آژانس هواپیماییexchanging

جلو گیری از سیو صفحه

شروع موضوع توسط Ali_Sadeghi ‏19 ژانویه 2006 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Ali_Sadeghi

    Ali_Sadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    من هر چی سرچ کردم
    پیدا نکردم
    کسی یه کد داره که نشه صفحه رو سیو کرد
    من خودم دیدم تا 99
    میره بعد ارور میده
     
  2. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    هر وقت ارور داد از گزینه file گزینه wrke offline رو برگزین!!
    بعدش save کن.
    دیگه ارور نوده!
     
  3. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    خودتم بکشی آخرش صفحه رو میشه سیو کرد
    یک راه ساده : استفاده از اپرا
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    هر کار کنی میشه
    این کارا دیکه بچه بازی شد که کلیک راستو از بین مبن و از این کارا
    حاوا اسکریپتو disable کنی دیگه کار نمیکنن !
     
  5. Ali_Sadeghi

    Ali_Sadeghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    بابا فکر کردید همه خدای کامپیوترن
    مگه چند نفر حالا میدونن
    خودم میدونم هر کاری کنی آخرش کش میرن
    ولی فقط برای افراد عادی می خوام
    اگه یه روش ساده هم میدونین بگید
     
  6. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    به سوال شما اینجا جواب داده شده:
    http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38756
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mohammad8711

    mohammad8711 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    394
    تشکر شده:
    118
    بابا این که کاری نداره
    فقط کافیه title صفحه رو خیلی بلند بذاری (بیشتر از یک خط) مثل این:
    <title> ssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa </title<
     
  9. mojtabax

    mojtabax کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Shiraz
  10. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا اينكار نمي كنه ......... يه راه ديگه بگو ... ..
     
  11. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    من عکس رو توی یک لایه گذاشتم. و حالا که با هدر میفرستم باز مشخصات نشون داده میشه. میخوام کاری بکنم که مشخصات عکس (مخصوصا) آدرسش نشون داده نشه)
    در ضمن یه راه برای بستن رایت کلیک در آپرا می خوام. دمتون گرم
     
  12. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    چه ربطی به اینجا داشت ؟