• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[جدی] سوال در مورد وضعیت بانه و خرید از بانه

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستانی که اطلاعات دارن لطف کنن بگن الان وضعیت بانه چطوره ؟ قیمت جنساشون چقدر با اینجا تفاوت داره ؟

اگه آشنا داشته باشی که بدونی جنسش درسته ، می ارزه جنس از اونجا بیاری بفروشی ؟ اصلا متقاضی داره ؟

یا دست زیاد شده و الان دیگه هر فروشنده ای از بانه جنس میاره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
دوستانی که اطلاعات دارن لطف کنن بگن الان وضعیت بانه چطوره ؟ قیمت جنساشون چقدر با اینجا تفاوت داره ؟

اگه آشنا داشته باشی که بدونی جنسش درسته ، می ارزه جنس از اونجا بیاری بفروشی ؟ اصلا متقاضی داره ؟

یا دست زیاد شده و الان دیگه هر فروشنده ای از بانه جنس میاره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

تا اونجایی که من خبر دارم اونجا هم اجناس گرون شده
ولی به نسبت گرونی های اخیر !! یعنی هر جنسی که تو بازار گرون شده اونجا از قیمت اولیش بیشتر شده

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
تا اونجایی که من خبر دارم اونجا هم اجناس گرون شده
ولی به نسبت گرونی های اخیر !! یعنی هر جنسی که تو بازار گرون شده اونجا از قیمت اولیش بیشتر شده

خب مسلما به خاطر قیمت دلار اونجا هم جنس گرون شده ، ولی اونطور که من شنیدم تو یک سری از اجناس قیمت ها خیلی تفاوت داشت قدیما ، الان رو نمیدونم وضع چطوریه و میصرفه آدم جنس بیاره و اینجا متقاضی براش هست یا نه.

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
خب مسلما به خاطر قیمت دلار اونجا هم جنس گرون شده ، ولی اونطور که من شنیدم تو یک سری از اجناس قیمت ها خیلی تفاوت داشت قدیما ، الان رو نمیدونم وضع چطوریه و میصرفه آدم جنس بیاره و اینجا متقاضی براش هست یا نه.

چه جنسی میخواید بیارید ؟! صوتی تصویری ؟ کولر ؟ لوازم آرایشی ؟ لباس و ... ؟

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
چه جنسی میخواید بیارید ؟! صوتی تصویری ؟ کولر ؟ لوازم آرایشی ؟ لباس و ... ؟

بیشتر صوتی تصویری و اگه باشه قطعات کامپیوتر مد نظرم هست. ولی جنس دیگه هم اگه زمینه اش باشه بهش فکر میکنم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
قطعات کامپیوتر؟مگه خوبه اونجا برای کامپیوتر ارزونتره؟جنساش خوبه؟

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
ارزون بهتون می دهند اما بعدا می فهمید سرتون کلاه رفته

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
بستگی داره از کدوم شهر بخوای بری بانه مثلا اگر اهل تهران هستید اصلا صرفه اقتصادی نداره تا بانه برای خرید جنس برید مگر اینکه سفر سیاحتی برید و سر راه چند تا جنس اون هم برای مصرف خودتون بگیرید تلوزیون - کولر گازی و... اصلا لوازم ارایش و لباس نخرید چون مفت نمیرزه و لوازم ارایشی و بهداشتی همش تقلبی و ... هستند
لوازم کامپیوتر هم کسی بدون گارانتی نمیخره ازتون مگر اینکه خودتون مغازه داشته باشید و به دست بفروشید

کلا با این هزینه بالای بنزین و هزینه الافی راه و اسکان و .... همه چیز مساوی میشه در ضمن توجه داشته باشید که محدودیت خرید هم دارید مثلا بیشتر از 1 تلوزیون و کولر و ... نمیتونید بیارید با خودتون

حواستون هم به جنس های تقلبی باشه تلوزیون درجه 3 از چین میارن به اسم سامسونگ و.... میفروشن این کرد های عراق جدیدا خیلی .... شدن

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
بیشتر جنساشو تقلبی هستش .

از عطر بگیرید تا تلویزیون .

باید آشنا داشته باشید الان دیگه باید زد توی کار کنسول.

هر چی به تابستون نزدیک بشیم کنسول بیشتر سود میده.

اگه بتونید ایس باکس و پلی استیشن بیارید و در تهران بفروشید خیلی سود داره اما تلویزیون و کالاهای سنکین و پرحجم اوردنش هم سخته هم تعداد کم میشه اورد .

سرام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا وسایل موسیقی و ساز هم اونجا پیدا میشه؟مثل کارت صدا و ارگ و دیجیتال پیانو پیانو اکوستیک از این چیزا؟؟؟

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
بستگی داره از کدوم شهر بخوای بری بانه مثلا اگر اهل تهران هستید اصلا صرفه اقتصادی نداره تا بانه برای خرید جنس برید مگر اینکه سفر سیاحتی برید و سر راه چند تا جنس اون هم برای مصرف خودتون بگیرید تلوزیون - کولر گازی و... اصلا لوازم ارایش و لباس نخرید چون مفت نمیرزه و لوازم ارایشی و بهداشتی همش تقلبی و ... هستند
لوازم کامپیوتر هم کسی بدون گارانتی نمیخره ازتون مگر اینکه خودتون مغازه داشته باشید و به دست بفروشید

کلا با این هزینه بالای بنزین و هزینه الافی راه و اسکان و .... همه چیز مساوی میشه در ضمن توجه داشته باشید که محدودیت خرید هم دارید مثلا بیشتر از 1 تلوزیون و کولر و ... نمیتونید بیارید با خودتون

حواستون هم به جنس های تقلبی باشه تلوزیون درجه 3 از چین میارن به اسم سامسونگ و.... میفروشن این کرد های عراق جدیدا خیلی .... شدن

در مورد بنزین و حمل و نقل و اینا که اینجا تحویل میگیرم جنس ها رو ، نمیرم اونجا. در مورد تعداد هم همینطور.

در مورد جنس تقلبی هم عرض کردم ، طرف آشناست.

گارانتی هم میکنن جنس رو ، یه مقدار میکشن روی قیمت و گارانتی میکنن.

بیشتر جنساشو تقلبی هستش .

از عطر بگیرید تا تلویزیون .

باید آشنا داشته باشید الان دیگه باید زد توی کار کنسول.

هر چی به تابستون نزدیک بشیم کنسول بیشتر سود میده.

اگه بتونید ایس باکس و پلی استیشن بیارید و در تهران بفروشید خیلی سود داره اما تلویزیون و کالاهای سنکین و پرحجم اوردنش هم سخته هم تعداد کم میشه اورد .

بله آشنا دارم.
خودم هم نظرم روی کنسول خیلی مثبته ، فقط مشکل سر کپی خور کردنش هست ، البته میتونم هم اکبند بیارم به طرف هم اکبند بفروشم دیگه. باید یه قیمتی بدم که با هزینه کپی خور کردنش باز هم براش بصرفه نسبت به اینکه از بازار بخره.

اقا وسایل موسیقی و ساز هم اونجا پیدا میشه؟مثل کارت صدا و ارگ و دیجیتال پیانو پیانو اکوستیک از این چیزا؟؟؟

نمیدونم راستش ، خودم تا به حال نرفتم اصلا ببینم چطوریه. ولی میتونم بپرسم.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
نه این جور وسایل اونجا پیدا نمیشه دوست عزیز
فقط تلویزیون، کولر، و کلی جنس چینی تقلبی به درد نخور!

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
نه این جور وسایل اونجا پیدا نمیشه دوست عزیز
فقط تلویزیون، کولر، و کلی جنس چینی تقلبی به درد نخور!

کنسول چی ؟ کنسول بخوام بیارم اگه اونجا نیست از کجا میشه آورد که اینجا خوب بشه فروخت ؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
کنسول چی ؟ کنسول بخوام بیارم اگه اونجا نیست از کجا میشه آورد که اینجا خوب بشه فروخت ؟
دادا بانه رو نمی دونم ، فقط میدونم کنسول تو ایران واسه خودش مافیا داره . شما فکر می کنی کنسول میخرن به قیمتی که Reseller ها می فروشن ؟!
اینا برنامه ای دارن واسه خودشون ، عمده میخرن ، اول کریسمس میرن تا ... میخرن با اون تخفیف کریسمس که شرکت میده ، کنسول پولی واسشون در نمیاد که ، بعد میان چند برابر میدن تو بازار .
واسه کپی خور با یکی قرار داد ببند ، عمده ای واست کار کنه واست میصرفه .
من مد نظرم این بود برم بانه DVD بیارم ، ولی معلوم نیست بری 30 تا کارتون بیاری بعد باز کنی ببینی 1 پک سالمه بقیقه یکی در میون سوخته !!! مثه رم ها و فلش هاشون که همه ریمارک و تقلبی هست !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من یه دوستی دارم سلیمانیه کردستان هست میگه هرچی جنس آشغال اینجا میمونه جمع میکنند میارن بانه و اینها میفروشن.. شما از سورس جنس و بیار یعنی عراق

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دادا بانه رو نمی دونم ، فقط میدونم کنسول تو ایران واسه خودش مافیا داره . شما فکر می کنی کنسول میخرن به قیمتی که Reseller ها می فروشن ؟!
اینا برنامه ای دارن واسه خودشون ، عمده میخرن ، اول کریسمس میرن تا ... میخرن با اون تخفیف کریسمس که شرکت میده ، کنسول پولی واسشون در نمیاد که ، بعد میان چند برابر میدن تو بازار .
واسه کپی خور با یکی قرار داد ببند ، عمده ای واست کار کنه واست میصرفه .
من مد نظرم این بود برم بانه DVD بیارم ، ولی معلوم نیست بری 30 تا کارتون بیاری بعد باز کنی ببینی 1 پک سالمه بقیقه یکی در میون سوخته !!! مثه رم ها و فلش هاشون که همه ریمارک و تقلبی هست !

حالا من که نمیخوام به اندازه اونا سود کنم ، تو ایران هر چیزی مافیا داره ، حالا ما به سود کمتر راضی هستیم.

کنسول که میگی قرارداد ببندم ، قاعدتا باید جعبه رو جلوی خود مشتری باز کنم دیگه واگرنه اگه بخوام کپی خورش کنم بعد بفروشم طرف میگه این باز شده و به چه اعتمادی بگیره از من ؟

من یه دوستی دارم سلیمانیه کردستان هست میگه هرچی جنس آشغال اینجا میمونه جمع میکنند میارن بانه و اینها میفروشن.. شما از سورس جنس و بیار یعنی عراق

باید بپرسم شاید بتونه این کارو بکنه.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
دوست عزیز کلا بانه رو بیخیال شو
یا باید خیلی باهاشون کارکرده باشی که جنس درست حسابی بدن دستت یا با کسی از اهل بانه که اونجا مغازه داره رفیق فابریک باشی وگرنه در هر حالتی سرت کلاه میزارن!
دوست من رفته بوده اونجا فلش 32 گیگ رو 6 تومن قیمت کرده بود یه دونه اش رو هم امتحان کرده بودن بعد اینم پیش خودش فکر کرده بوده که یه بسته بگیریم بیاریم ولایتمون بفروشیم خرج راهمونو هم دربیاریم
خلاصه 10 تا می گیره 60 تومن میده
آورده بود اینجا دیده بود که فقط یکیشون سالمه اونم ظرفیتش 10 مگ(10 megabyte!!!) هست!!!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
یکی از رفقای ما بد بخت پولشو جمع کرد رفت اونجا تلویزیون خرید بعد که اومد دید کار نمی کنه . دیگه حتی پول نداشت ببردش تعمیرگاه . نشست خودش تلویزیونو باز کرد دید توش دلاره!!!!

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
یکی از رفقای ما بد بخت پولشو جمع کرد رفت اونجا تلویزیون خرید بعد که اومد دید کار نمی کنه . دیگه حتی پول نداشت ببردش تعمیرگاه . نشست خودش تلویزیونو باز کرد دید توش دلاره!!!!

بعد دلارا رو داد واسه تعمییر تلویزیون ؟:lol:

نه جدا منم چند سال پیش شنیدم یکی از دوستای دایی م رفته بود مریوان چای خریده بود یه جعبه چای گرفته بود اومده بود خونه دیده بود پر از دلاره !!! :hmm:

بالا