احسنت احسنت احسنتوالا چی بگم من.
نه از اولش می دونیم نه از آخرش.
--
بیخیال بابا رفیقید. حداقل جلوی دیگران چیزی نگید. پس فردا مثل همه ی رفاقتا تهش آشتیه. بدیشو فقط ملت میبینن.
احسنت احسنت احسنتوالا چی بگم من.
نه از اولش می دونیم نه از آخرش.
--
بیخیال بابا رفیقید. حداقل جلوی دیگران چیزی نگید. پس فردا مثل همه ی رفاقتا تهش آشتیه. بدیشو فقط ملت میبینن.
مشکل که من من ندارم! یعنی مجبورم فراموشش کنم و بسپرم این اتفاق رو به زندگی و اتفاق های آینده .... ایشالا ایشون جواب کارشون رو میگیرین،به قولی پول ما حلاله،از گلوی دزد پایین نمیره،خفه ـش میکنه!
قبلا گفتم، بازم میگم، شما اگه فکر میکنی من پولتو خوردم، یه تاپیک تو PT بزن، داستانتو بنویس، من و نیما هم داستانمونو بنویسیم! بقیه هم نظر بدن. اگه بقیه گفتن من بدهکارم، میدم. (نه اینکه پیش هرکی نشستی بگی فلانی دزده!)شما به جای این حرفا اون 250 هزار تومنی که از من دزدیدی وردار بیار!
میتینگ چیه بی فرهنگ :دیبالاخره میتینگ و اینا هست یا نیست؟
یادمه قدیما بچه های بی ام سی اینجا بودن میتینگ بود هرسال
با لهجه گفتیادعوا شد
بیکاری یه همچین تاپیکی میزنی بیلیارد نمیای
شما یه روز دیگه می تونی نظر بدیمرگ بر اسپمر ها نخ سوزن روح بُز ولگرد
likeبیخیال بابا رفیقید. حداقل جلوی دیگران چیزی نگید. پس فردا مثل همه ی رفاقتا تهش آشتیه. بدیشو فقط ملت میبینن.
بچه ها سعی کنید بعضی وقتا به عنوان تاپیک هم دقت کنید شاید تونستید یه پست مربوط بهش بزنید
اسپمر مجرم نیست بیماره :lol:مرگ بر اسپمر ها نخ سوزن روح بُز ولگرد
دانشجویی که با معدل بالای 13 مدرک گرفته باشه به جایی نمی رسهمنم دست به مشروطيم حرف نداره
شما یه روز دیگه می تونی نظر بدی
می خوام ریش سفیدی کنم اینا آشتی کننlike
پست مرتبط: ریش سفید شدی :lol: :lol:
قابل نداشتایول حسین :lol:
قابل نداشت
2 تا دیگه کلیک بده بیاد
10 تا می زنم بل یکیش رو بشمره.
دوستان حالا بیخیال میتینگ، کسی پایه نیست امروز الکامپ؟ این محب علی دیروز رفت نامرد یه تارف نزد :lol:
نامرد؟؟؟؟؟؟ خودتی....10 تا می زنم بل یکیش رو بشمره.
دوستان حالا بیخیال میتینگ، کسی پایه نیست امروز الکامپ؟ این محب علی دیروز رفت نامرد یه تارف نزد :lol:
اوه. یه جور میگه کله صبح فکر کردم میخواد بگه ساعت 5 صبح :دیااا خوب شد گفتی تا ساعت 4ه.
اکی فردا میریم. من باید این پارس دوی ها رو خفت کنم اونجا. وی پی اسشون داغونه قبول هم نمی کنن.
فردا کله ی صبح ساعت 11 یه مترویی جایی.
کدوم مترو به نمایشگاه نزدیک تره؟ااا خوب شد گفتی تا ساعت 4ه.
اکی فردا میریم. من باید این پارس دوی ها رو خفت کنم اونجا. وی پی اسشون داغونه قبول هم نمی کنن.
فردا کله ی صبح ساعت 11 یه مترویی جایی.
من فک می کردم مصلاه.کدوم مترو به نمایشگاه نزدیک تره؟
حقانی؟
جداا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من فک می کردم مصلاه.
اگه نمایشگاه باشه که یه جوری بیایم همدیگرو همونجا ببینیم یا بیایم پارک وی.