• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جشنواره تابستانی فیلم های سینمایی تابستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
از دیشب دوباره آغاز شد.

بیایید در مورد فیلم هایی که در این برنامه نمایش داده می شه حرف بزنیم.

در ضمن امروز ظهر من همشهری خوبم رو توی این برنامه دیدم (سامان گلریز ) خیلی پیر شده بود، در ضمن قول داد یه خورش هم بعداً آموزش بده.:lol:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
یه آشپز مجری شده من که خیلی وقت ندیده بودمش اصلا قیافش یادم رفته بود وقتی که دیدم گفتم این چقدر آشناست یه هو از طرز حرف زدنش شناختمش
ولی بازم قراره یه فصل فیلم تکراری ببینیم

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من كلا هميشه جلوي تلويزيون و كامپيوترم حالا هر چه قدر برنامه هاش مسخره باشه
ولي اگه برنامه ي تلويزيون خيلي مسخره باشه ميرم پاي كامپيوتر
يا خودم يه فيلم مي گذارم مي بينم حالا اگه براي 20 باشه ( كه بار ها پيش اومده )

kamran_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميخوان spiderman3 و departed رو بزارن (البته شبكه 1 )

فيلم‌هاي تكراري هم مثل هميشه:

افسانه مرلين
مقصد نهايي
جومانجي
.....

Even Star

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
127
سلام
امروز داشتم روزنامه ی جام جم(یکشنبه 3 تیر 1386) رو می خوندم رسیدم به صفحه ای که معرفی برنامه هایی بود که امروز از صدا سیما یا همون به اصطلاح خودمون از تلوییزون پخش می شد.
همین جور که یه نیم نگاه به اون صفحه انداختم یه چیز توجهم رو خیلی جلب کرد!
خیلی از برنامه هایی که قرار بود پخش شه تکراری بود!!
مثلا خیر سرمون تابستونه و برنامه های ویژه ی تابستون!!!
شروع کردم به شمردن دقیقا 6 تا برنامه تکراری بود !اونم برنامه هایی که نه یه بار¸ نه دو بار ¸صد بار نشون داده بودن!( حداقل تا اون جایی که سن من کفاف می داد من اون ها رو هزار بار دیده بودم!)آخه بابا ما که تو ایران 4 تا شبکه بیشتر نداریم(خیلی از استان ها شبکه آموزش یا استان رو ندارند)چرا باید این قدر فیلم های تکراری رو نگاه کنیم!!؟
کشور های دیگه اگه هم فیلم تکراری می ذارن(که نمی ذارن)هزار تا شبکه دارن که اگه خوششون نیومد کانال رو عوض کنن!اما ما اگه از یه فیلم خسته شدیم چاره ای نداریم جز این که تلویزیون رو خاموش کنیم!!!!چون برنامه ها یکی از یکی بدتر و تکراری!!!!
مثلا خداییش شما قضاوت کنید تا حالا چند دفعه سینمایی جومانجی از شبکه های ایران پخش شده؟!(دوباره قرار بود پخش شه!!!) یا نمونه های دیگه مثل آغاز بتمن و پزشک دهکده و....
نصف وقت شبکه با فیلم های تکراری پر می شه بقیه رو هم چون برنامه های زنده مثل خانه مهر و تصویر زندگی و برنامه های زنده ورزشی و... هست دیگه فرصت ندارند فیلم های تکراری رو تو این ساعت ها جا شون بدن! وگرنه آمار این فیلم های تکراری بیشتر از این ها بود !!!

وقتی برنامه های تلویزیون رو تو روز نامه دیدم شکر خدای رو به جا آوردم! که اهل تلویزیون و فیلم ها یی که ازش پخش می شه نیستم!!!

راستی امیدوارم روزهای خوبی رو با جشنواره ی تابستانی فیلم های سینمایی داشته باشید!!!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دیشب جومانجی رو گذاشت. از الان باید 6 شب هم برای ارباب حلقه ها گرفت.:D

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
نه عزيزم اين چه حرفيه که شما ميزنيد!اين فيلمها خيلی قشنگ هستند هنوز شايد خيلی ها نديده باشن تازه بيشترشون هم از جشنواره ی معتبر و بزرگ جناب بهمن هاشمی جايزه گرفتن!!!!!!!!تازه اونقدر پرمحتوا هستن که اگه 100 بار هم ببينيشون بازم کمه!نصف شب ديشب ديدم که شبکه 1 يه سريال نميدونم ترکی عربی چی تکراری گذاشته بود خيلی بانمکه اگه ميخواين يکم بخندين اين سريالو پيشنهاد ميکنم منطق مسخره اي دارن مخصوصاً با اون يعنی چه گفتنشون!بدبختا عربند ديگه!

Even Star

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
127
نه عزيزم اين چه حرفيه که شما ميزنيد!اين فيلمها خيلی قشنگ هستند هنوز شايد خيلی ها نديده باشن تازه بيشترشون هم از جشنواره ی معتبر و بزرگ جناب بهمن هاشمی جايزه گرفتن!!!!!!!!تازه اونقدر پرمحتوا هستن که اگه 100 بار هم ببينيشون بازم کمه!نصف شب ديشب ديدم که شبکه 1 يه سريال نميدونم ترکی عربی چی تکراری گذاشته بود خيلی بانمکه اگه ميخواين يکم بخندين اين سريالو پيشنهاد ميکنم منطق مسخره اي دارن مخصوصاً با اون يعنی چه گفتنشون!بدبختا عربند ديگه!

البته نظر شما قابل احترامه اما من همین الان دیدم تلویزیون داره شهر قشنگ رو تبلیغ می کنه!!
آخه خداییش این شهر قشنگ رو کی تلویزیون نشون می داد؟!شبکه های ایران کارش شده فیلم های تکراری! حالا چی بشه یه فیلم خوب بسازن!که اونم پونصد بار نشون میدن.!
شاید تو شبکه فقط شبکه چهار باشه که فیلم ها رو گلچین می کنه یا برنامه هاش کمتر پیش میاد تکراری باشه اما بقیه شبکه ها.....!!!!
خوب تازه من اگه از یه فیلم که تلویزیون نشون داده خوشم بیاد می رم CDاون رو از بیرون میگیرم (که شرکت سروش هم همیشه فیلم ها رو ضبط می کنه)چه کاری که تلویزیون اون ها رو این قدر نشون بده؟!
البته حرف شما هم درست. بعضی برنامه قشنگ هستن( که اگه این ها رو هم نذارن دیگه کسی نمی ره تلویزیون ببینه!)

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
امروز داشتم روزنامه ی جام جم(یکشنبه 3 تیر 1386) رو می خوندم رسیدم به صفحه ای که معرفی برنامه هایی بود که امروز از صدا سیما یا همون به اصطلاح خودمون از تلوییزون پخش می شد....

البته نظر شما قابل احترامه اما من همین الان دیدم تلویزیون داره شهر قشنگ رو تبلیغ می کنه!!
آخه خداییش ...

منم با نظر Even Star عزیز موافقم... یکی از دلایل افزایش استفاده از ماهواره هم همینه... وقتی همه فیلم ها تکراری باشه... دیگه کسی به تی وی نگاه نمی کنه....:happy:

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
فکر کنم متوجه منظورم نشدين.من مطمئن هستم که شماها دارين کم لطفی ميکنين!اين بدبختا کلّی ميگردن ببينن که کدوم فيلمها رو 1000 بار پخش کردن بازم پخششون کنن!حال اصلی اين فيلمها به اينه که وقتی ميبينی که يکيشون داره پخش ميشه عوض ديدن فيلم بشينی با خودت حساب کنی که چندبار تو عمرت اين فيلمو از همون شبکه يا ساير شبکه های تلويزيون ايران ديدی بعد سراغ ساير اعضای خانواده بری ببينی که اونا چند بار اين فيلم رو ديدن بعد به خودت افتخار کنی که تلويزيون کشورت و فيلمهايی که پخش ميکنه قدمت تاريخی دارن و مربوط عصر دايناسورها ميباشند!!!!!!!{اون دفع هم با کنايه گفته بودم ولی مصل اينکه متوجه نشدين}

Even Star

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
127
فکر کنم متوجه منظورم نشدين.من مطمئن هستم که شماها دارين کم لطفی ميکنين!اين بدبختا کلّی ميگردن ببينن که کدوم فيلمها رو 1000 بار پخش کردن بازم پخششون کنن!حال اصلی اين فيلمها به اينه که وقتی ميبينی که يکيشون داره پخش ميشه عوض ديدن فيلم بشينی با خودت حساب کنی که چندبار تو عمرت اين فيلمو از همون شبکه يا ساير شبکه های تلويزيون ايران ديدی بعد سراغ ساير اعضای خانواده بری ببينی که اونا چند بار اين فيلم رو ديدن بعد به خودت افتخار کنی که تلويزيون کشورت و فيلمهايی که پخش ميکنه قدمت تاريخی دارن و مربوط عصر دايناسورها ميباشند!!!!!!!{اون دفع هم با کنايه گفته بودم ولی مصل اينکه متوجه نشدين}

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
خوب استار جان واضح تر می گفتی تا من اسمون ریسمون به هم نبافم الهی فدات شم:D:D

farzad_angel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
عزیز دل برادر که تلویزیون ایران را نگاه می کنه بزار دلشون خوش باشه

Even Star

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
127
....و امروز هم برای بار صدم فیلم سینمایی من یک روبات هستم از تلویزیونخش شد:wacko::wacko:...

sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
امروز ظهر باز همشهری من توی تلویزیون بود.

یک مهمانی هم داشتند به نام آقای عالمی که آخرش سامان جون بهش گفت به پدر سالم برسون ، اگر پدر این پسر همون دکتر اکبر عالمی مجری سینما ماورا باشه اون موقع خیلی توووووووووووووووووووووووپ می شه ، چرا ؟ چون دکتر اکبر عالمی هم همشهری من است !:blush:

گوش شیطون کر انگار صدا و سیما داره به دست خوزستانی جماعت می افته .:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا