• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلسه اول / وبمستری، بهترین روش کسب درآمد برای وبمسترها

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
در جلسه ای که ما روز گذشته با برخی از دوستان و همکاران داشتیم به این نتیجه رسیدیم که در حال حاضر بهترین روش برای کسب درآمد اینترنتی با کمترین ریسک ممکن وبمستری است و روشهای دیگر شاید در یک مدت کوتاه بتواند درآمد مناسبی داشته باشد ولی فعلا نمی تواند تامین کننده نیازهای مالی کسانی باشد که در حوزه وب فعالیت زیاد دارند.

بدین منظور می بایست به وبمستری در قالب یک تیم ورک هویت شغلی داد، یعنی با تعریف تخصصهای مختلف در این زمینه، یک مرجعی از متخصصین وب تشکیل دهیم. این تیم باید بتواند هم برای کسانی که سایت دارند و هم کسانی درصدد ایجاد یک سایت هستند، راهکار بدهد.

به طور مثال یک شرکت تولیدی می خواهد برای راه اندازی سایت خود یک میلیون تومان هزینه کند، این تیم متخصص تعیین می کند که چند درصد از این مبلغ می بایست صرف هزینه دامین، هاست و سرور و غیره شود، چند درصد صرف طراحی ظاهر، تهیه نرم افزار و کدنویسی، چند درصد برای تهیه محتوی، نویسنده و ... چند درصد هزینه امنیت، پشتیبانی و ... چند درصد هزینه تبلیغات، سئو، ... و الی آخر.

به همین منوال این تیم می تواند مانند یک دکتر متخصص سایتهایی که ساخته شده اند را بررسی کند و عیب یابی نماید، مثلا اگر ده نمره برای هر مورد در نظر بگیریم، بگوید از لحاظ طراحی نمره این سایت 6 است، از لحاظ کد نویسی و خطاهای نرم افزاری 7، از لحاظ محتوی و جذب بازدیدکننده 5، از لحاظ امنیت 4، از لحاظ میزان تبلیغات 3، تعداد بک لینک 2 و ...

اگر بخواهیم کاملا تخصصی کار کنیم یک نفر نمی تواند همه این کارها را انجام دهد و هر کسی باید به صورت تخصصی در یک زمینه کار کند، برای چنین کاری باید تبلیغات خوبی هم انجام شود و این تیم همکاری خوبی با طراحان سایت، برنامه نویسان، گرافیستها، وب هاستها، صاحبان سایتهای بزرگ و سایتهای تبلیغاتی و غیره داشته باشد.

باید کاری کنیم که نمره ای که این تیم مثلا از 100 نمره به یک سایت می دهد، مهمترین ملاک ارزش یک سایت باشد که مسلما پیج رنک گوگل و رتبه الکسا در آن نقش داشته باشند ولی درصد کمی از این نمره به آن تعلق داشته باشد و محتوای قوی و ارزشمند، طراحی زیبا و مناسب، عدم وجود باگهای امنیتی و نرم افزاری، جذب مخاطب مناسب و دیگر موارد اینچنینی نیز موجب افزایش این نمره شود.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
کاراهایی که این تیم در زمینه مشاوره برای کسانی که می خواهند وارد حوزه وب شوند می تواند انجام دهد را می توان به موارد ذیل تقسیم نمود:

1.مشاوره در زمینه ثبت دامین
تعداد حروف، نوع نگارش، نوع پسوند (com, ir, ..)، ...

2.مشاوره در زمینه تحلیل و بررسی کار
تعیین ساختار سایت، نوع مخاطبین، نرم افزارهای مورد نیاز و ...

3.مشاوره در زمینه هاست
فضا و پهنای باند مورد نیاز، نوع سیستم عامل، کامپوننتها و ...

4.مشاوره در زمینه طراحی سایت
انتخاب تمپلیت، طراحی آرم و هدر، نقشه سایت و ...

5.مشاوره در زمینه خدمات سایت
عضوگیری، ایمیل، فروم و ...

6.مشاوره در زمینه طراحی سیستم
بررسی نوع سیستم، طراحی بانک اطلاعاتی، کد نویسی و ..

7.مشاوره در زمینه تامین محتوا
تهیه اخبار، مقالات، نویسنده برای سایت و ...

8.مشاوره در زمینه امنیت
رمزگذاری مناسب، رفع حفره های امنیتی، تعیین نوع دسترسی و ..

9.مشاوره در زمینه تبلیغات
انواع روشهای تبلیغاتی، پیشنهاد سایتهای مناسب، تبادل لینک و ...

10.مشاوره در زمینه سئو
بهبود رتبه سایت، پیج رنک، افزایش تعداد لینکها و ...

در زمینه نمره دهی هم میتوان به سایتهایی که قبلا طراحی شده اند بر این اساس از 1 تا 100 نمره داد:

1. نوع دامین
با توجه به تعداد حروف، طرز نگارش، نوع پسوند و ...: از 1 تا 10

2. نوع کار
با توجه به ساختار کلی سایت، حجم مخاطبین، نرم افزارهای استفاده شده و ...: از 1 تا 10

3. نوع هاست
تعداد سایتهایی که در هاست قرار دارد، پهنای باند، میزان بالا بودن و ...: از 1 تا 10

4. نوع طراحی
یوزر فرندلی بودن، زیبایی کار، دسترسی آسان به آیتمها و ...: از 1 تا 10

5. نوع خدمات سایت
عضو شدن آسان، ارائه خدمات متنوع، پشتیبانی مناسب و ...: از 1 تا 10

6. نوع سیستم
کارا بودن سیستم، نداشتن باگ و خطا، شیوه کدنویسی و ...: از 1 تا 10

7. نوع و میزان محتوا
مفید بودن محتوا، حجم آن، آپدیت شدن و ...: از 1 تا 10

8. امنیت
نداشتن باگهای امنیتی، میزان پیچیدگی رمزها، احتمال هک شدن و ...: از 1 تا 10

9. تبلیغات
معرفی شدن مناسب سایت، نوع تبلیغات، تعداد لینک به سایت و ...: از 1 تا 10

10. سئو
رتبه سایت، پیج رنک گوگل: از 1 تا 10

در این حالت یک سایت تخصصی که رتبه چندصد هزار دارد ولی توانسته مخاطبین اصلی خود را جذب نماید، می تواند نمره بالایی داشته باشد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد نحوه کسب درآمد هم توضیح بدهم که این تیم باید بتواند در هر یک از ده مورد فوق به صورت جداگانه یا چندگانه کار کند، این کارها هم هر کدام یک هزینه کارشناسی شده خواهند داشت، به طور مثال در زمینه ثبت دامین کارشناس می تواند یک دامین ثبت نشده خوب پیشنهاد دهد، یا دامین مناسبی را که قبلا ثبت شده با قیمت مناسب برای مشتری خریداری کند و یا حتی در زمینه دامین ثبت شده توسط مشتری یک نظر کارشناسی دهد که برای هر یک هزینه ای در نظر گرفته می شود. به هر حال بر اساس تجارب وبمسترها یک دامین مناسب می تواند در پیشبرد کار یک سایت نقشی اساسی داشته باشد، مثلا وجود کلمه news در یک سایت خبری اهمیت زیادی دارد چراکه وقتی شما کلمه خبر را در گوگل جستجو می کنید، گوگل کلمه news را نیز با اولویت نام دامین جستجو می کند.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من تنها یک قسمت نوشته شما را کوت میکنم " به طور مثال یک شرکت تولیدی می خواهد برای راه اندازی سایت خود یک میلیون تومان هزینه کند" . چند تا سوال از شما دارم

1- شرکت تولیدی خصوصی یا دولتی ؟

2- شرکت تولیدی که هنوز سایت نداشته باشه ، میشناسین ؟

3-چند تا شرکت تازه کار - که سایت نداره هنوز- حاضره اول کار یک میلیون هزینه سایت بکنه ؟

4- یک سایت چه فایده ای برای شرکت تولیدی داره ؟

4- به نظر شما ، در اعضای هیئت مدیره و مدیرای ارشد شرکت مفروض ، یکنفر مهندس کامپیوتر پیدا نمیشه که خودش پروزه رو بگیره و پولشم بره تو جیب خودش ؟ برادر و خواهر و پسرخاله و فک و فامیل هم ندارن ؟:D . اصلا فرض کن ندارن . من اگر مدیر اون شرکت باشم ، 500 هزار تومن بودجه رو میذارم توجیبم ، 500 تومنشو میدم یکی از چندصد هزار مهندس بیکار پروژه رو برام انجام بده. تازه من دندون گرد نیستم ، اگر بودم تا 900 تومن مال خودم هم جا داره.:rolleyes:

آقا شما آجر برای ساخت خونه نداری ، هی میای راهکار میدی که رنگ اتاق بچه رو سبز بزنیم که روحیه اش تلطیف بشه. اعصاب برای ما نذاشتیا !! :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
تو جلسه کیا شرکت کرده بودند؟ میشه اسماشونو بگید ؟ یوزراشون رو در پی تی بگید؟
ممنون

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من تنها یک قسمت نوشته شما را کوت میکنم " به طور مثال یک شرکت تولیدی می خواهد برای راه اندازی سایت خود یک میلیون تومان هزینه کند" . چند تا سوال از شما دارم

1- شرکت تولیدی خصوصی یا دولتی ؟

2- شرکت تولیدی که هنوز سایت نداشته باشه ، میشناسین ؟

3-چند تا شرکت تازه کار - که سایت نداره هنوز- حاضره اول کار یک میلیون هزینه سایت بکنه ؟

4- یک سایت چه فایده ای برای شرکت تولیدی داره ؟

4- به نظر شما ، در اعضای هیئت مدیره و مدیرای ارشد شرکت مفروض ، یکنفر مهندس کامپیوتر پیدا نمیشه که خودش پروزه رو بگیره و پولشم بره تو جیب خودش ؟ برادر و خواهر و پسرخاله و فک و فامیل هم ندارن ؟:D . اصلا فرض کن ندارن . من اگر مدیر اون شرکت باشم ، 500 هزار تومن بودجه رو میذارم توجیبم ، 500 تومنشو میدم یکی از چندصد هزار مهندس بیکار پروژه رو برام انجام بده. تازه من دندون گرد نیستم ، اگر بودم تا 900 تومن مال خودم هم جا داره.:rolleyes:

آقا شما آجر برای ساخت خونه نداری ، هی میای راهکار میدی که رنگ اتاق بچه رو سبز بزنیم که روحیه اش تلطیف بشه. اعصاب برای ما نذاشتیا !! :D

مطالبی که شما گفتید با آن چیزهایی که من مطرح کردم کوچکترین ارتباطی ندارد، من نگفتم که آن شرکت تولیدی یک میلیون تومان بدهد و ما هم بگیریم بگذاریم جیبمان، بلکه گفتم ما برای سرمایه ای که جهت این کار می گذارد برنامه ریزی کنیم. به هر حال در مورد سئوالات شما:

1. خصوصی و دولتی فرقی نمی کند.

2. تا جائیکه می دانم تقریبا اکثر شرکتهای تولیدی کشور سایت درست و حسابی ندارند. چند روز پیش شرکت کارخانجات تولیدی ممتاز (یکی از بزرگترین کارخانجات ایران در زمینه پارچه بافی، رنگرزی و غیره) با بیش از 30 سال سابقه کار و هزاران کارمند و کارگر در شهرهای مختلف، از من خواست یک سایتی برای آنها راه اندازی کنم، این هم لوگوی ادگاه که گذاشتم تو سایتشون: http://www.momtaz.co.ir/logo.jpg

3. آخه یک میلیون پوله؟ همین امروز دکتری که یک آزمایشگاه در تهران دارد به من گفت می خوام 20 میلیون هزینه کنم تا یک سایت راه بیاندازم.

4. مشکل همین جاست که شما کار وبمسترها را این قدر سطح پایین و حقیر می بینید، از این سایتهای مزخرفی که مفت هم میشه راه انداخت فراوان است ولی کسی که بخواهد کار حرفه ای انجام دهد هزینه خوبی هم برای آن می گذارد.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان همین الان یه امتیاز از هر لحاظ به سایت ادگاه بدید: (این و مجانی میریم برای تست)

طراحی
کد نویسی و خطاهای نرم افزاری
محتوی و جذب بازدیدکننده
امنیت
میزان تبلیغات
بک لینک

====

واقعا اگر در مورد این موضوعات در اون جلسه صحبت کردید، جای بسی خوشنودی از عدم حضور.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من داره کم کم باورم میشه اینجا دارم با چند تا بچه کم سن و سال سر و کله میزنم!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تو جلسه کیا شرکت کرده بودند؟ میشه اسماشونو بگید ؟ یوزراشون رو در پی تی بگید؟
ممنون

فکر نمی کنم شما آقای حسینی و شجری و بقیه رو بشناسید؟ نمی دونم در پی تی عضو هستند یا خیر.

بحث اصل جلسه در مورد تشکیل یک گروه وبمستری قوی جهت طراحی و پیاده سازی از 0 تا 100 (یعنی از هاست، نرم افزار تا تبلیغات و سئو) پروژه های تحت وب بزرگ بود و چند تا از پیشنهاداتی که شده بود را بررسی کردیم، مطالبی که اینجا بیان کردم دیدگاهی بود از نوع کارکرد این تیم.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
توصیه به دوستان پی تی :

این توصیه رو به همتون میگم که هم در زندگیتون به دردتون می خوره و هم در کارتون ...

همیشه به حرفی که گفته میشه توجه کنید ، نه به فردی که اون حرف رو میزنه!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
از دوستان خواهش می کنم در مورد موضوع اصلی تاپیک صحبت کنند، بحث اصلی در این مورد است که بهترین روش کسب درآمد برای وبسمترها در حال حاضر چیست؟

شما می توانید ایده بدهید و برای خود سایت بسیازید، فروشگاه بزنید، کارهای تبلیغاتی انجام بدید و خیلی کارهای دیگه، اما بسنجید ببینید این کارها چقدر درآمد دارد، ریسک سرمایه گذاری در آن چقدر است، چقدر زمان نیاز دارد و الی آخر.

حالا فرض کنید شما فقط کار وبمستری انجام دهید و کار شما یک اسپانسر قوی داشته باشد، آن زمان ریسک کار چقدر است؟ درآمد چقدر است؟

بحث اصلی همین است وب ایران مانند باشگاه های فوتبال به آن قدرت نرسیده که بدون اسپانسرهای قوی مانند ذوب آهن، ساپیا، فولاد و ... بتواند به صورت خصوصی موجب کسب درآمدهای بالا شود، در اصل اجازه اینکه هر کسی به راحتی بتواند این مراحل را طی کند داده نمی شود و به روشهای مختلف آن را تضعیف می کنند، بنابراین بهترین روش کسب درآمد در اینترنت فعلا ارائه خدمات به کسانی است که سرمایه لازم برای این کار را دارند.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
از دوستان خواهش می کنم در مورد موضوع اصلی تاپیک صحبت کنند، بحث اصلی در این مورد است که بهترین روش کسب درآمد برای وبسمترها در حال حاضر چیست؟

شما می توانید ایده بدهید و برای خود سایت بسیازید، فروشگاه بزنید، کارهای تبلیغاتی انجام بدید و خیلی کارهای دیگه، اما بسنجید ببینید این کارها چقدر درآمد دارد، ریسک سرمایه گذاری در آن چقدر است، چقدر زمان نیاز دارد و الی آخر.

حالا فرض کنید شما فقط کار وبمستری انجام دهید و کار شما یک اسپانسر قوی داشته باشد، آن زمان ریسک کار چقدر است؟ درآمد چقدر است؟

بحث اصلی همین است وب ایران مانند باشگاه های فوتبال به آن قدرت نرسیده که بدون اسپانسرهای قوی مانند ذوب آهن، ساپیا، فولاد و ... بتواند به صورت خصوصی موجب کسب درآمدهای بالا شود، در اصل اجازه اینکه هر کسی به راحتی بتواند این مراحل را طی کند داده نمی شود و به روشهای مختلف آن را تضعیف می کنند، بنابراین بهترین روش کسب درآمد در اینترنت فعلا ارائه خدمات به کسانی است که سرمایه لازم برای این کار را دارند.

سلام

ارائه خدمات منسجم و سازمانی به یک سازمان دیگه ایده خوبیه ...
لطفاً این مسئله رو برای من روشن کنید که شما می خواید این ایده خودتون رو اینجا گسترش بدین و احیاناً ایده های جدید و رایگان به دست بیارید ، یا می خواید دعوت به همکاری کنید ؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
هیچ جای دنیا یه نفر اسم خوش و نمی ذاره وب مستر وایسه اسپانسر بیاد سراغش بهش پیشنهاد بده یه وب، اونم بگه چشم، من همه ی کارهاش رو می کنم انقد درصد می گیرم.

این نمی شه کاره یه وب مستر می شه کار یه شرکت دلال که تعدادشون تا دلتون بخواد تو ایران زیاد شده و خواهد شد. این دقیقا همون ادعایه که خیلی از شرکت های طراحی وب می کنن. از 0 تا 100 پروژه ی یه وب رو می گیرن دستشون، البته به خیال خودشون تا 100. این ایده ای که شما درموردش حرف می زنید هیچ فرقی با اون کار نداره.

همه جای دنیا در مورد هر پروژه ی آی تی، یه گروه کوچیک جمع می شه با یه ایده ی خاص شروع به کار می کنه. همه ی شرکتای کوچیک دنیا چه تو بحث گیم، چه نرم افزار و چه وب یکی از بهترین هدف هاشون رسوندن یک طرح به مرحله ایه که کل طرح رو واگذار کنن به یک شرکت بزرگ.

نمونش تو وب رو بینهایت دیدیم، واضح ترینش یوتیوب،

تو گیم رو دیدیم، واضح ترینش پرتال،

تو نرم افزار رو دیدیم، ادغام هرساله ی شرکت های نرم افزاری.

===

واقعا نمی دونم بعضی از دوستان چجوری می تونن بعضی چیزها رو تحلیل کنن. بچه های کم سن و سال وبلاگ نویس پی تی هم دیگه این موضوعات رو می فهمن.

==

صرفا اظهار نظر بود، مطمئنن کم تاثیر. اگر دلتون می خواد بشینید منتظر یک اسپانسر! که بیاد رو هیچ سرمایه گذاری کنه.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
هیچ جای دنیا یه نفر اسم خوش و نمی ذاره وب مستر وایسه اسپانسر بیاد سراغش بهش پیشنهاد بده یه وب، اونم بگه چشم، من همه ی کارهاش رو می کنم انقد درصد می گیرم.

این نمی شه کاره یه وب مستر می شه کار یه شرکت دلال که تعدادشون تا دلتون بخواد تو ایران زیاد شده و خواهد شد. این دقیقا همون ادعایه که خیلی از شرکت های طراحی وب می کنن. از 0 تا 100 پروژه ی یه وب رو می گیرن دستشون، البته به خیال خودشون تا 100. این ایده ای که شما درموردش حرف می زنید هیچ فرقی با اون کار نداره.

همه جای دنیا در مورد هر پروژه ی آی تی، یه گروه کوچیک جمع می شه با یه ایده ی خاص شروع به کار می کنه. همه ی شرکتای کوچیک دنیا چه تو بحث گیم، چه نرم افزار و چه وب یکی از بهترین هدف هاشون رسوندن یک طرح به مرحله ایه که کل طرح رو واگذار کنن به یک شرکت بزرگ.

===

واقعا نمی دونم بعضی از دوستان چجوری می تونن بعضی چیزها رو تحلیل کنن. بچه های کم سن و سال وبلاگ نویس پی تی هم دیگه این موضوعات رو می فهمن.

==

صرفا اظهار نظر بود، مطمئنن کم تاثیر. اگر دلتون می خواد بشینید منتظر یک اسپانسر! که بیاد رو هیچ سرمایه گذاری کنه.

سلام دوست من
در این که ادگاه یه عنوان تقریباً نا مناسب روی تاپیک گذاشت و ... شکی نیست.
حرف ادگاه هم چیز جدیدی نیست ! همه شرکتهای طراحی وب همین کار رو می کنند و ادعاشون همینه تو ایران !

ولی همین کار رو میشه به صورت یک شرکت خیلی بزرگتر (نه یکی دو نفر که برداشتن با هم یه سایت پرومو طراحی زدن!) در آورد ...
حرف ادگاه این بود بیشتر به نظر من ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
مسائلی که مطرح کردین به عنوان گام اول برای شروع طراحی همچین سیستمی بد نیست. ولی در کل هدف شما از مطرح کردن مسئله چیه؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوست من
در این که ادگاه یه عنوان تقریباً نا مناسب روی تاپیک گذاشت و ... شکی نیست.
حرف ادگاه هم چیز جدیدی نیست ! همه شرکتهای طراحی وب همین کار رو می کنند و ادعاشون همینه تو ایران !

ولی همین کار رو میشه به صورت یک شرکت خیلی بزرگتر (نه یکی دو نفر که برداشتن با هم یه سایت پرومو طراحی زدن!) در آورد ...
حرف ادگاه این بود بیشتر به نظر من ...

بله ... این پست رو منم قبول دارم.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
فکر نمی کنم شما آقای حسینی و شجری و بقیه رو بشناسید؟ نمی دونم در پی تی عضو هستند یا خیر.

بحث اصل جلسه در مورد تشکیل یک گروه وبمستری قوی جهت طراحی و پیاده سازی از 0 تا 100 (یعنی از هاست، نرم افزار تا تبلیغات و سئو) پروژه های تحت وب بزرگ بود و چند تا از پیشنهاداتی که شده بود را بررسی کردیم، مطالبی که اینجا بیان کردم دیدگاهی بود از نوع کارکرد این تیم.

نه من منظورم این بود که یوزرهاشون تو پی تی چیه .
چون فکر میکردم فقط بچه های همین جا می دونن قضیه جلسه رو.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مطالبی که شما گفتید با آن چیزهایی که من مطرح کردم کوچکترین ارتباطی ندارد، من نگفتم که آن شرکت تولیدی یک میلیون تومان بدهد و ما هم بگیریم بگذاریم جیبمان، بلکه گفتم ما برای سرمایه ای که جهت این کار می گذارد برنامه ریزی کنیم. به هر حال در مورد سئوالات شما:

1. خصوصی و دولتی فرقی نمی کند.

2. تا جائیکه می دانم تقریبا اکثر شرکتهای تولیدی کشور سایت درست و حسابی ندارند. چند روز پیش شرکت کارخانجات تولیدی ممتاز (یکی از بزرگترین کارخانجات ایران در زمینه پارچه بافی، رنگرزی و غیره) با بیش از 30 سال سابقه کار و هزاران کارمند و کارگر در شهرهای مختلف، از من خواست یک سایتی برای آنها راه اندازی کنم، این هم لوگوی ادگاه که گذاشتم تو سایتشون: http://www.momtaz.co.ir/logo.jpg

3. آخه یک میلیون پوله؟ همین امروز دکتری که یک آزمایشگاه در تهران دارد به من گفت می خوام 20 میلیون هزینه کنم تا یک سایت راه بیاندازم.

4. مشکل همین جاست که شما کار وبمسترها را این قدر سطح پایین و حقیر می بینید، از این سایتهای مزخرفی که مفت هم میشه راه انداخت فراوان است ولی کسی که بخواهد کار حرفه ای انجام دهد هزینه خوبی هم برای آن می گذارد.
شب کریسمسی ما رو از جشنمون کشیدی بیرون یک صفحه تمام برات تایپ کنیم ، باشد که هدایت بشی

ارتباط دارد. جوابهای شما به سوالات من موید همین ارتباطه.

1- شرکت خصوصی و دولتی از زمین تا آسمون فرق میکنه. از گرفتن امتیاز پروژه بگیر تا مسائل مالی و غیره

2- سایت ندارن یا سایت درست و حسابی ندارن ؟ اکثرشون سایت دارند ، درست و حسابی نیست. اینم بخاطر اینه که نیازی بهش ندارن ، صرفا جهت خالی نبودن عریضه است

3- آها ... رسیدیم به اصل مطلب . این جواب شما دو بخش داره که دو زاویه دید را مشخص میکنه . قبلش به شما بگم که من دکترای مهندسی پزشکی دارم. 3 نفر هم در خانواده درجه 1 م پزشک متخصص هستند که اتفاقا یکیشون آزمایشگاه پاتوبیولوژی در تهران داره. اینو برای این گفتم که بدونید تا جزئی ترین مسائل مربوط به پزشک جماعت را اطلاع دارم.
اول اینکه یک میلیون پوله ؟ بله پوله ، مدارکش هم موجوده :D . تا برای چی باشه ؟ برای یک عدد پفک نمکی یک میلیون خیلی پوله . برای خرید یک ماشین نه . برای استخدام یک دیپلمه زیاده ، برای استخدام یک دکتر کمه . در حوزه وب با توجه به خیل عظیم بیکاران این حوزه ، در حال حاضر پول کمی نیست.

اون دکتری که شما گفتید ، قضیش خیلی سادست. پزشک ها اطلاعاتشون از کامپیوتر و اینترنت بسیار پایینه و درآمد متوسطشون نسبت به جامعه بالا . لذا قشر بسیار مناسبی هستند برای مورد کلاهبرداری قرار گرفتن در این زمینه ها :D . من هم مورد های اینجوری دیدم. از یک پزشکی 3 میلیون تومن گرفته بودن برای 3 صفحه سایت و یک فایل dll تحویلش داده بودن که حتی نمیتونست شماره تلفن مطبش را اصلاح کنه . البته روز به روز از تعداد این پزشکان کم میشه ، چون در خانواده و فامیل هرکدامشون یک مهندس پیدا میشه.

4- کار وبمسترها سطح پایین و حقیر نیست. متاسفانه بازگشت سرمایه نداره ، این **** عرضه و تقاضاست ، دست من و شما نیست که درستش کنیم. 20 سال پیش امکان نداشت یک دکتر یا مهندس بیکار پیدا کنی ، الان چی ؟؟ با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه عزیز

من نمیگم از اینترنت نمیشه درآمد داشت. اما حساب و کتاب داره. الابختکی نیست. شما باید چیزی برای ارائه داشته باشی .
یک تجارت 3 طرف داره ، خریدار ، فروشنده ، واسطه
خریدار که خریداره و درآمدی نداره
فروشنده میتونه تولید کننده باشه یا ارائه دهنده خدمات
واسطه کارش اینه که 1- خریدار برای فروشنده پیدا کنه 2- فروشنده با قیمت مناسبتر یا خدمات بهتر برای خریدار پیدا بکنه

شما کجای این معادله هستید ؟
تولید کننده که نیستید ، حتی تولید محتوا هم نمیکنید ، میخواین از محتوای سایتهای دیگران یا زحمات دیگران - مثل اون فروم تاریخ خارجیتون- پول در بیارید.
ارائه دهنده خدمات هم که نیستید. خدماتی کهم اگر ارائه میدید در واقع در اونها واسطه دست چندم هستید

میمونه واسطه گری . برای خریدار چیکار میتونید بکنید ، آیا ارتباط با تولید کننده ها دارید که از طریق شما جنس هاشون را با قیمت پایینتر به خریدار ارائه بدن . خیر . تبلیغ دهنده های شما واسطه فروش جنسهای اینترنتی هستند

برای تولید کننده چیکار میتونید بکنید ؟ سایتی دارین که یک تولید کننده رغبت داشته باشه تبلیغاتشو توش بذاره . خیر . این مورد رو بارها خودتون اذعان کردید. فقط غر میزنید که چرا در انحصار فلانه چرا به ما تبلیغ نمیدن ، از نظر کمیت ویزیتور - ویوئر- خودتونو با فارس نیوز مقایسه میکنید :D . بیننده های فارس نیوز یکیش رئیس جمهوره ، نماینده های مجلسن.و و . بیننده شما کیان ؟

شما باید محتوا بسازید . باید چیزی از خودتون داشته باشید. وب ویترین محصولات شماست ، خود ویترین درآمد زایی نمیکنه ، فقط محصولات را قشنگ تر جلوه میده ، ویترین داری شغل نیست. یه روز میگین تابلو led از چین خریدیم ، راه اندازیش :D کردیم و میخوایم به فروشگاهها بفروشیم. خب جناب ، شما فقط به بازار چین دسترسی دارید یا شما فقط پول خرید تابلو دارید یا شما فقط میتونید تابلوی آماده رو راه اندازی کنید ؟؟ بقیه چلاغن ؟ :D

وب ایرانی و خارجی هم نداره . اگر چیزی برای ارائه باشه ، موفق میشن ، اگر نباشه ، باید منتظر بمونن تا یک پزشک بنده خدا پیدا بشه و تا خرتناق ! :D سر کیسه ش کنند.
ختم کلام. بحثو ادامه نمیدم. مگر اینکه نفع مالی برای من داشته باشه که فکر نکنم از شما آبی برای ما گرم بشه. :D

ضمنا آقای محترم ، اینکه هی میگی اینجا با بچه طرفم با بچه طرفم ، رویه زشتیه . شما اومدی تو یک فرومی عضو شدی -حتما هم به نفعت بوده که این کارو کردی- ، شما که نمیتونی اعضای فرومو تعیین کنی ! همینطور مقرراتشو ! پس بهتره اگر از جوش خوشت نمیاد ، خیلی راحت ترکش کنی ، در صورتیکه میخواین بمونین - در جهت منافع خودتون باز هم- باید به اعضا احترام بیشتری بذارین. فرقی نمیکنه نوجوون 15 یا 16 ساله هم برای خودش شخصیت داره و قابل احترامه .

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

ارائه خدمات منسجم و سازمانی به یک سازمان دیگه ایده خوبیه ...
لطفاً این مسئله رو برای من روشن کنید که شما می خواید این ایده خودتون رو اینجا گسترش بدین و احیاناً ایده های جدید و رایگان به دست بیارید ، یا می خواید دعوت به همکاری کنید ؟

سلام، مسلما بدم نمیاد که تعامل وجود داشته یعنی ایده بدیم و ایده بگیریم و به یک نتایج مثبتی برسیم، اگر چنین نتایجی بدست بیاید می توانیم با هم همکاری داشته باشیم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

===

==

حرف من کلا این است که می بایست به وبمستری در قالب یک تیم ورک هویت شغلی داد، نه این درست است که یک وبمستر در خانه بیکار بشیند تا یک نفر بیاید سراغش و ازش کار بخواهد و نه اینکه خودش سرمایه گذاری، طراحی، پشتیبانی و خلاصه همه کارهای یک سایت بزرگ را یک تنه انجام دهد.

این مشکل بزرگ ایرانیهاست که در کارهای تکی مثلا در ورزشهایی مثل کشتی، تکواندو و وزنه برداری در جهان می توانیم حرف اول را بزنیم ولی در ورزشهای تیمی در سطح آسیا هم به زحمت حرفی برای گفتن داریم، عامل اصلی موفقیت بسیاری از کشورهای اروپایی، آمریکایی و آسیای شرقی همین تیم ورک است، باید بتوانیم کارها را از هم تفکیک کنیم و هر کس در یک زمینه کار کند، اینکه یک وبمستر بشینه همه کارهای یک سایت را انجام بده، نمی گم نمیتونه موفق باشه ولی کار که بزرگ شود مشکلات خیلی زیادی خواهد داشت.

بالا