• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جلوگیری از تکثیر پروژه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
چیکار کنم که جلوی تکثیر یه پروزه رو بگیرم؟
میخوام یه صفحه ای درست کنم که کدی که من میدم رو بگیره و اگه درست بود سایت اکتیو بشه
این خوبه یا اینکه بگم فقط با دامین فلان کار کنه؟
لطفا یه راه حل خوب برای این مسئله به من بدید
2- آیا میتونن اسکریپت رو هک کنن؟ مثل خیلی اسکریپتای پی اچ پی که میبینیم نال شدش فراوونه؟ ASP.NET هم میشه راحت هک کرد؟
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
چیکار کنم که جلوی تکثیر یه پروزه رو بگیرم؟
میخوام یه صفحه ای درست کنم که کدی که من میدم رو بگیره و اگه درست بود سایت اکتیو بشه
این خوبه یا اینکه بگم فقط با دامین فلان کار کنه؟
لطفا یه راه حل خوب برای این مسئله به من بدید
2- آیا میتونن اسکریپت رو هک کنن؟ مثل خیلی اسکریپتای پی اچ پی که میبینیم نال شدش فراوونه؟ ASP.NET هم میشه راحت هک کرد؟
تکثیر پروژه یعنی چی؟
یعنی کسی بیاد سورس ها رو از ftp برداره ؟
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
نه مثلا یه پروزه رو به کسی میفروشم
میخوام فقط بتونه خودش استفاده کنه و نتونه چند بار استفاده کنه و یا کپی کنه بده به بقیه
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
نه مثلا یه پروزه رو به کسی میفروشم
میخوام فقط بتونه خودش استفاده کنه و نتونه چند بار استفاده کنه و یا کپی کنه بده به بقیه
اوم
به نظر من ..

ببین میتونی با کد نویسی ، روی چند label در جاهای مختلف ، پیغام copyright بذاری... HTML نباشه . ASP.NET باشه که وقتی بهش سایت رو کامپایل شده میدی ، نتونه حذف کنه.

یه مدل هم که خودت گفتی و خیلی سفت و سخت هست اینه که بگی فقط رو فلان domain کار کنه . اینجوری حتی مشتری اگه بخواد دامین خودش رو عوض کنه، به شما وابسته هست..

و اینکه برا اینکه مچ گیری هم بتونی بکنی، میتونی بگی وقتی رو دامین دیگه ای اجرا شد یه email بهت بفرسته ..
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
نمیدونم این شیوه فقط یک دامین خوبه یا نه
یه سوال دیگه اینکه امکان اینکه بتونن اسکریپت رو هک کنن و کاری کنن که همه جوره کار کنه هست؟ البته بعید میدونم کسی وقت بزاره و چنین کاری بکنه فقز میخوام بدونم امکانش چقدره؟ ینی کار سختیه یا نه
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
نمیدونم این شیوه فقط یک دامین خوبه یا نه
یه سوال دیگه اینکه امکان اینکه بتونن اسکریپت رو هک کنن و کاری کنن که همه جوره کار کنه هست؟ البته بعید میدونم کسی وقت بزاره و چنین کاری بکنه فقز میخوام بدونم امکانش چقدره؟ ینی کار سختیه یا نه
خوب هک کردن اسکریپت تا به چی بگیم ..

در ado.net 2.0 تا حد زیادی (تقریبا 100%) جلو injection ها گرفته شده و امنیت بالایی داره.
من تا حالا جایی نخوندم که exploit پیدا شه برا component های .net
نکته دیگه اینکه ممکنه خود برنامه نویس ناخواسته راه های نفوذ رو ایجاد کنه و اون بحثش با امنیت .net جداست و برمیگرده به کم تجربگی برنامه نویس
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
خوب هک کردن اسکریپت تا به چی بگیم ..

در ado.net 2.0 تا حد زیادی (تقریبا 100%) جلو injection ها گرفته شده و امنیت بالایی داره.
من تا حالا جایی نخوندم که exploit پیدا شه برا component های .net
نکته دیگه اینکه ممکنه خود برنامه نویس ناخواسته راه های نفوذ رو ایجاد کنه و اون بحثش با امنیت .net جداست و برمیگرده به کم تجربگی برنامه نویس
ممنون از کمکت
خیالم راحت شد یه ذره
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
اوم
به نظر من ..

ببین میتونی با کد نویسی ، روی چند label در جاهای مختلف ، پیغام copyright بذاری... HTML نباشه . ASP.NET باشه که وقتی بهش سایت رو کامپایل شده میدی ، نتونه حذف کنه.

یه مدل هم که خودت گفتی و خیلی سفت و سخت هست اینه که بگی فقط رو فلان domain کار کنه . اینجوری حتی مشتری اگه بخواد دامین خودش رو عوض کنه، به شما وابسته هست..

و اینکه برا اینکه مچ گیری هم بتونی بکنی، میتونی بگی وقتی رو دامین دیگه ای اجرا شد یه email بهت بفرسته ..

دوست عزیز وقتی کپی رایت رو با ASP.NET درست کردم، خب پروژه رو به هر کسی بدم، میتونه تو اون قسمت از کد asp.net تغییر ایجاد کنه.بالاخره کلا صفحهت پیشش هست.مثلا من پروزه قبلیم رو که با دات نت 1 بود،فایلها رو کپی میکردم رو هاست.خب هر کسی میتونه روهاست خودش اطلاعات copyright را تغییر بده...لطفا راهنمائی کنین
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
دوست عزیز وقتی کپی رایت رو با ASP.NET درست کردم، خب پروژه رو به هر کسی بدم، میتونه تو اون قسمت از کد asp.net تغییر ایجاد کنه.بالاخره کلا صفحهت پیشش هست.مثلا من پروزه قبلیم رو که با دات نت 1 بود،فایلها رو کپی میکردم رو هاست.خب هر کسی میتونه روهاست خودش اطلاعات copyright را تغییر بده...لطفا راهنمائی کنین
نهه
شما نباید فایل های کد رو بدی به مشتری و اصلا هم نیازی به آپلود کردنشون نیست
فقط فایل های ASPX باید آپلود بشه
و به مشتری هم که میدی فقط اونارو میدی نیازی به دادن فایل های ویبی یا سی شارپ نیست کد ها تو همون فایل های ASPX موجود هست ولی نمیشه دیدشون
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
بله، در واقع وقتی با ASP.NET و Label و مثلا Page Load Event ، یک مقدار مینویسی ،
هنگام تحویل به مشتری، سورس ها رو compile میکنی، و میشه یه سری فایل DLL که امکان دسترسی به سورس نیست.
اگه از تو .aspx هم بخواد label رو پاک کنه، سایت error میده :)
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
لطفا در این زمینه توضیحبدین.کامپایل پروژه رومیگم.آخه من بلد نیستم و خیلی هم دوست دارم بدونم
چون من برنامه قبلی، تمام فایلهام روروهاستم کپی میکردم.اجرا هم میشد!
منتظرم
.
.
.
.
الآن کنجکاو شدم رفتم پروژه دات نت رو زیر ورو کردم.دیدم نوشته Publish... درسته؟
زدم پروزه رو پابلیش کرد.رفتم دیدم تو پوشه Bin خیلی فایل DLL بود.حالا...
بعد از گذاشتن پروژه من رو هاست، اگه تغییر در پروژه دادم، چه فایلهائی رو باید کپی کنم رو هاست.مثلا تغییری در صفحه index.aspx و کدنویسی اون index.aspx.vb میدم.آیا باید کل پروژه رو باز آپلود کنم... یا..؟یا چی؟ شما بگین لطفا...
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
لطفا در این زمینه توضیحبدین.کامپایل پروژه رومیگم.آخه من بلد نیستم و خیلی هم دوست دارم بدونم
چون من برنامه قبلی، تمام فایلهام روروهاستم کپی میکردم.اجرا هم میشد!
منتظرم
.
.
.
.
الآن کنجکاو شدم رفتم پروژه دات نت رو زیر ورو کردم.دیدم نوشته Publish... درسته؟
زدم پروزه رو پابلیش کرد.رفتم دیدم تو پوشه Bin خیلی فایل DLL بود.حالا...
بعد از گذاشتن پروژه من رو هاست، اگه تغییر در پروژه دادم، چه فایلهائی رو باید کپی کنم رو هاست.مثلا تغییری در صفحه index.aspx و کدنویسی اون index.aspx.vb میدم.آیا باید کل پروژه رو باز آپلود کنم... یا..؟یا چی؟ شما بگین لطفا...
همون پابلیشه
اگه تغییر در پروژت تو بخش دیزاین بوده فقط نیازی به پابلیش مجدد نیست و فقط همون فایل تغییر یافته رو اپ کن
اگه کد تغییر کرده باید پابلیش کنی
حالا 2 حالت داره
اگه دات نت 1 هستی
فقط فایل تغییر یافته و دلل جدیدی رو باید آپ کنی
اگه دات نت 2 هستی
چون در دات نت هر پابلیش فایل هایی با اسم های منحصر به فرد تولید میکنه برای همین باید کل پروژه رو از اول آپلود کنی
 
بالا