شب کریسمسی ما رو از جشنمون کشیدی بیرون یک صفحه تمام برات تایپ کنیم ، باشد که هدایت بشی
ارتباط دارد. جوابهای شما به سوالات من موید همین ارتباطه.
1- شرکت خصوصی و دولتی از زمین تا آسمون فرق میکنه. از گرفتن امتیاز پروژه بگیر تا مسائل مالی و غیره
2- سایت ندارن یا سایت درست و حسابی ندارن ؟ اکثرشون سایت دارند ، درست و حسابی نیست. اینم بخاطر اینه که نیازی بهش ندارن ، صرفا جهت خالی نبودن عریضه است
3- آها ... رسیدیم به اصل مطلب . این جواب شما دو بخش داره که دو زاویه دید را مشخص میکنه . قبلش به شما بگم که من دکترای مهندسی پزشکی دارم. 3 نفر هم در خانواده درجه 1 م پزشک متخصص هستند که اتفاقا یکیشون آزمایشگاه پاتوبیولوژی در تهران داره. اینو برای این گفتم که بدونید تا جزئی ترین مسائل مربوط به پزشک جماعت را اطلاع دارم.
اول اینکه یک میلیون پوله ؟ بله پوله ، مدارکش هم موجوده
. تا برای چی باشه ؟ برای یک عدد پفک نمکی یک میلیون خیلی پوله . برای خرید یک ماشین نه . برای استخدام یک دیپلمه زیاده ، برای استخدام یک دکتر کمه . در حوزه وب با توجه به خیل عظیم بیکاران این حوزه ، در حال حاضر پول کمی نیست.
اون دکتری که شما گفتید ، قضیش خیلی سادست. پزشک ها اطلاعاتشون از کامپیوتر و اینترنت بسیار پایینه و درآمد متوسطشون نسبت به جامعه بالا . لذا قشر بسیار مناسبی هستند برای مورد کلاهبرداری قرار گرفتن در این زمینه ها
. من هم مورد های اینجوری دیدم. از یک پزشکی 3 میلیون تومن گرفته بودن برای 3 صفحه سایت و یک فایل dll تحویلش داده بودن که حتی نمیتونست شماره تلفن مطبش را اصلاح کنه . البته روز به روز از تعداد این پزشکان کم میشه ، چون در خانواده و فامیل هرکدامشون یک مهندس پیدا میشه.
4- کار وبمسترها سطح پایین و حقیر نیست. متاسفانه بازگشت سرمایه نداره ، این **** عرضه و تقاضاست ، دست من و شما نیست که درستش کنیم. 20 سال پیش امکان نداشت یک دکتر یا مهندس بیکار پیدا کنی ، الان چی ؟؟ با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه عزیز
من نمیگم از اینترنت نمیشه درآمد داشت. اما حساب و کتاب داره. الابختکی نیست. شما باید چیزی برای ارائه داشته باشی .
یک تجارت 3 طرف داره ، خریدار ، فروشنده ، واسطه
خریدار که خریداره و درآمدی نداره
فروشنده میتونه تولید کننده باشه یا ارائه دهنده خدمات
واسطه کارش اینه که 1- خریدار برای فروشنده پیدا کنه 2- فروشنده با قیمت مناسبتر یا خدمات بهتر برای خریدار پیدا بکنه
شما کجای این معادله هستید ؟
تولید کننده که نیستید ، حتی تولید محتوا هم نمیکنید ، میخواین از محتوای سایتهای دیگران یا زحمات دیگران - مثل اون فروم تاریخ خارجیتون- پول در بیارید.
ارائه دهنده خدمات هم که نیستید. خدماتی کهم اگر ارائه میدید در واقع در اونها واسطه دست چندم هستید
میمونه واسطه گری . برای خریدار چیکار میتونید بکنید ، آیا ارتباط با تولید کننده ها دارید که از طریق شما جنس هاشون را با قیمت پایینتر به خریدار ارائه بدن . خیر . تبلیغ دهنده های شما واسطه فروش جنسهای اینترنتی هستند
برای تولید کننده چیکار میتونید بکنید ؟ سایتی دارین که یک تولید کننده رغبت داشته باشه تبلیغاتشو توش بذاره . خیر . این مورد رو بارها خودتون اذعان کردید. فقط غر میزنید که چرا در انحصار فلانه چرا به ما تبلیغ نمیدن ، از نظر کمیت ویزیتور - ویوئر- خودتونو با فارس نیوز مقایسه میکنید
. بیننده های فارس نیوز یکیش رئیس جمهوره ، نماینده های مجلسن.و و . بیننده شما کیان ؟
شما باید محتوا بسازید . باید چیزی از خودتون داشته باشید. وب ویترین محصولات شماست ، خود ویترین درآمد زایی نمیکنه ، فقط محصولات را قشنگ تر جلوه میده ، ویترین داری شغل نیست. یه روز میگین تابلو led از چین خریدیم ، راه اندازیش
کردیم و میخوایم به فروشگاهها بفروشیم. خب جناب ، شما فقط به بازار چین دسترسی دارید یا شما فقط پول خرید تابلو دارید یا شما فقط میتونید تابلوی آماده رو راه اندازی کنید ؟؟ بقیه چلاغن ؟
وب ایرانی و خارجی هم نداره . اگر چیزی برای ارائه باشه ، موفق میشن ، اگر نباشه ، باید منتظر بمونن تا یک پزشک بنده خدا پیدا بشه و تا خرتناق !
سر کیسه ش کنند.
ختم کلام. بحثو ادامه نمیدم. مگر اینکه نفع مالی برای من داشته باشه که فکر نکنم از شما آبی برای ما گرم بشه.
ضمنا آقای محترم ، اینکه هی میگی اینجا با بچه طرفم با بچه طرفم ، رویه زشتیه . شما اومدی تو یک فرومی عضو شدی -حتما هم به نفعت بوده که این کارو کردی- ، شما که نمیتونی اعضای فرومو تعیین کنی ! همینطور مقرراتشو ! پس بهتره اگر از جوش خوشت نمیاد ، خیلی راحت ترکش کنی ، در صورتیکه میخواین بمونین - در جهت منافع خودتون باز هم- باید به اعضا احترام بیشتری بذارین. فرقی نمیکنه نوجوون 15 یا 16 ساله هم برای خودش شخصیت داره و قابل احترامه .