برگزیده های پرشین تولز

جلوگیری از گرفتن اسکرین شات و ضبط فیلم از سایت

adelante1990

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2018
نوشته‌ها
130
لایک‌ها
47
سلام به همه دوستان
بعضی از سایتایی که محتوای آموزشی دارن موقعی که داره ویدیو به صورت آنلاین پخش میشه کاربر نمیتونه اسکرین بگیره و تنها چیزی که ضبط میشه فقط یه صفحه سیاه
کسی میدونه چطور میشه از این قابلیت برای فیلم های آنلاین سایت استفاده کرد؟
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,213
لایک‌ها
5,222
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
یکسری کد جاوا هست برای اینکه کلیپ بورد رو پاک کنه مثلا:
کد:
function copyToClipboard() {

  var aux = document.createElement("input");
  aux.setAttribute("value", "print screen disabled!");     
  document.body.appendChild(aux);
  aux.select();
  document.execCommand("copy");
  // Remove it from the body
  document.body.removeChild(aux);
  alert("Print screen disabled!");
}

$(window).keyup(function(e){
  if(e.keyCode == 44){
    copyToClipboard();
  }
});
منتها هیچ راه صد در صد عملی نیست و همیشه راه های دیگه وجود داره حتی برای سایتی که گفتید. ممکنه طرف جاوا رو غیر فعال کنه یا در نهایت میتونه با دوربینش از صفحه عکس بگیره.
 

adelante1990

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2018
نوشته‌ها
130
لایک‌ها
47
یکسری کد جاوا هست برای اینکه کلیپ بورد رو پاک کنه مثلا:
کد:
function copyToClipboard() {

  var aux = document.createElement("input");
  aux.setAttribute("value", "print screen disabled!");    
  document.body.appendChild(aux);
  aux.select();
  document.execCommand("copy");
  // Remove it from the body
  document.body.removeChild(aux);
  alert("Print screen disabled!");
}

$(window).keyup(function(e){
  if(e.keyCode == 44){
    copyToClipboard();
  }
});
منتها هیچ راه صد در صد عملی نیست و همیشه راه های دیگه وجود داره حتی برای سایتی که گفتید. ممکنه طرف جاوا رو غیر فعال کنه یا در نهایت میتونه با دوربینش از صفحه عکس بگیره.
ممنون از پاسخگویی شما
بله درسته راه های زیادی واسه دور زدن این چیزا وجود داره ولی خب کمی کارو سخت میکنه
برای سایت وردپرسی این کد کجا باید اعمال بشه؟دقیقا تو چه فایلی ؟
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,213
لایک‌ها
5,222
سن
39
محل سکونت
یه خورده اونورتر
راحتترین میتونید از پلاگین زیر استفاده کنید بگذارید داخل هدر سایت یا داخل کد بذارید مستقیما تو header

** حتما کدو بین تگ <script></script> قرار بدید بصورت متن نمایش داده نشه
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,673
لایک‌ها
923
محل سکونت
php.ini
سلام به همه دوستان
بعضی از سایتایی که محتوای آموزشی دارن موقعی که داره ویدیو به صورت آنلاین پخش میشه کاربر نمیتونه اسکرین بگیره و تنها چیزی که ضبط میشه فقط یه صفحه سیاه
کسی میدونه چطور میشه از این قابلیت برای فیلم های آنلاین سایت استفاده کرد؟
مشکل از برنامه ضبط کننده است که صفحه‌ی سیاه نشون میده! اون سایت ها کاری نکردند!
 

adelante1990

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2018
نوشته‌ها
130
لایک‌ها
47
مشکل از برنامه ضبط کننده است که صفحه‌ی سیاه نشون میده! اون سایت ها کاری نکردند!
یعنی واقعا چنین امکانی وجود نداره ؟
چون من با چندتا برنامه تست کردم همینطوری بود
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,673
لایک‌ها
923
محل سکونت
php.ini
یعنی واقعا چنین امکانی وجود نداره ؟
چون من با چندتا برنامه تست کردم همینطوری بود
میتونید آدرس یکی از اون سایت ها که نمیشه ازش فیلم ضبط کرد، بفرستید؟
این مشکل زمانی رخ میده که برنامه ضبط شما از واسط هایی برای ریکورد استفاده می کنه که اون واسط ها همزمان توسط مرورگر یا سایر برنامه های نصبی درحال استفاده است.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,604
لایک‌ها
11,948
محل سکونت
اهواز - تهران
امکان نداره نشه..
نرم افزار تصویر خروجی کارت گرافیک رو رکورد میکنه..
 

adelante1990

Registered User
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2018
نوشته‌ها
130
لایک‌ها
47
میتونید آدرس یکی از اون سایت ها که نمیشه ازش فیلم ضبط کرد، بفرستید؟
این مشکل زمانی رخ میده که برنامه ضبط شما از واسط هایی برای ریکورد استفاده می کنه که اون واسط ها همزمان توسط مرورگر یا سایر برنامه های نصبی درحال استفاده است.
فقط اعضا میتونن فیلم هارو ببینن اشتراک دارم
شما میتونین یه برنامه مطمئن پیشنهاد بدین ؟
 

webs

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2010
نوشته‌ها
1,673
لایک‌ها
923
محل سکونت
php.ini
فقط اعضا میتونن فیلم هارو ببینن اشتراک دارم
شما میتونین یه برنامه مطمئن پیشنهاد بدین ؟
یعنی ویدیوهاشون دمو هم نداره؟!
اگه تمایل داشتید؛ آدرسش رو برام پیام خصوصی بفرستید.
گفتم که قاعدتاً همه برنامه های ضبط باید بتونند، اسکرین رکورد رو انجام بدن...
این مشکل زمانی رخ میده که برنامه ضبط شما از واسط هایی برای رکورد استفاده می کنه که اون واسط ها همزمان توسط مرورگر یا سایر برنامه های نصبی درحال استفاده است.
من OBS رو پیشنهاد میدم. رایگانه...
 
بالا