-european-european-french-1555570_54_990x660_201406011153.jpg

CORNER HOUSE در مجموعه باغ های گیاه شناسی سنگاپور قرار دارد.برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد باغ گیاه شناسی سنگاپور مقاله "10 جاذبه گردشگری مهم سنگاپور"را مطالعه فرمایید.
دست پخت فرانسوی JASON TON سرآشپز سابق SKY ON 57،دلیل مشهوریت این مجموعه است که GASTRO BOTANICA نام دارد.محبوب ترین غذای این مجموعه،ترکیب جادویی پیاز و سبزیجات دیگر است که به صورت پوره،تارت و سرخ شده سرو می شود.

اگر به غذاهای گیاهی علاقه ندارید،سر آشپز TAN گزینه هایی مانند میگو CARABINERO همراه با گوجه فرنگی و خاویار را پیش روی شما قرار می دهد.

KAKURE & KI-SHO
ki-sho-kakure-sake-bar-3.jpg

KAKURE در اصل یک بار است که حدود 50 نوع نوشیدنی ژاپنی را سرو می کند.

اما منو غذاهای ژاپنی سرآشپز KAZUHIRO HAMOTO که در طبخ غذاهای KAISEKI تبهر دارد، در KI-SHO در طبقه پایین KAKURE ارزش یک بار امتحان کردن را دارد.

دو منوی OMAKASE و LACARTE انتخاب های خوشمزه ای مانند OTORO ذغالی یا تمپورای شاه ماهی دارد.

رزرو را فراموش نکنید چرا که این مجموعه فقط 16 میز دارد.

رستوران LABYRINTH
RestaurantLabyrinth_Interior.jpg

این رستوران قدیمی ترین رستوران این لیست و در این حال فوق العاده ترین است.سرآشپز خودآموخته HAN LI GUNG که مالک رستوران هم هست، ترکیبی بی نظیر از ادویه های بومی سنگاپور را به کار می برد.

مشهورترین غذای رستوران LABYRINTH خرچنگ فلفلی است که ترکیبی از پوشش نرم و گوشت خرچنگ است که حسابی سرخ شده و با فلفل تند و شیرین مزه دار شده است.

مشتریان این رستوران می توانند از میان منوهای EXPERINCE و DISCOVERY که شامل دستورالعمل های جدیدسنگاپوری HAN است،انتخاب کنند.

LOLLAPALOOZA
lollapalooza.jpg

LOLLAPALOOZA خیابان KEONG SAIK همتای رستوران LOLLAبرنده SINGAPORE AWARD است.این رستورانغذاهای معروف سنگاپوری را سرو نمی کند بلکه دستورالعملی خاص از محصولات تازه فصل که گریل شده را ارائه می دهد.

یکی از ویژگی های منحصر به فرد LOLLAPALOOZA این است که منو روزانه تغییر می کند.

RHUBARB
rhubarb10.jpg

مشهوریت رستوران RHUBARB سنگاپور به ترکیب موردعلاقه سرآشپز و صاحب این رستوران است.

در این رستوران دست پخت فرانسوی بی نظیر را در محیطی فوق العاده تجربه کنید.

آشپزخانه باز رستوران RHUBARB توسط سرآشپز انگلیسی PAUL LONGWORTH اداره می شود.

منوی PRIX FIXE این رستوران که شامل 7 بخش است،مجموعه ای فوق العاده از ترکیبات جادویی سرآشپز LONGWORTH را ارائه می دهد.
ادامه این مطلب را در لینک زیر دنبال کنید:
http://hiholiday.ir/Post/Detail-111/
 
بالا