• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلسه اول / وبمستری، بهترین روش کسب درآمد برای وبمسترها

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
دوستان وقت کردید وسط این اسپمها چند تا مطلب هم طبق تاپیک بنویسید، بد نیست!

حالا بر فرض ما تیم ورک هم بی خیال شدیم، هر کی اقلا بگه چی بلد است و چه تخصصی داره، کاری سفارش داده شد بتونیم استفاده کنیم.
یه سوال واسم پیش اومد!!!! :دی
خیلی واضح و روشن قراره چه کاری بشه؟!!!
میخواییی یه گروه درست کنید جهت اجرای پروژه های بزرگ؟
یه گروه جهت اجرای کار؟ یا مشاوره؟
یا میخوایید برای webmodiran مدیران فعال بگیرید؟!!
و ... ؟
جواب به صورت بله یا خیر :دی

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من چیز زیادی بلد نیستم و گرنه حتما میگفتم ...

جناب شهمیری حتما یک صفحه فیسوک برای ادگاه بسازید ... و هم google +1

اینکه نمی تونم یک سرور کانفیک کنم یا اینکه یک سیستم نرم افزاری تحلیل و پباده سازی کنم پس چیز زیادی از وبمستری بلد نیستم اشتباه است.

دیگه الان همه چیز ماژولار شده و فقط باید قطعات را درست کنار هم چید، وبمستر را کسی باید بنامیم که بتونه از ابزارها و تولزهای وب درست استفاده کنه، محیط وب را درست بشناسد و بدونه چه مسیری را باید طی کند تا سایتش به موفقیت برسد.

همین دو پیشنهادی که شما به من دادی و یا مطلبی که در امضاء در مورد درج لینک نوشتی، نشان می دهد که دنیای وب را خوب می شناسی، همین امروز اگر من یک ایده کم هزینه و پرسود به شما بدهم، فردا سایتش را راه انداختی!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال واسم پیش اومد!!!! :دی
خیلی واضح و روشن قراره چه کاری بشه؟!!!
میخواییی یه گروه درست کنید جهت اجرای پروژه های بزرگ؟
یه گروه جهت اجرای کار؟ یا مشاوره؟
یا میخوایید برای webmodiran مدیران فعال بگیرید؟!!
و ... ؟
جواب به صورت بله یا خیر :دی

سئوالات شما به حالتی نیست که بشود جواب بله یا خیر به آنها داد، به طور خلاصه بگویم من می خواهم به مقوله وبمستری به صورت یک بیزینس نگاه کنم، الان رابطه بین وبمسترها و سایتهایشان یک جور رابطه عاطفی شده و وبمسترها از سایتها مثل بچه هایشان مراقبت و نگهداری می کنند و جوری است که انگار تا ابد این سایت مال این وبسمتر است و ایشان هم وظیفه دارد پاسخگوی هر آن کس باشد که از این سایت استفاده می کند.

ولی درحالت بیزینیسی خصوصا اگر کار گروهی باشد، چنین وضعیتی پیش نمی آید، هم بار مسئولیت افراد کمتر می شود و هم وبمستر وقتی کاری که بر عهده داشته را انجام داده می تواند به راحتی سراغ کار دیگری برود، طرح من این است که ما چنین گروهی را با این هدف کاری تشکیل دهیم و حال اینکه به صورت گروهی کار کنیم یا فردی اهمیت چندانی ندارد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان فروم وب مدیران را می خواهم راه بیاندازم و برای اینکه خیلی مدیریت شده و خوب پیش برود از همین الان 10 تا moderator می خواهم که همکاری داشته باشند، در همان 10 زمینه ای قبلا هم اشاره کردم:

1. طرح ایده و معرفی سایت
بیان ایده های طراحی سایت و معرفی سایتهای طراحی شده

2. دامین
بحث در مورد انواع دامین و خرید و فروش دامینها

3. هاست
گفتگو در مورد انواع هاست، سرور و vps

4. طراحی سایت
تبادل نظر در زمینه انتخاب تمپلیت، CMS و ...

5. تولزها و سرویسها
گفتگو در زمینه انواع خدماتی که یک سایت می تواند ارائه کند

6. سیستمهای تحت وب
گفتگو در مورد طراحی و پیاده سازی انواع سیستمهای تحت وب

7. محتوا و نویسنده
بحث دو مورد روشهای تهیه محتوا برای سایتها و همکاری با نویسندگان

8. امنیت
تامین امنیت برای سایتها و راههای مقابله با هکرها

9. تبلیغات
انواع روشهای تبلیغات و راههای جذب مخاطب برای سایتها

10. سئو
راههای افزایش پیج رنک و رتبه سایت و افزایش لینک در موتورهای جستجو

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان فروم وب مدیران را می خواهم راه بیاندازم و برای اینکه خیلی مدیریت شده و خوب پیش برود از همین الان 10 تا moderator می خواهم که همکاری داشته باشند، در همان 10 زمینه ای قبلا هم اشاره کردم:

1. طرح ایده و معرفی سایت
بیان ایده های طراحی سایت و معرفی سایتهای طراحی شده

2. دامین
بحث در مورد انواع دامین و خرید و فروش دامینها

3. هاست
گفتگو در مورد انواع هاست، سرور و vps

4. طراحی سایت
تبادل نظر در زمینه انتخاب تمپلیت، CMS و ...

5. تولزها و سرویسها
گفتگو در زمینه انواع خدماتی که یک سایت می تواند ارائه کند

6. سیستمهای تحت وب
گفتگو در مورد طراحی و پیاده سازی انواع سیستمهای تحت وب

7. محتوا و نویسنده
بحث دو مورد روشهای تهیه محتوا برای سایتها و همکاری با نویسندگان

8. امنیت
تامین امنیت برای سایتها و راههای مقابله با هکرها

9. تبلیغات
انواع روشهای تبلیغات و راههای جذب مخاطب برای سایتها

10. سئو
راههای افزایش پیج رنک و رتبه سایت و افزایش لینک در موتورهای جستجو

رو دامین خودتون یک فولدر به نام دامین دلخواه بسازید و سیستم رو اونجا نصب کنید .دنبال دامین تازه نباشید... قبل از شروع keyword resarch رو هم فراموش نکنید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
رو دامین خودتون یک فولدر به نام دامین دلخواه بسازید و سیستم رو اونجا نصب کنید .دنبال دامین تازه نباشید... قبل از شروع keyword resarch رو هم فراموش نکنید

درست متوجه منظور شما نشدم، من دامین webmodiran.com را گرفتم، برای شروع کار میشه راحت یک vps رو سرور ادگاه راه بیاندازیم و یک vBulletin مثل همین پرشین تولز و فروم ادگاه نصب کنیم، اگر در آینده ترافیک بالا رفت می تونیم یا سرور ادگاه را ارتقا بدیم و یا این سایت را به جای دیگری انتقال بدهیم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
روی بنده میتونید حساب کنید همون طور که قبلا اعلام آمادگی کردم

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
روی بنده میتونید حساب کنید همون طور که قبلا اعلام آمادگی کردم

متشکرم، البته لطفا مشخص کنید در چه زمینه ای تمایل به همکاری دارید.

اگر بتونیم فروم را از ابتدا قوی راه اندازی کنیم، من به حدود شش هزار وبمستر و آگهی دهنده ای که در سیستم ادگاه عضو هستند ایمیل خواهم زد و از همه دعوت می کنم عضو این فروم شوند.

همانطور که در یک پیغام خصوصی به یکی از دوستان گفتم، هدف از این فروم این هست که همانطورکه ما اطلاعات و دانش خود را تا یک حدی در اختیار دیگران قرار می دهیم بتوانیم کار هم بگیریم، مثل یک پزشک که در سایت خود جواب سئوالات عمومی بیماران را می دهد ولی برای کارهای تخصصی تر از آنها می خواهد به مطب مراجعه کنند.

فرضا یک نفر به فروم مراجعه می کند می گوید که پیج رنک سایت من صفر است و می خواهد حداقل به 2 ارتقا پیدا کند، ما یک راهنمایی ابتدایی می کنیم ولی در مواردی تخصصی تر راهکارهایی با ذکر هزینه آنها اعلام خواهیم نمود.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان نظرتان چیست که ما یک مجله اینترنتی برای وبمدیران راه اندازی کنیم؟ فروم اساس کار خواهد بود ولی ما یک یک تیم هیئت تحریریه هم در فروم تشکیل می دهیم، در همان ده شاخه یا شاید بیشتر (مثلا یازدهمی را می توان «کسب درآمد» گذاشت) ما مقاله می نویسیم و در مجله قرار می دهیم، خیلی از مطالبی که دوستان در همین فروم هم می نویسند می توان یک مقاله در نظر گرفت، مثلا در مورد ثبت انواع دامین، در مورد رتبه دهی الکسا، در مورد طراحی سایت، امنیت و ... این هم بگم که شاید بشود در آینده مثل بسیاری از سایتهای خارجی، نمونه اش JStor، برای مطالعه برخی مقالات هزینه ای بر اساس میزان درخواست نویسنده دریافت کرد.

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
دوستان نظرتان چیست که ما یک مجله اینترنتی برای وبمدیران راه اندازی کنیم؟ فروم اساس کار خواهد بود ولی ما یک یک تیم هیئت تحریریه هم در فروم تشکیل می دهیم، در همان ده شاخه یا شاید بیشتر (مثلا یازدهمی را می توان «کسب درآمد» گذاشت) ما مقاله می نویسیم و در مجله قرار می دهیم، خیلی از مطالبی که دوستان در همین فروم هم می نویسند می توان یک مقاله در نظر گرفت، مثلا در مورد ثبت انواع دامین، در مورد رتبه دهی الکسا، در مورد طراحی سایت، امنیت و ... این هم بگم که شاید بشود در آینده مثل بسیاری از سایتهای خارجی، نمونه اش JStor، برای مطالعه برخی مقالات هزینه ای بر اساس میزان درخواست نویسنده دریافت کرد.

اگه برای مقالات هزینه گرفته بشه مطمئنا استقبال نمیشه!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اگه برای مقالات هزینه گرفته بشه مطمئنا استقبال نمیشه!

درسته، متاسفانه ایرانیان در اینترنت فقط دنبال چیزهای رایگان هستند، کسب اطلاعات رایگان، دانلود رایگان، تبلیغات رایگان، ... من چند وقت در اینترنت دنبال یک فایل dll حدودا 10 کیلیوبایتی می گشتم، در صد تا سایت خارجی پیدا کردم ولی حتی یکی هم رایگان نمی داد، شما مثلا این را جستجو کن: "download ipligence max" گوگل بیش از 100 هزار سایت پیدا می کنه، اگر تونستی این فایل 80 مگابایتی را از یکی رایگان دانلود کنید جایزه می دهم.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اگه می خواین وبمستر ها را جمع کنید قبلش چندتا از این فیلم های Affiliate summit و Adtech رو ببینید که چکار می کنند که وبمستر ها برای شرکت در این همایش ها تا 3000 دلار هم می دهند!

برای شروع یه همچین اقداماتی باید انجام بشه

1) باید چند اسپانسر پیدا کنید, یکیش مثلا آواژنگ , قدیم ها که علاقه زیادی به اسپانسر شدن داشتن

2) یک تالار باید اجاره کنید ... جایی که بتوان کنفرانس داد

3) از افراد موفق وب فارسی دعوت کنید که سخنرانی کنند , مثلا علیرضا شیرازی که سایتش جز 100 سایت پربازدید دنیا هست ... ایستگاه... سایت های معروف دانلود ... اکسین ادز و سایت های کلیکی (نمی دونم الان کدومشون رو بورسه ) ... نتبرگ و سایت های اون سبکی....

4) نامه بفرستید به همه فروشگاه داران و وبمستر ها , حتی تاجر هایی که جنس وارد می کنند را دعوت کنید ( 200 - 300 نفر جمع کنید )

5) به شرکت های کلیکی و سایت ها بگید که کارت کوپن تخفیف تبلیغات برای خودشان درست کنند و به وبسمتر ها بدهند

6) چند تا ژانگولر و خواننده 2 زاری ولی مجاز دعوت کنید تا مجلس را گرم کنند! :D شام هم چلو کباب بدید...

هزینه کل این همایش 20 میلیون نمی شه که اسپانسرها می دهند, و در عوض اسپانسر ها کلی وبمستر تو سیستم خودشان می توانند جذب کنند...
در مدل خارجی کسانی که به همایش می آیند باید پول بدن, ولی اگه الان پولیش کنید کسی دیگه نمیاد ! وقتی تجارت اینترنتی تو ایران پیشرفت کرد و چند سالی هم این کار انجام شد می توان برای وبمستر ها هم پولیش کرد

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اگه می خواین وبمستر ها را جمع کنید قبلش چندتا از این فیلم های Affiliate summit و Adtech رو ببینید که چکار می کنند که وبمستر ها برای شرکت در این همایش ها تا 3000 دلار هم می دهند!

برای شروع یه همچین اقداماتی باید انجام بشه

1) باید چند اسپانسر پیدا کنید, یکیش مثلا آواژنگ , قدیم ها که علاقه زیادی به اسپانسر شدن داشتن

2) یک تالار باید اجاره کنید ... جایی که بتوان کنفرانس داد

3) از افراد موفق وب فارسی دعوت کنید که سخنرانی کنند , مثلا علیرضا شیرازی که سایتش جز 100 سایت پربازدید دنیا هست ... ایستگاه... سایت های معروف دانلود ... اکسین ادز و سایت های کلیکی (نمی دونم الان کدومشون رو بورسه ) ... نتبرگ و سایت های اون سبکی....

4) نامه بفرستید به همه فروشگاه داران و وبمستر ها , حتی تاجر هایی که جنس وارد می کنند را دعوت کنید ( 200 - 300 نفر جمع کنید )

5) به شرکت های کلیکی و سایت ها بگید که کارت کوپن تخفیف تبلیغات برای خودشان درست کنند و به وبسمتر ها بدهند

6) چند تا ژانگولر و خواننده 2 زاری ولی مجاز دعوت کنید تا مجلس را گرم کنند! :D شام هم چلو کباب بدید...

هزینه کل این همایش 20 میلیون نمی شه که اسپانسرها می دهند, و در عوض اسپانسر ها کلی وبمستر تو سیستم خودشان می توانند جذب کنند...
در مدل خارجی کسانی که به همایش می آیند باید پول بدن, ولی اگه الان پولیش کنید کسی دیگه نمیاد ! وقتی تجارت اینترنتی تو ایران پیشرفت کرد و چند سالی هم این کار انجام شد می توان برای وبمستر ها هم پولیش کرد

پیشنهاد خوبی است ولی فکر کنم یک کمی ایران با برخی کشورهای پیشرفته دنیا اشتباه گرفته اید، شما یک سر به بخش خرید و فروش سایت در همین فروم بزنید ببنید اوضاع از چه قرار است، طرف سایت رتبه زیر 1000 کشور را با چند گیگابایت اطلاعات و چندین هزار کاربر قیمت گذاشته 90 هزار تومان، بعدش شش بار up نوشته و آخرش یکی جواب داده 10 هزار تومان خریدارم، طرف هم جواب داده آخه بی انصاف 10 هزار تومان پول دامینش هم نمیشه!

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
پیشنهاد خوبی است ولی فکر کنم یک کمی ایران با برخی کشورهای پیشرفته دنیا اشتباه گرفته اید، شما یک سر به بخش خرید و فروش سایت در همین فروم بزنید ببنید اوضاع از چه قرار است، طرف سایت رتبه زیر 1000 کشور را با چند گیگابایت اطلاعات و چندین هزار کاربر قیمت گذاشته 90 هزار تومان، بعدش شش بار up نوشته و آخرش یکی جواب داده 10 هزار تومان خریدارم، طرف هم جواب داده آخه بی انصاف 10 هزار تومان پول دامینش هم نمیشه!

like++
چیکار کنه پس ، نه درآمدی درمیاد نه حمایتی میشه ، باید از جیب خودت بزاری تا بتونی حفظش کنی ، ولی تا کی ، برای چی؟
تو همه جای ایران این حکم جاریست:بعضی از آدمای گنده تو هرکاری یکیش همین اینترنت قدرت رو تو دستشون گرفتند و این وسط به واسه ما هیچی نمیرسه.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

وب سایت های ایرانی 3 دسته بیشتر نیستن.

یا فوق العاده مزخرف، عکس گلشیفه فراهانی با حسن قلی خان

یا فروم، در انواع و اقسام و موضوعات و ....

یا سایت هایی که ایده ای خارجی رو کپی و نیمه! فارسی کردن.

انتظار دارید با این وب ها کسب درآمد! بشه؟
==

بستر نت تو ایران فوق خالیه.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
وب سایت های ایرانی 3 دسته بیشتر نیستن.

یا فوق العاده مزخرف، عکس گلشیفه فراهانی با حسن قلی خان

یا فروم، در انواع و اقسام و موضوعات و ....

یا سایت هایی که ایده ای خارجی رو کپی و نیمه! فارسی کردن.

انتظار دارید با این وب ها کسب درآمد! بشه؟
==

بستر نت تو ایران فوق خالیه.

خب اکثر این افراد یا وبمستر تازه کار هستند یا اینکه از روی دل خودشون و بیکاری اینکار رو میکنن مثل :دی
افراد دیگه هم هستند که ایده دارند ولی مجبورند برای برنامه نویسی به افراد دیگه ای متوسل بشن که در آخر کارشون ناتموم میمونه.
یه عده ی دیگه هم ایده دارند پول ندارند:)
یه نوع افراد دیگه هم ایده رو میزنن درامد هم درمیارند دوروز دیگه کپی میشن.
یه جور هم هست ایده ناب زده ولی تو ایران بدرد نخور هست.
کسانی هم یه سایت جدید النوع میزنن پیلتر میشن و بهشون انگ .ی.ی و هم میزنن.

خب حالا چیکار کنیم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
باید بپذیریم که در حال حاضر وب فارسی بسیار بی محتوا است و صرفا یک وسیله سرگرمی است، اگر چند تا سایت خبری را بگذاریم کنار که البته آنها هم فقط عناوینشون با هم فرق دارد و از نظر محتوا و طرز فکر و کار با هم فرق چندانی ندارند، بقیه یا سایت پاتوقی و محض خنده هستند، یا دانلود که وسط صد تا آگهی باید دنبال لینک دانلود بگردی، یا فروم در تمامی موضوعات قابل تصور از آشپزی بگیر تا آی تی، یا تبلیغاتی که بهتر است بگویم انواع کپی از سایت ایستگاه و یا آخریش هم سایتهای وبلاگدهی با وبلاگهایی در همین موضوعات

خلاصه اینکه تعداد سایتهای علمی و تخصصی در کشور ما بسیار کم است و در کل تمایل زیادی به راه اندازی چنین سایتهایی هم وجود ندارد، همه در فکر این هستند که چطور می شود یک سایت درست کرد که یا مستقیم ازش پول درآورد و یا اینکه رتبه اش بالا بره و بعد از طریق تبلیغات پول دربیارند.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
چون افرادی وارد این کارزار شدند نسبت حرفه ای به غیر حرفه ای اشون خیلی کمتر هست وب ایران هم جهان سومی هست/ وب مستری هم اصول داره هر وب سایت باید بهش با دید پروژه بهش نگاه بشه و پیش بره بعدا هم به معنای واقعی مدیریت بشه ....

بالا