سایت ساز وبزیخرید بک لینک

جستجوی سایر صفحات با استفاده از PHP

شروع موضوع توسط neopersia ‏22 ژانویه 2007 در انجمن PHP

  1. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    سلام
    من می خوام یک اسکرپت بنویسم که تو تبادل لینک استفاده کنم
    از اسکرپتهای آماده هم نمی خوام استفاده کنم
    می خوام ببینم چطوری میشه با PHP یه صفحه رو چک کنم ببینم لینک مورد نظر اونجا هست یا نه؟
    اگه به من کمک کنید ممنون می شم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    بنظرم یک راهش میتونه این باشه:
    با fopen آدرس صفحه مورد نظرت را باز کن بعد خط به خط که داری خروجی fopen را می خوانی برای هر خط مثلا با دستور eregi چک کن ببین آدرس (لینک) مورد نظرت هست داخل اون خط یا نه اگر بود که پیداش کردی و می توانی خواندن بقیه خروجی را متوقف کنی در غیر این صورت ادامه میده تا به اخر محتوای صفحه برسه .

    یکجا هم میتوانی بخوانیش و یکبار با eregi چک کنی ولی فکر کنم خط به خط بخوانیش بهتر باشه.

    یکراه دیگه هم دارد با Perl می توانید خیلی راحت یک html را بگیرید و با یک دستور ساده تمام لینک های موجود داخل صفحه را استخراج کنید و بعد داخل array لینک ها دنبال لینک مورد نظر بگردید .

    ولی فکر کنم برای کارکوچیک که سرعت و اتلاف سیستم مهم نیست همون راه اول راحتتر باشه.
     
  4. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    دوست عزیر
    ممنون از کمکتون
    اگه راه دوم رو بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
    آخه من perl بلد نیستم
     
  5. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    کد:
    my $host='http://www.test.com/Updated.html';
    my $h = get($host);
    $p1 = HTML::TokeParser->new(\$h);
    
    while (my $token = $p1->get_tag("a")) {
    			my $url = $token->[1]{href} || "-";
    			my $text = $p1->get_trimmed_text("/a");
    }
    
    
    این کد perl هست یک آدرس را میگیره و بعد محتوای اون صفحه گرفته شده را بر اساس تگ ها می توانید هر بلایی خواستید سرشان بیارید که اینجا من شرط گذاشتم اگر تگ a بود حالا بیا href و تسکت لینک را توی دوتا متغییر بریز ...

    برای اطلاعات بیشتر به ریفرنس مراجعه کنید.
     
  6. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    مثل همون اولی که alik گفت !
    ولی اولش از strip_tags استفاده کن
     
  7. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    10
    PHP:
    <?
    $url "http://...........";

    $o_ch curl_init();
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_URL$url);
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020921 Netscape/7.0');
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_HEADER0);
    curl_setopt ($o_chCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $html curl_exec ($o_ch);
    curl_close ($o_ch);
    unset(
    $o_ch);

    preg_match_all("/<a.*? href=\"(.*?)\".*?>(.*?)<\/a>/i",$html,$links);
    var_export($links);
    ?>
     
  8. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    از همه دوستان متشکرم
    اگه باز هم مشکلی بود مزاحمتون میشم (پر رویی منو ببخشید)

    راستی کسی نمیدونه چرا با اینکه من تو این تاپیک مشترک بودم وقتی به پستم جواب داده شد برام ایمیل نرسید؟
     
  9. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    دوباره سلام

    من هر کار کردم نتونستم به جایی برسم
    اگه ممکنه اون قسمت مربوط به PHP رو بیشتر توضیح بدین.

    ممنون از کمکتون.
     
  10. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    10
    توضيح خاصي نداره. اول با CURL سورس html صفحه رو ميخونه بعد با يك regex كل لينك ها رو ميكشه بيرون. شما بگو مشكلت كجاست تا توضيح بدم. البته حدس ميزنم ‍CURL روي سرورت نصب نيست كه در اين صورت بايد از file_get_contents يا اگه اونم نشد از توابع مربوط به socket ها استفاده كني.
     
  11. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    راستش من گیج شدم
    اگه یه مثال ساده برایم بنویسین واقعاً شرمندم می کنید
     
  12. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    آقا شرمنده من حواسم به مثالی که قبلاً نوشته بدودین نبود
    اونو با ای فرمان جدید آزمایش می کنم اگه جواب نداد دوباره مزاحم می شم.

    از کمکتون ممنون
     
  13. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    یه سؤال دیگه:
    با PHP میشه IP بازدید کننده ها رو پیدا کرد؟
    اگه میشه فرمانش چیه؟
     
  14. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  15. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    از همه دوستانی که به سؤال من جواب دادن تشکر می کنم.

    خوشبختانه با راهنمایی شما مشکلم حل شد.

    بالاخره تونستم کدی رو که می خوام بنویسم

    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی