• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[جدی]آسیب دیدن گوش سمت چپ.

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
من مدت 3 سال از EARBUD استفاده میکردم، و معمولا روزی سه ساعت هم به موسیقی گوش میدادم. خلاصه، 1 سالی رو بدونه گوش دادن به هر نوع موسیقی گذروندم. بعد از این مدت وقتی که دوباره آهنگ گوش دادن رو شروع کردم، متوجه شدم که گوش سمت راستم صدا های زیر (4Khz به بالا) رو نمی تونه تفکیک کنه. کسی این مشکر رو تجربه کرده؟ راه حلی داره؟ آیا این یک تلقین است اصلا یا واقعا گوشم آسیب دیده؟

Last edited:

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
اینجا هرکی برای خودش مملیه !!

برو پیش یک متخصص !!:D

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
من مدت 3 سال از EARBUD استفاده میکردم، و معمولا روزی سه ساعت هم به موسیقی گوش میدادم. خلاصه، 1 سالی رو بدونه گوش دادن به هر نوع موسیقی گذروندم. بعد از این مدت وقتی که دوباره آهنگ گوش دادن رو شروع کردم، متوجه شدم که گوش سمت راستم صدا های زیر (4Khz به بالا) رو نمی تونه تفکیک کنه. کسی این مشکر رو تجربه کرده؟ راه حلی داره؟ آیا این یک تلقین است اصلا یا واقعا گوشم آسیب دیده؟

ما که نمیتونیم نظر بدیم آخه باید به یه متخصص مراجعه کنی اونا با تجهیزاتی که دارن میتونن جواب قاطع بدن بهت دوست عزیز.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تنها راهش اینه که بری پیش یه ادیولوژیست بگی نوار گوش ازت بگیره. پیش کسی هم برو که دستگاهش دیجیتال باشه. وقتی نوار گوش ازت گرفت بهت میگه مشکلی داری یا نه. اگر نداشتی که انشاالله نداری، هیج، اگه داشتی نوار گوش رو برمیداری میری پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی که ترجیحا فلوشیپ گوش داشته باشه.

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
تنها راهش اینه که بری پیش یه ادیولوژیست بگی نوار گوش ازت بگیره.[B/] پیش کسی هم برو که دستگاهش دیجیتال باشه. وقتی نوار گوش ازت گرفت بهت میگه مشکلی داری یا نه. اگر نداشتی که انشاالله نداری، هیج، اگه داشتی نوار گوش رو برمیداری میری پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی که ترجیحا فلوشیپ گوش داشته باشه.
ممنون از راهنماییتون، شما جایی رو میشناسید ؟. راستش تا حالا فکر می کردم تلقین و توهمه.:blink:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ممنون از راهنماییتون، میشناسید جایی رو. راستش تا حالا فکر می کردم تلقین و توهمه.:blink:

خواهش میکنم، :rolleyes: والا معمولا توی مطبهای متخصصهای گوش، یه ادیولوژیست هم هست. تابلوهاشون تحت عنوان "مرکز سنجش شنوایی" یا یه همچین چیزائیه.

آقا من حرفمو پس میگیرم! :D اول برو پیش دکتر. چون این مورد شما ممکنه تجمع واکس گوش باشه که برای کسانی که از گوشی استفاده میکنن یه اپیدمیه. شما اول برو دکتر ببینه مشکلی هست یا نه... اگر نبود خودش ارجاع میده به ادیولوژیست... وقتی هم نوار گوش رو گرفتی برو پیش همون دکتر که دیگه ازت ویزیت نگیره.

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
آقا این هندزفری برای گوش ضرر داره ؟

من یه بلوتوث 3 شو دارم می خرم از آمازون که برد 100 متری داره ،

با تشکر

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
تا جایی که من دیدم گاهی در اثر یک بیماری یااتفاقات شبیه به اون عصب گوش اسیب میبینه وقابلیت شندین بعضی اصوات رو از دست میده!همونطوری که دوستمون گفتن بهتره به شنوایی سنجی مراجعه کنید و ببینید و ببینید قابل برگشته یانه!
پ ن: اگه خدمت نرفته بودین ممکن بود منجر به معاف شدنتونم بشه در صورت شدید بودن آسیب!:دی

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
با گذشت زمان و یا با کارکردن تو محیط های شلوغ به صورت عادی گوش انسان برای یه سری از فرکانس ها و شدت ها شنواییش کم میشه .
ولی برای چک آپ به متخصص مراجعه کنید .

بالا