آژانس هواپیماییexchanging

جلوگیری از وارد . در عنوان

شروع موضوع توسط pool ‏3 سپتامبر 2010 در انجمن PHP

  1. pool

    pool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2006
    نوشته ها:
    2,189
    تشکر شده:
    645
    سلام

    فرمی دارم میخوام یوزر نتونه . یا .. یا ... در عنوان به تنهایی وارد کنه اما اگر مثلا یک حرف دیگه بود این اجازه رو بده
     
  2. Paniaco

    Paniaco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    554
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    ESFAHAN
    کلا نقطه ( . ) نتونه توی فیلد وارد کنه

    یا

    فقط نقطه ( . ) و دو نقطه ( .. ) و سه نقطه ( ... ) نتونه ؟
     
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    جاوااسکریپتی باید کار کنی
     
  4. pool

    pool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2006
    نوشته ها:
    2,189
    تشکر شده:
    645
    کلا نقطه با حرف دیگه موردی نداره
     
  5. pool

    pool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2006
    نوشته ها:
    2,189
    تشکر شده:
    645
    جاوا تنها میشه دور زد میخوام سرور ساید چک بشه
     
  6. Professsor G

    Professsor G کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2003
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    1
    PHP:
    if (empty(str_replace('.','',$_GET['title']))
    {
        
    // User Entered only dots
    }
    else
    {
        ...
    }
     
  7. appbannerkhuniresbanner