• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلسه ی آشنایی وبمسترهای تهرانی

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دوستان قرار فردا کنسل شد. برای من یه مشکلی پیش اومد :lol:

حسین پخ حسین پخ

:lol:

===

فردا 11 پارک وی خوبه؟

اتفاقا واسه خودمم هم احتمال داره یه کاری پیش بیاد هنوز مشخص نیست :D

نتیجه رو تا چند دیقه دیگه میگم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
فردا ساعت 11
پارک وی
کنار عابربانک ملی

من با حمید جیکو میام ، احتمالا

از پارک وی تا نمایشگاه هم پیاده میریم! :دی

شماره گوشی رو به محب علی دادم ، به روح سگ ولگرد هم پ.خ میکنم.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
فردا ساعت 11
پارک وی
کنار عابربانک ملی

هر کی میخواد بیاد نمایشگاه
اینجا اعلام کنه.

من منتظر نمی مونم... :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
نه دیگه دلمو شکوندی .....
پست بالا رو بخون گفتم نمیام.
تو نمیخوای منو ببینی.
ایشالله بزهات رو سگ بخوره :زبون درازی

عزیز دلم عشقم قربونت برم بیا دیگه...

بیا ببینمت عزیزم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
قبلا گفتم، بازم میگم، شما اگه فکر میکنی من پولتو خوردم، یه تاپیک تو PT بزن، داستانتو بنویس، من و نیما هم داستانمونو بنویسیم! بقیه هم نظر بدن. اگه بقیه گفتن من بدهکارم، میدم. (نه اینکه پیش هرکی نشستی بگی فلانی دزده!)

یه چیزایی رو هم کامل یادت رفته!
یادته وقتی تصمیم گرفتیم فروم بزنیم، اولین حرفی که زدی چی بود؟
عینا جمله ای که گفتی : "من وبلاگ نویسی هم نکردم تا حالا!"
ما چی گفتیم؟ : "اشکال نداره، یاد میگیری"
تو اون 2-3 سال کی به درس و دانشگاهش رسید و 24 تا 24 تا واحد پاس کرد؟ (تو) کی وقت برا درس خوندن و دانشگاه رفتن نداشت و زرت و زرت مشروط میشد؟ (من و نیما)

فقط خواستم بگم که یه چیزایی یادت بیاد از گذشته. قصد دیگه ای نداشتم ;)

آهان،خیلی جالبه،بهت نمیاد از این حرفا بزنی!! ولی چشم،طی چند روز آینده این مطالب رو مینویسم و یه جایی میذارم و لینک میدم،البته اینجا نمیذارم،چون خلاف قوانین هست و پاک میشه و به خاطر اینکه گفتی پول رو میدم میخوام وقتم رو هدر بدم و این داستانها رو بنویسم!
درمورد اینکه من از طریق تو با نت آشنا شدم هم حرفی نیست،از هرکی که تو این فروم بپرسی بهش گفتم یه دوستی به نام مهدی من رو با دنیای اینترنت آشنا کرد،ولی الان خودش به دریوزگی افتاده و ایمیل میفروشه،ولی ما درآمد ثابت داریم،ولی دمش گرم که آشنامون کرد! ( خدا وکیلی گفتم اینو،ولی شما چی؟! از سال 83 داری تو نت خورده کاری میکنی و الان هیچ جا رو نداری :)!!! )
درمورد درس هم فرمودین،شما خودت سال پیش دانشگاهی که بودیم ( 4-5 سال پیش)،درس دین و زندگی که همه 19-20 میگیرن دوبار تو امتحان های ترم اول و دوم رو 9 گرفتی ( 9 بهت داد وگرنه 2 هم نمیشدی :دی )،حالا میای مشروط شدن تو دانشگاه پیام نور رو بیان میکنی؟! در مورد نیما هم نمیخوام حرف بزنم،ولی اونم سال پیش دانشگاهی به زور اومده بود روزانه،وگرنه از سال سوم 4-5 تا درس افتاده بود و معلوم بود وقتی بره برق قدرت دانشگاه آزاد زیر بار درسش خم میشه،بعدم تو توقع داشتی من دانشگاه دولتی و درسم رو ول کنم بیام جایی که تمام روابط به ضوابط ارجح هستند؟!
اصن بیخیال،اینارو خواهشن جواب نده بذار من تایپ کنم بعد بچه ها بیان نظر بدن،بعدم الان فقط میخواستم بگم که مرد باش و پای حرفت وایسا و اگه بچه ها گفتن پول حق جواده باید بدی :| دیدم در مورد دانشگاه و درس نخوندن خودت میخوای سر من خالی کنی گفتن یه چند خطی تایپ کنم،وگرنه وقت ندارم زیاد.

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130
آهان،خیلی جالبه،بهت نمیاد از این حرفا بزنی!! ولی چشم،طی چند روز آینده این مطالب رو مینویسم و یه جایی میذارم و لینک میدم،البته اینجا نمیذارم،چون خلاف قوانین هست و پاک میشه و به خاطر اینکه گفتی پول رو میدم میخوام وقتم رو هدر بدم و این داستانها رو بنویسم!
درمورد اینکه من از طریق تو با نت آشنا شدم هم حرفی نیست،از هرکی که تو این فروم بپرسی بهش گفتم یه دوستی به نام مهدی من رو با دنیای اینترنت آشنا کرد،ولی الان خودش به دریوزگی افتاده و ایمیل میفروشه،ولی ما درآمد ثابت داریم،ولی دمش گرم که آشنامون کرد! ( خدا وکیلی گفتم اینو،ولی شما چی؟! از سال 83 داری تو نت خورده کاری میکنی و الان هیچ جا رو نداری :)!!! )
درمورد درس هم فرمودین،شما خودت سال پیش دانشگاهی که بودیم ( 4-5 سال پیش)،درس دین و زندگی که همه 19-20 میگیرن دوبار تو امتحان های ترم اول و دوم رو 9 گرفتی ( 9 بهت داد وگرنه 2 هم نمیشدی :دی )،حالا میای مشروط شدن تو دانشگاه پیام نور رو بیان میکنی؟! در مورد نیما هم نمیخوام حرف بزنم،ولی اونم سال پیش دانشگاهی به زور اومده بود روزانه،وگرنه از سال سوم 4-5 تا درس افتاده بود و معلوم بود وقتی بره برق قدرت دانشگاه آزاد زیر بار درسش خم میشه،بعدم تو توقع داشتی من دانشگاه دولتی و درسم رو ول کنم بیام جایی که تمام روابط به ضوابط ارجح هستند؟!
اصن بیخیال،اینارو خواهشن جواب نده بذار من تایپ کنم بعد بچه ها بیان نظر بدن،بعدم الان فقط میخواستم بگم که مرد باش و پای حرفت وایسا و اگه بچه ها گفتن پول حق جواده باید بدی :| دیدم در مورد دانشگاه و درس نخوندن خودت میخوای سر من خالی کنی گفتن یه چند خطی تایپ کنم،وگرنه وقت ندارم زیاد.
به من ربطی نداره ها ولی این چیزا رو همه گیر نکنید با هم بشینین حلش کنید(در مورد مسائل خارجی گفتم)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ااا خوب شد گفتی تا ساعت 4ه.

اکی فردا میریم. من باید این پارس دوی ها رو خفت کنم اونجا. وی پی اسشون داغونه قبول هم نمی کنن.

فردا کله ی صبح ساعت 11 یه مترویی جایی.

:lol::lol: اتفاقاً من یه بار وی پی اس از اینها گرفتم ، و دقیقاً آخرین سرویسی بود که از یه شرکت ایرانی گرفتم :rolleyes:
دیگه کلاً توبه کردم از ایرانی جماعت تو این زمینه سرویس بگیرم :rolleyes: :دی
از طرف من قدردانی کن ازشون :rolleyes:

فردا ساعت 11
پارک وی
کنار عابربانک ملی

راستش من دیگه اهل فیلم دیدن نیستم وگرنه میامدم حتما.
آخه من یه بهره کلاً از الکامپ میبردم اون سالایی که میامدم ، قدیم که حال فیلم دیدن داشتم از دست فروش های کنار درش فیلم میخریدم :rolleyes:
البته دو سه دفه هم خوراکی از بوفه خریدم خوردم :rolleyes:

آقا چه خبره وسط تاپیکه مثلاً :lol::lol::rolleyes:
دعوا هم دعواهای قدیم خداییش ! ملت صد تا آتو از هم داشتن ، دشمنم میشدن رو نمیکردن .... :دی
قصد جسارت ندارم حالا نمیخواد جواب منو بدی :دی ولی خب زشته. :hmm::hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اتفاقاً من یه بار وی پی اس از اینها گرفتم ، و دقیقاً آخرین سرویسی بود که از یه شرکت ایرانی گرفتم
دیگه کلاً توبه کردم از ایرانی جماعت تو این زمینه سرویس بگیرم :دی
از طرف من قدردانی کن ازشون

بابا خدا وکیلی چی بگم از این شرکت. یه کوئری 30 ثانیه طول می کشه رو این وی پی اسشون. تیکت می زنم بهش سرویس ها رو چک کن. 2 دقیقه، خدا وکیلی 2 دقیقه بعد جواب داد همه ی سرویس ها چک شدن مشکلی نیست

بهش می گم د ی و ش، تو 2 دقیقه تو نمی تونستی تیکت من و بخونی!!! چجوری تونستی تمامی سرویس ها! رو چک کنی؟

امیر یه وی پی اس معرفی کن همه صداشون در اومد رو 3 روز گیر کردیم.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
اوکی.
لول. من از سال 83 دارم تو نت خورده کاری میکنم و الآن هیچ جا رو ندارم؟
احمد.ی نژ.اد آمار داده بهت؟!
دقیقا مساله همینجاست! شما دانشگاه دولتی (واو، چقدر مهم) رو نمیخواستی ول کنی، چون بچه درس خون بودی و مشقاتو همیشه مینوشتی و الآن لیسانس داری و ازمون فوق شرکت کردی و درآمد ثابت داری از وبلاگت و ... . منکه پیام نور (اینم شد دانشگاه؟!) بودم و اصلا درس خون نبودم و همیشه مثل پیش دانشگاهی دین و زندگی رو 9 میگرفتم و هیچ موقع دیکته شبم رو نمینوشتم راحت درس رو ول کردم و چسبیدم به نت و الآن با پولای دزدیده شده از تو شرکت زدم و دفتر دارم و ازدواج کردم و ... البته خورده کاری میکنم! و نیما هم که دانشگاه آزاد بود و کلا تعطیل بود و معلوم بود آخر سر، سر از جوب در میاره و از تو کوچیک تر بود ولی باید میرفت شبانه درس میخوند! رفت سر کار و الآن برا خودش برو بیایی داره و ماهی 1-2 تومن در میاره.
در ضمن من سر تو خالی نکردم!
منظور این بود که تو به درست رسیدی
من و نیما بودیم که 2 شبانه روز تو ISP بیدار موندیم که سایت رو از روی اون هاستینگ آشغال انتقال بدیم رو سرور.
من بودم که لینک باکس و ابزارهای سایت رو مینوشتم و به پیج رنک 4 رسوندم سایت رو.
نیما بود که گالری رو میگردوند.
تو بودی که تنها کاری که با لینک باکس داشتی بالا بردن آمار بازدید وبلاگت بود.
من بودم که کل کارای فنی فروم رو انجام میدادم.
نیما بود که 3 گیگ فایل 3-4 مگابایتی رو دونه دونه از رو لپتاپش آپلود میکرد و با توضیحات برا دانلود میذاشت.
تو بودی که بخش گفتگو آزاد رو شبا میگردوندی و حسابی اسپم پراکنی میکردی تو فروم و با دخترای فروم پ.خ بازی میکردی رو حساب ادمین بودنت و با یکی دو تاشون هم که دوست شدی و ...
من بودم که 2000 تا ایبوک رو که هیچ جای نت نبودن رو با روباتی که نوشته بودم با توضیحات کامل پست دادم تو فروم. من بودم که آرشیو درست میکردم تو فروم که 80 هزار تا ورودی از گوگل داشت!
نیما بود که کل فروم رو مدیریت میکرد.
تو بودی که بعد از پست دادن اون همه ایبوک تنها حرفی که زدی این بود که چرا پست هات از من بیشتر شده و قهر کردی! (بعد هم 2000 تا از پست هام کم کردم که دلت نشکنه)

من و نیما بودیم که وقتی فروم فیلتر شد، ده دفعه رفتیم برای رفع فیلتر و فرم پر کردیم و تعهد و ... . روزی 4 بار زنگ میزدیم.
تو بودی که بعد 2 ماه از فیلتر شدن وقتی دیدیم عین خیالت نیست گفتیم ازت میخریم سهمت رو. بعد هم که نتونستیم از فیلتر در بیاریم و جمع کردیم سایت رو. اومدی گفتی پول منو بده، اگه من بودم 3 سوت از فیلتر در میاوردم سایت رو!

هیچ کدوم این حرف ها (من من ها) رو تا حالا نزده بودم، ولی تو زیاد میزدی. خودت هم خوب میدونی.
با اینکه هر روز با نیما دعوا داشتین با هم بازم هواتو داشتم! خودت خوب میدونی. (البته آخر سر همیشه من میشدم دو سر سوخته! تو فکر میکردی من طرف نیمام، اونم فکر میکرد طرف توام!)
حالا اگه فکر میکنی طلبی داری تو همین PT تاپیک بزن یه جا لینکشو بفرست برام...

به من ربطی نداره ها ولی این چیزا رو همه گیر نکنید با هم بشینین حلش کنید(در مورد مسائل خارجی گفتم)
بد نیست که از اشتباهات همدیگه درس بگیریم.
آقا جواد وقتی بدون دلیل و مدرک 1 سال من رو تو امضاشون تو همین PT دزد خطاب میکنن (الآن هم که تو همین تاپیک مجدد دزد خطاب کردن) جایی برای بحث دوستانه دور هم نمیمونه. یا باید ایشون برن شکایت کنن که من دزدی کردم ازشون یا من برم از ایشون شکایت کنم که منو دزد خطاب کردن، یا چند نفر که هم منو میشناسن هم ایشون رو نظر بدن که معلوم شه کی به کی بدهکاره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اوکی.

لول. من از سال 83 دارم تو نت خورده کاری میکنم و الآن هیچ جا رو ندارم؟
احمد.ی نژ.اد آمار داده بهت؟!

دقیقا مساله همینجاست! شما دانشگاه دولتی (واو، چقدر مهم) رو نمیخواستی ول کنی، چون بچه درس خون بودی و مشقاتو همیشه مینوشتی و الآن لیسانس داری و ازمون فوق شرکت کردی و درآمد ثابت داری از وبلاگت و ... . منکه پیام نور (اینم شد دانشگاه؟!) بودم و اصلا درس خون نبودم و همیشه مثل پیش دانشگاهی دین و زندگی رو 9 میگرفتم و هیچ موقع دیکته شبم رو نمینوشتم راحت درس رو ول کردم و چسبیدم به نت و الآن با پولای دزدیده شده از تو شرکت زدم و دفتر دارم و ازدواج کردم و ... البته خورده کاری میکنم! و نیما هم که دانشگاه آزاد بود و کلا تعطیل بود و معلوم بود آخر سر، سر از جوب در میاره و از تو کوچیک تر بود ولی باید میرفت شبانه درس میخوند! رفت سر کار و الآن برا خودش برو بیایی داره و ماهی 1-2 تومن در میاره.
در ضمن من سر تو خالی نکردم!
منظور این بود که تو به درست رسیدی
من و نیما بودیم که 2 شبانه روز تو ISP بیدار موندیم که سایت رو از روی اون هاستینگ آشغال انتقال بدیم رو سرور.
من بودم که لینک باکس و ابزارهای سایت رو مینوشتم و به پیج رنک 4 رسوندم سایت رو.
نیما بود که گالری رو میگردوند.
تو بودی که تنها کاری که با لینک باکس داشتی بالا بردن آمار بازدید وبلاگت بود.
من بودم که کل کارای فنی فروم رو انجام میدادم.
نیما بود که 3 گیگ فایل 3-4 مگابایتی رو دونه دونه از رو لپتاپش آپلود میکرد و با توضیحات برا دانلود میذاشت.
تو بودی که بخش گفتگو آزاد رو شبا میگردوندی و حسابی اسپم پراکنی میکردی تو فروم و با دخترای فروم پ.خ بازی میکردی رو حساب ادمین بودنت و با یکی دو تاشون هم که دوست شدی و ...
من بودم که 2000 تا ایبوک رو که هیچ جای نت نبودن رو با روباتی که نوشته بودم با توضیحات کامل پست دادم تو فروم. من بودم که آرشیو درست میکردم تو فروم که 80 هزار تا ورودی از گوگل داشت!
نیما بود که کل فروم رو مدیریت میکرد.
تو بودی که بعد از پست دادن اون همه ایبوک تنها حرفی که زدی این بود که چرا پست هات از من بیشتر شده و قهر کردی! (بعد هم 2000 تا از پست هام کم کردم که دلت نشکنه)

من و نیما بودیم که وقتی فروم فیلتر شد، ده دفعه رفتیم برای رفع فیلتر و فرم پر کردیم و تعهد و ... . روزی 4 بار زنگ میزدیم.
تو بودی که بعد 2 ماه از فیلتر شدن وقتی دیدیم عین خیالت نیست گفتیم ازت میخریم سهمت رو. بعد هم که نتونستیم از فیلتر در بیاریم و جمع کردیم سایت رو. اومدی گفتی پول منو بده، اگه من بودم 3 سوت از فیلتر در میاوردم سایت رو!

هیچ کدوم این حرف ها (من من ها) رو تا حالا نزده بودم، ولی تو زیاد میزدی. خودت هم خوب میدونی.
با اینکه هر روز با نیما دعوا داشتین با هم بازم هواتو داشتم! خودت خوب میدونی. (البته آخر سر همیشه من میشدم دو سر سوخته! تو فکر میکردی من طرف نیمام، اونم فکر میکرد طرف توام!)
حالا اگه فکر میکنی طلبی داری تو همین PT تاپیک بزن یه جا لینکشو بفرست برام...

بد نیست که از اشتباهات همدیگه درس بگیریم.
آقا جواد وقتی بدون دلیل و مدرک 1 سال من رو تو امضاشون تو همین PT دزد خطاب میکنن (الآن هم که تو همین تاپیک مجدد دزد خطاب کردن) جایی برای بحث دوستانه دور هم نمیمونه. یا باید ایشون برن شکایت کنن که من دزدی کردم ازشون یا من برم از ایشون شکایت کنم که منو دزد خطاب کردن، یا چند نفر که هم منو میشناسن هم ایشون رو نظر بدن که معلوم شه کی به کی بدهکاره.
میشه یه خواهش کنم.تاپیک باز کنید 2 گل نو شکفته یعنی حسین و ولگرد میخوان فردا همدیگه رو ببینن. اینطوری نمی فهمن باید کجا برناااااا

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
بابا خدا وکیلی چی بگم از این شرکت. یه کوئری 30 ثانیه طول می کشه رو این وی پی اسشون. تیکت می زنم بهش سرویس ها رو چک کن. 2 دقیقه، خدا وکیلی 2 دقیقه بعد جواب داد همه ی سرویس ها چک شدن مشکلی نیست

بهش می گم د ی و ش، تو 2 دقیقه تو نمی تونستی تیکت من و بخونی!!! چجوری تونستی تمامی سرویس ها! رو چک کنی؟

امیر یه وی پی اس معرفی کن همه صداشون در اومد رو 3 روز گیر کردیم.

سلام
تو چه رنج قیمتی ماهانه میخوای؟ :دی
راستش وی پی اس خوب جایی سراغ ندارم!
ولی ارزون سراغ دارم که یکی از بچه ها چند ماه پیش گرفت و مدتی کار کرد باهاش و راضیه.
برات پخ میکنم و سرویسش از اینی که الان داری مسلماً خیلی بهتره :دی ولی خب کنترل پنل و ... نداره ها :دی (از این جهت میگم که شرکتی که ازش گرفتی با کنترل پنل و ... بهت تحویل داده)
اگرم یه خورده دست تو جیب کنی یه ددیکیتد بگیری بهتره کلاً به نظر من :rolleyes:
پیروز باشی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
سلام
تو چه رنج قیمتی ماهانه میخوای؟ :دی
راستش وی پی اس خوب جایی سراغ ندارم!
ولی ارزون سراغ دارم که یکی از بچه ها چند ماه پیش گرفت و مدتی کار کرد باهاش و راضیه.
برات پخ میکنم و سرویسش از اینی که الان داری مسلماً خیلی بهتره :دی ولی خب کنترل پنل و ... نداره ها :دی (از این جهت میگم که شرکتی که ازش گرفتی با کنترل پنل و ... بهت تحویل داده)
اگرم یه خورده دست تو جیب کنی یه ددیکیتد بگیری بهتره کلاً به نظر من :rolleyes:
پیروز باشی

چقققققققققققدر مفته!!!!!!!

polandش وارزه؟

تحریم و اینا چی؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

polandش وارزه؟

تحریم و اینا چی؟

سلام
آره قیمتش که خوبه ، کیفیتش هم از این شرکته خیلی بهتره ... (حداقل اگه خوبم نباشه تا الان قابل قبول بوده ...) :rolleyes:
در کل سرویسش اونطوری نیست که زیاد گیر باشه به مسائل کپی رایت ولی خب هر جا تو اگه
شاکی داشته باشی گیر میدن :دی و وارز نیست (فکر نمیکنم باشه! از پشتیبانیش یه سوالی بکن باز!)
تحریمم تا به حال که مشکلی نداشته! (ولی خب اینم باز بپرس از پشتیبانیش :دی )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

polandش وارزه؟

تحریم و اینا چی؟

سلام
آره قیمتش که خوبه ، کیفیتش هم از این شرکته خیلی بهتره ... (حداقل اگه خوبم نباشه تا الان قابل قبول بوده ...) :rolleyes:
در کل سرویسش اونطوری نیست که زیاد گیر باشه به مسائل کپی رایت ولی خب هر جا تو اگه
شاکی داشته باشی گیر میدن :دی و وارز نیست (فکر نمیکنم باشه! از پشتیبانیش یه سوالی بکن باز!)
تحریمم تا به حال که مشکلی نداشته! (ولی خب اینم باز بپرس از پشتیبانیش :دی )
خوشمان می آد که کلا تاپیک رو به فلان هم حساب نمی کنید

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
خوشمان می آد که کلا تاپیک رو به فلان هم حساب نمی کنید
پ چی؟ :D

به خدا عنوان تاپیک رو نیگا هم نمی کنم

این بزانداز رو 3 روز گیر کرده :rolleyes:

انصافا مشکل اصلی VPS یه که از پارس دو گرفتیم. چون سیستم قبل از عمومی شدن باید تحت فشار چک بشه.

این وی پی اس قربونش برم برای هر کوئری 30 ثانیه زمان می خواد!

بالا