سلام
ببخشید که اینجا زیاد نمی خوام درباره ش بحث کنم چون اسپم میشه و خیلی ربط به تاپیک نداره ...
عزیز سرمایه گذار روی پروژه اینترنتی توی ایران نیست ! گشتم نبود ؛ نگرد نیست ! من انقدر به پروژه خودم ایمان دارم که می خواستم به خاطرش وام بگیرم ... ولی جور نشد !
البته توقع سرمایه گذارها هم زیادی رفته بالا ! تضمین ! تضمین توی تجارت مثل اینه که بری دکتر بهت بگه اگه عمل نکنمت میمیری ... بعد به همون دکتر بگو تضمین میدی بعد عمل زنده بمونم !؟ ببین بهت چی میگه !
تجارت کلاً ریسکه ! ولی کسی برد میکنه که ریسکهای منطقی بکنه و ریسکی که طرح و ایده من داره کاملاً منطقی و محاسبه شده است ...
سلام
البته بی ربط به تاپیک هم نیست. اینجوری که من چند ماهه تاپیکای این بخشو خوندم ، مشکل خیلی از وبمسترهاست و جلسه ای هم که قرار بوده تشکیل بشه ، برای صحبت سر همین مسائل بوده .
پاراگراف اول صحبتهای شما رو من قبول ندارم. سرمایه گذار هست ! همین ادگاه سرمایه گذاره. 100 تومن سرمایه گذاشته روی سایت ادگاهش، خب اگر کسی ایده بهتری داشت ، حتما حاضر بود شریک بشه . حالا از جانبش حرف نزنیم خودش حی و حاضره
، اما یبار توی یکی از تاپیکهاش به من گفت اگر ایده ای در وب خارجی داری ، مطرح کن ما حمایت میکنیم
اصلا ادگاه نباشه ، خود من سرمایه گذارم. الان حاصل چند سال جون کندنمو دلار و یورو کردم گذاشتم تو خونه . خب اگر سرمایه گذاری مطمئن باشه ، اونو بیشتر دوست دارم ، یک کار مفیدی هم انجام میشه. حالا شما به این یکسال اخیر نگاه نکن که دلار رفته بالا. خدا وکیلی من 5-6 سال دلار نگه داشتم به اندازه سپرده کوتاه مدت بانک هم سود نکرد.
سرمایه گذار مبالغ بالاتر هم خارج نت میشه پیدا کرد ، توی اینترنت معمولا نمیان ، ولی هر دفعه منو میبینن دورادور جویای احوال اینترنت هستن
، چون اینجور افراد خودشون آشنایی ندارن ، واسطه میخوان که به وبمسترها متصلشون کنه. من خودم طرف اعتماد خیلیها هستم که میتونن سرمایه بذارن ، اما خب اهل سوء استفاده از اعتماد کسی نیستم متاسفانه
پاراگراف دوم صحبتهای شما رو هم نصفه نیمه قبول دارم
، اون دکتری که شما گفتی ، مریض انتخابی نداره ! یا باید بمیره ، یا عمل کنه که ممکنه مرگ باشه یا زندگی.
اما سرمایه گذار که اینجوری نیست ، اگر تجارت نکنه ، بلایی سرش نمیاد ، پولش سر جاشه ، نهایتا ارزشش افت میکنه . اما اگر تجارت بکنه ، یا سود میکنه یا سرمایشو از دست میده. اگر بخوای مثال پزشکی براش بزنی ، میشه مثل کسی که اومده دماغشو عمل زیبایی کنه ، این فرد اگر دکتر بهش بگه ، بعد عمل یا خیلی زیباتر میشی یا از همین قیافه الانتم خیلی زشت تر میشی و ممکنه غیر قابل تحمل بشی
، مطمئن باش 70 درصد- آمار واقعی دارما - پشیمون میشه ، میگه آقا اصلا نخواستم خوشگلتر بشم ، به ریسکش نمیرزه.
تضمین هم لازم نیست که کل ضرر سرمایه گذار را صاحب ایده تضمین کنه. نصف نصف منصفانست. میدونی چی میگم ؟ منظورم اینه که پس فردا اگر پروژه شکست خورد و 500 میلیون ضرر بالا اومد ، صاحب ایده به سرمایه گذار نگه خب آقا خوشحال شدیم از زیارتتون
شما رو به خیر و مارو به سلامت.
صاحب ایده هم پاش گیر باشه ، که اولا براش درس عبرت بشه دفعه بعد با پول مردم کسب تجربه نکنه و دوم اینکه توی کار دل بسوزونه و حرص بخوره، نگه پول اون باباست ، شد که شد ، نشد نشد چیزی از دست ندادم.
من ایده خودمو صادقانه گفتم برای شما ، 50 تومن میخواد توی تخصص خودم هم هست ، 90 درصد هم اطمینان دارم به سود خوب میرسه . اما حاضر نیستم سرمایه گذاری کنم
بخاطر همون 10 درصد عدم اطمینان . اگر سرمایه گذار هم پیدا بشه - از همکارام مثلا- به من بگه تضمین چی میدی ، یا خودت چقدر مایه میذاری ، میگم حداکثر 20 درصد سرمایه میذارم ، به 20 درصد سودشم قانعم. برای ایده هم چیزی نمیخوام.
منم اتفاقا میخوام برای ایده ام وام بگیرم ، چون حتی اگر شکست بخوره ، قسط وامو یجوری میشه داد ، اما اگر 50 تومن الان به من ضرر بخوره ، جبرانش برام سخته