• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلسه اول / وبمستری، بهترین روش کسب درآمد برای وبمسترها

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
مهندس مشکوک میزنه :D

اول میگه مشکلات امنیتی ادگاه هنوز پابرجاست » بعد پیشنهاد همکاری جهت رفع چنین مشکلاتی میده » ادگاه هک میشه :blink:

من که 6 ماهه سوراخشو بلدم، باید الان بزنم؟
یا باید موقعی بزنم که در اوجه؟

مشکلو میدونستم، خودشون نخواستن که بدونن و حلش کنن. پروژه رو مُرده حساب کردند.
الان هم علیرضا و حسین اصرار کردن به ادگاه کمک کنم و پیشنهاد همکاری کنم، که چندان تمایلی به همکاری نداشتن.

سایتی که کوچیکترین نکته امنیتی رو رعایت نکنه چرا نباید هک بشه؟
چرا کلوب با این همه لینک مشکلی نداره؟ چرا کسی که اصول امنیتی رو رعایت کرده مشکلی نداره؟

پ.ن: هکر دهاتی زده همه چی رو پاک کرده!

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
الان هم علیرضا و حسین اصرار کردن به ادگاه کمک کنم و پیشنهاد همکاری کنم، که چندان تمایلی به همکاری نداشتن.

این دو جمله تایید می شه.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
من که 6 ماهه سوراخشو بلدم، باید الان بزنم؟
یا باید موقعی بزنم که در اوجه؟

سایتی که کوچیکترین نکته امنیتی رو رعایت نکنه چرا نباید هک بشه؟
چرا کلوب با این همه لینک مشکلی نداره؟ چرا کسی که اصول امنیتی رو رعایت کرده مشکلی نداره؟

میدونم که کار شما نبوده، این فقط یه شوخی بود.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
آره میدونم، وگرنه تا الان خودمو با پرواز بت رسونده بودم :دی
برای کسانی گفتم که دنبال جو هستن
ممد زیاد خودت رو خسته نکن اگر تونستی به ایرانی بفهمونی که کار گروهی تو ایران معنا نداره!
ایرانی جماعت همش دنبال از زیر کار در رفتن و زیر آب زنی هستش چه برسه بیاد همکاری گروهی
همه ایا توهمی بیش نیست:D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ممد زیاد خودت رو خسته نکن اگر تونستی به ایرانی بفهمونی که کار گروهی تو ایران معنا نداره!
ایرانی جماعت همش دنبال از زیر کار در رفتن و زیر آب زنی هستش چه برسه بیاد همکاری گروهی
همه ایا توهمی بیش نیست:D
از بس که گفتم موهام سفید شده :(

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ادگاه هک نشده فقط DNS دامین تغییر کرده و از دیشب تا 10 صبح امروز باید منتظر بمانیم تا مهندسین محترم شرکت ایران هاست تشریف بیارن و مشکل رو حل کنند.

پشت کار این طرف برای من واقعا شگفت آور است، DNS را دقیقا به همان چیزی تغییر داده که شش ماه پیش تغییر داده بود، انگار طرف مغز من را می خواند هاج و واج موندم چطور تونست دومرتبه ایمیل من را هک کند، ایران هاست هم که سه سوت پسورد را میفرسته به ایمیل، فکر می کنم آن سری ایمیل یک سری از دوستان من را داشته و از طریق ایمیل مشابه ای که با پسوند ymail درست کرده با دوستان من مکاتبه کرده و یک سری اطلاعات بدست آورده، خلاصه اینکه این نتیجه شش ماه کارش است.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
ادگاه هک نشده فقط DNS دامین تغییر کرده و از دیشب تا 10 صبح امروز باید منتظر بمانیم تا مهندسین محترم شرکت ایران هاست تشریف بیارن و مشکل رو حل کنند.

پشت کار این طرف برای من واقعا شگفت آور است، DNS را دقیقا به همان چیزی تغییر داده که شش ماه پیش تغییر داده بود، انگار طرف مغز من را می خواند هاج و واج موندم چطور تونست دومرتبه ایمیل من را هک کند، ایران هاست هم که سه سوت پسورد را میفرسته به ایمیل، فکر می کنم آن سری ایمیل یک سری از دوستان من را داشته و از طریق ایمیل مشابه ای که با پسوند ymail درست کرده با دوستان من مکاتبه کرده و یک سری اطلاعات بدست آورده، خلاصه اینکه این نتیجه شش ماه کارش است.

خوب دامین رو به دایرکت آی (هرجایی به غیر از آنلاین نیک) منتقل کن
Privacy Protection هم که نداره!!!!
در ضمن ایمیل کاری با ایمیل ثبت دامین باید از هم جدا باشند!!!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
کسانی که می خواهند کنترل پنل و موجودی خودشان را چک کنند می توانند از طریق IP اقدام کنند: http://46.20.42.184

من یک ایمیل اختصاصی فقط برای همین اکانت ایران هاست درست کرده بودم و شاید خیلی از دوستان من هم آدرس این ایمیل را نمی دانستند، برای انتقال دامین به directI هم اقدام کردم.

خیلی جالب است من دیشب قبل از اینکه اکانتم هک شود 42 هزار تومان به حساب ایران هاست واریز کردم و بعد دامین net.co را ثبت کردم، خیلی مسخره است، ایران هاست بدون هیچ مشکلی آن را برای من ثبت کرد و موجودی من را صفر کرد، تماس هم که الان گرفتم می گن مشکلی نداره، الان تعطیلات کریسمس است، بعد تعطیلات ما دامین را برای شما فعال خواهیم کرد!!!

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

دهاتی خودتی :mad: ، من 6 ماهه زحمت کشیدم این اطلاعاتو به دست اوردم. نکنه توقع داری فقط پسورد ادمینو عوض کنم ؟ دلم خواسته بزنم همه چی رو پاک کنم :D

پ.ن : آقا یه سوال ، این ایمیل های گزارش سکیوریتی که از سرور فرستاده میشه ،به چه دردی میخوره؟ اگر تعداد اتک های نا موفق یدفعه زیاد بشه ، نشونه ضعف امنیتی سایته یا طبیعیه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
دهاتی خودتی :mad: ، من 6 ماهه زحمت کشیدم این اطلاعاتو به دست اوردم. نکنه توقع داری فقط پسورد ادمینو عوض کنم ؟ دلم خواسته بزنم همه چی رو پاک کنم :D

پ.ن : آقا یه سوال ، این ایمیل های گزارش سکیوریتی که از سرور فرستاده میشه ،به چه دردی میخوره؟ اگر تعداد اتک های نا موفق یدفعه زیاد بشه ، نشونه ضعف امنیتی سایته یا طبیعیه ؟

شاد شدی الان؟ :دی
6 ماه زحمت کشیدی؟ میگفتی میدادم دستت :D

پ.ن: چی؟ گزارشه دیگه :D البته گزارش داریم تا گزارش، اگه گزارش گیری خوب باشه میشه کارای زیادی باش کرد. از مشکلات نرم افزاری گرفته تا امنیتی رو میشه با همین گزارشا پیگیری کرد. / سوال دومت نامفهومه، یعنی من نفهمیدم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شاد شدی الان؟ :دی
6 ماه زحمت کشیدی؟ میگفتی میدادم دستت :D

پ.ن: چی؟ گزارشه دیگه :D البته گزارش داریم تا گزارش، اگه گزارش گیری خوب باشه میشه کارای زیادی باش کرد. از مشکلات نرم افزاری گرفته تا امنیتی رو میشه با همین گزارشا پیگیری کرد. / سوال دومت نامفهومه، یعنی من نفهمیدم

شاد شدم اساسی . شما میدادی فایده نداشت. آدم باید نون بازوی خودشو بخوره. باید با زحمت و عرق جبین بدست بیاد تا به آدم بچسبه :D

پ.ن : گزارش ssh هاست بیشتر . مال یک بنده خداییه که نمیخواد آدرس سایتشو به کسی بده - از دوستان منه- و میخواد که مشکلات امنیتیش توسط یک متخصص بررسی بشه. شما حاضری اینکارو انجام بدی ؟ هزینشم توافقی بین خودتون حل کنید.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
شاد شدم اساسی . شما میدادی فایده نداشت. آدم باید نون بازوی خودشو بخوره. باید با زحمت و عرق جبین بدست بیاد تا به آدم بچسبه :D

پ.ن : گزارش ssh هاست بیشتر . مال یک بنده خداییه که نمیخواد آدرس سایتشو به کسی بده - از دوستان منه- و میخواد که مشکلات امنیتیش توسط یک متخصص بررسی بشه. شما حاضری اینکارو انجام بدی ؟ هزینشم توافقی بین خودتون حل کنید.

من پروژه های کوچیک قبول نمیکنم :D

بفرست برام ببینم دنیا دست کیه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من پروژه های کوچیک قبول نمیکنم :D

بفرست برام ببینم دنیا دست کیه

چیو بفرستم ؟ نمونه گزارشا رو یا شماره تلفن دوستمو ؟

شما اینو یه کاریش بکن ، پروژه های بزرگترم جور میکنم برات - کمیسیون من فراموش نشه- ، ایشالا پروژه بعدی ادگاه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
شماره زیدتو :D
اطلاعات سرور و ... رو دیگه :hmm:

یا ایمیل منو بده بش، بگو کانتکت کنه ببینم دقیقاً چی میخواد: payment.jesse at gmail

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شماره زیدتو :D
اطلاعات سرور و ... رو دیگه :hmm:

یا ایمیل منو بده بش، بگو کانتکت کنه ببینم دقیقاً چی میخواد: payment.jesse at gmail

اه حیف شد... من زید ندارم شمارشو برات بفرستم ، پروژه کنسل شد دیگه ! ، خودت زید زاپاس نداری ببندی رو کار ؟ :D

مرسی آقا ، من هماهنگ میکنم خبرشو میدم. میخواستم موافقت اصولی شما رو اول بگیرم .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
نه عمو، منم مثه شما بی وه هستم :(

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان وقت کردید وسط این اسپمها چند تا مطلب هم طبق تاپیک بنویسید، بد نیست!

حالا بر فرض ما تیم ورک هم بی خیال شدیم، هر کی اقلا بگه چی بلد است و چه تخصصی داره، کاری سفارش داده شد بتونیم استفاده کنیم.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان وقت کردید وسط این اسپمها چند تا مطلب هم طبق تاپیک بنویسید، بد نیست!

حالا بر فرض ما تیم ورک هم بی خیال شدیم، هر کی اقلا بگه چی بلد است و چه تخصصی داره، کاری سفارش داده شد بتونیم استفاده کنیم.

من چیز زیادی بلد نیستم و گرنه حتما میگفتم ...

جناب شهمیری حتما یک صفحه فیسوک برای ادگاه بسازید ... و هم google +1

بالا