• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جریان چیه اینجا ؟

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام من از سایت یاهو عکس آیفون رو دیدم روش کلیک کردم وارد یک سایت شد و از قیمت ها تعجب کردم اینا قیمت های گوشی lock هستن یا unlock
یه کسی توضیح بده

فایل های ضمیمه

• 2012-02-22_194821.jpg
    2012-02-22_194821.jpg
    160.5 KB · نمایش ها: 51

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
قیمتی که زده جای تعجب نداره.توی آمریکا و خیلی از کشورهای دیگه گوشی تلفن به صورت قراردادی فروخته میشه.
توی ایران هم قرار بود یه همچین طرحی راه بیفته.واسه اطلاعات بیشتر این صفحه رو ببین:

میشه این گوشی رو خرید و وارد ایران کرد و از حالت لوک بودن خارج کرد؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
میشه این گوشی رو خرید و وارد ایران کرد و از حالت لوک بودن خارج کرد؟
والا من در مورد آنلاک کردن چیز زیادی حالیم نیست :دی....اما در مورد وارد کردن گوشی باید بگم اونقدر تعرفه میخوره که میشه همون قیمت بازار ایران :D

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
چرا مگه اونجا قیمت 199.99 دلار ننوشته خوب آدرس یک دوست رو میدیم در خارج از کشور اون دوست هم توسط یک نفر از آشنایان که به ایران میاد توی وسایل شخصیش بیاره ایران به من بده

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
چرا مگه اونجا قیمت 199.99 دلار ننوشته خوب آدرس یک دوست رو میدیم در خارج از کشور اون دوست هم توسط یک نفر از آشنایان که به ایران میاد توی وسایل شخصیش بیاره ایران به من بده

اینم جواب بدین دیگه :D

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
199 دلار واسه اینه که با اون اپراتور قرارداد ببندید. شما باید مبلغ گوشیو+ مبلغ قرارداد رو پرداخت کنید فکر میکنم اینطوری باشه

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اینم جواب بدین دیگه
شرمنده بابت تاخیر
خوب اگه به عنوان وسیله ی شخصی بیاد طبیعتا گمرکی نمیخوره(تا جاییکه میدونم.دقیقش رو باید از یکی از دوستان گمرکی بپرسید)
اما مسئله پس از ورود گوشی هستش یعنی آنلاک کردن کردن که گفتم من اطلاعات بدرد بخوری ندارم.
شما سوالت رو توی انجمن موبایلستان مطرح کن ایشالا جواب میگیری:
موفق باشید

بالا