• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جمعیت ایران در سال 2100؛ 31 میلیون نفر می شود!!

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
کارشناس جمعیت گفت، ایران در زمره کشورهایی است که از لحاظ جمعیتی به سمت کهنسالی حرکت می کند.

به گزارش ایرنا از سازمان پدافند غیرعامل، «فاطمه محمد بیگی» افزود: یکی از پارامترهای اصلی، رصد و آزمایش ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی فرهنگی و امنیتی کشورهاست، بطوریکه یکی از علت های عضویت چین در شورای امنیت به خاطر جمعیت زیاد آن است.

عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی گفت: کاهش و افزایش جمعیت بدون توجه به آمایش سرزمینی تهدیدی جدی برای امنیت در لایه های مختلف اجتماعی کشور محسوب می شود زیرا ارتقا پایدار ملی از نظر پدافند غیرعامل و پوشش مرزهای جغرافیایی نیازمند نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات است.

وی افزود: گرچه اکنون جمعیت 75 میلیونی ایران یکی از مولفه های قدرت به صورت می آید اما ضروریست این مولفه قدرت را حفظ کنیم، متاسفانه افزایش پدیده سالخوردگی در کشور همراه با کاهش متولدین، تهدید جدی برای قدرت ملی و شکوفایی اقتصادی در آینده محسوب می شود.

محمد بیگی، موضوعات تامین رفاه اجتماعی مثل تامین مسکن، اشتغال و درآمد را از موضوعات اصلی در کاهش جمعیت در سال های گذشته بر شمرد و ادامه داد: بر دولتمردان است که بتوانند برای تامین امکانات رفاهی گام های موثری بردارند اما نقش استکبار در راستای تبیین و ترغیب برای کاهش جمعیت ها بسیار موثر و پیچیده بوده که مورد غفلت قرار گرفته است.

وی افزود: ایران در زمره کشورهایی است که به سمت کهنسالی در حال حرکت است و طبق آماری که سازمان ملل متحد در سال 2010 منتشر کرد، اگر ایران به همین رشد جمعیتی ادامه دهد در 80 سال آینده جمعیت بین 31 تا 35 میلیونی را تجربه خواهد کرد.

محمدبیگی گفت: براساس آمار سازمان ملل از بین جمعیت بین 31 تا 35 میلیونی، 47 درصد آن را افراد سالمند بالای 60 سال در برمی گیرند، این در حالیست که در خاورمیانه، عربستان، قطر و امارات متحده عربی دارای بیشترین رشد جمعیتی در میان سایر کشورهای منطقه هستند.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
کارشناس جمعیت گفت، ایران در زمره کشورهایی است که از لحاظ جمعیتی به سمت کهنسالی حرکت می کند.

به گزارش ایرنا از سازمان پدافند غیرعامل، «فاطمه محمد بیگی» افزود: یکی از پارامترهای اصلی، رصد و آزمایش ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی فرهنگی و امنیتی کشورهاست، بطوریکه یکی از علت های عضویت چین در شورای امنیت به خاطر جمعیت زیاد آن است.

عضو شورای مرکزی بسیج جامعه پزشکی گفت: کاهش و افزایش جمعیت بدون توجه به آمایش سرزمینی تهدیدی جدی برای امنیت در لایه های مختلف اجتماعی کشور محسوب می شود زیرا ارتقا پایدار ملی از نظر پدافند غیرعامل و پوشش مرزهای جغرافیایی نیازمند نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات است.

وی افزود: گرچه اکنون جمعیت 75 میلیونی ایران یکی از مولفه های قدرت به صورت می آید اما ضروریست این مولفه قدرت را حفظ کنیم، متاسفانه افزایش پدیده سالخوردگی در کشور همراه با کاهش متولدین، تهدید جدی برای قدرت ملی و شکوفایی اقتصادی در آینده محسوب می شود.

محمد بیگی، موضوعات تامین رفاه اجتماعی مثل تامین مسکن، اشتغال و درآمد را از موضوعات اصلی در کاهش جمعیت در سال های گذشته بر شمرد و ادامه داد: بر دولتمردان است که بتوانند برای تامین امکانات رفاهی گام های موثری بردارند اما نقش استکبار در راستای تبیین و ترغیب برای کاهش جمعیت ها بسیار موثر و پیچیده بوده که مورد غفلت قرار گرفته است.

وی افزود: ایران در زمره کشورهایی است که به سمت کهنسالی در حال حرکت است و طبق آماری که سازمان ملل متحد در سال 2010 منتشر کرد، اگر ایران به همین رشد جمعیتی ادامه دهد در 80 سال آینده جمعیت بین 31 تا 35 میلیونی را تجربه خواهد کرد.

محمدبیگی گفت: براساس آمار سازمان ملل از بین جمعیت بین 31 تا 35 میلیونی، 47 درصد آن را افراد سالمند بالای 60 سال در برمی گیرند، این در حالیست که در خاورمیانه، عربستان، قطر و امارات متحده عربی دارای بیشترین رشد جمعیتی در میان سایر کشورهای منطقه هستند.

یه کتاب نقشه و اطلاعات ایران و جهان برای سال 1354 از یه کتاب فروشی تو انقلاب خریدم 500 تومنه ناقابل جالب اینه توش زده بود جمعیت ایران 23 میلیون هشتصد هزار خورده ای برام جالب بود رفتم همون کتاب فروشی گشتم و یه کتاب دیگه درباره جغرافیا طبیعی پیدا کردم برای همون سال بود باز همون آمار کتاب قبلب توش بود برام جالبه جمعیت شور 23 میلیونی تو 34 سال به 82 میلیون نفر رسوندن میگن جامعه رو به پیریه

جامعه رو به پیری به کشورایی مثل ژاپن و ..... میگن که درصد زاد و ولد منفی هست

وقتی رفتم دانشگاه یه درس داشتیم به اسم تنظیم خانواده استادمون دکتری داشت گفت وقتی جامعه ای به 1.5 درصد رشد برسه میگن انفجار جمعیت ما از زمان انقلاب اسلامی به بعد رشد 9.5 درصدم تجربه کردیم

من یه جوان این سرزمین امیدی برای زندگی ندارم نه کاری نه خونه ای نمیدونم چطور بعضیا میگن الان 3 تا بچه حداقل باید بدنیا بیارید

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
پرايد ( ارابه مرگ ) توليدش رو متوقف كنند خود به خود از كاهش جمعيت جلوگيري ميشه ! حتما كه نبايد به زور زاييدن افزايش بديم

Last edited:

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
همین 30 میلیون هم زیادیه . 20 میلیون کافیه
این کشور همه جاش کویر و بی اب و علفه . از اون طرف هم مشکل کار و مسکن هست . طرف به چه امیدی ازدواج کنه یا اگه ازدواج کرد به چه امیدی بچه بیاره .
زندگی بدون بچه و مزاحم بهترین چیز هست .
گور بابای هرچی بچه ست

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
یه کتاب نقشه و اطلاعات ایران و جهان برای سال 1354 از یه کتاب فروشی تو انقلاب خریدم 500 تومنه ناقابل جالب اینه توش زده بود جمعیت ایران 23 میلیون هشتصد هزار خورده ای برام جالب بود رفتم همون کتاب فروشی گشتم و یه کتاب دیگه درباره جغرافیا طبیعی پیدا کردم برای همون سال بود باز همون آمار کتاب قبلب توش بود برام جالبه جمعیت شور 23 میلیونی تو 34 سال به 82 میلیون نفر رسوندن میگن جامعه رو به پیریه

جامعه رو به پیری به کشورایی مثل ژاپن و ..... میگن که درصد زاد و ولد منفی هست

وقتی رفتم دانشگاه یه درس داشتیم به اسم تنظیم خانواده استادمون دکتری داشت گفت وقتی جامعه ای به 1.5 درصد رشد برسه میگن انفجار جمعیت ما از زمان انقلاب اسلامی به بعد رشد 9.5 درصدم تجربه کردیم

من یه جوان این سرزمین امیدی برای زندگی ندارم نه کاری نه خونه ای نمیدونم چطور بعضیا میگن الان 3 تا بچه حداقل باید بدنیا بیارید

جمعیت ایران 75 میلیون هست نه 82 میلیون

a162

Registered User
لایک‌ها
291
بابا اینها چرا اینجوری میگن
مگه رشد جمعیت مثبت نیست
الان هر ساله 1.5 درصد به جمعیت افزوده میشه
بازم زیادیه
یاد دوران خودم می افتم که توی ابتدایی 4 نفر می نشستیم توی یه تخت
فقط کنکور چه ترافیکی بود
برای سربازی رفتن و حمالی دولت باید 7 ماه انتظار می کشیدی
بخدا ظلم روشنه برای بچه هایی که تحت این تبلیغات دولت به دنیا میان و دولت و جامعه و کشور نمی تونه خدماتی بهش بدن و جا براشون تنگ میشه

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
بابا اینها چرا اینجوری میگن
مگه رشد جمعیت مثبت نیست
الان هر ساله 1.5 درصد به جمعیت افزوده میشه
بازم زیادیه
یاد دوران خودم می افتم که توی ابتدایی 4 نفر می نشستیم توی یه تخت
فقط کنکور چه ترافیکی بود
برای سربازی رفتن و حمالی دولت باید 7 ماه انتظار می کشیدی
بخدا ظلم روشنه برای بچه هایی که تحت این تبلیغات دولت به دنیا میان و دولت و جامعه و کشور نمی تونه خدماتی بهش بدن و جا براشون تنگ میشه

الان رشد جمعیت مثبت هست ولی با وضع فعلی داره سال به سال از میزان زاد و ولد کاسته و به میزان مرگ و میر افزوده میشه تا جایی که در یک سال مشخص میزان مرگ و میر از زاد و ولد پیشی می گیره و از اون به بعد رشد جمعیت منفی میشه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
الان رشد جمعیت مثبت هست ولی با وضع فعلی داره سال به سال از میزان زاد و ولد کاسته و به میزان مرگ و میر افزوده میشه تا جایی که در یک سال مشخص میزان مرگ و میر از زاد و ولد پیشی می گیره و از اون به بعد رشد جمعیت منفی میشه
اینجا آفریقا نیست

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
پس ارتش ۳۰۰ میلیونی چی میشه؟

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
هرچقدر کمتر بهتر

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,290

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
قیمتا رو بیارید پایین خود به خود جمعیت زیاد میشه
الان قوطی شیر خشک شده سی هزار تومن یه بچه هر ماه 5تا باید بخوره تا نمیره
این تازه یه نمونه اش هست تو حدیث مفصل رو خودت بخون

▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
با این اوضاع اقتصادی و بی پولی همین یه بچه هم به خدا زیادی هستش
نمیشه واسه یه بچه امکانات رو تهیه کرد چه برسه به دوتا
!!!!
حالا این دولتمردان هی بیان از عزت و مملکتو.... کو...شعر بگن !
من هر وقت تونستم شکم اون یه بچه و سیر کنم و واسش یه اینده ای در سطح متوسط جور کنم فکر دومیش میشم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بچه ی زیاد مال خانواده هایی هست که از نظر فرهنگی در سطح پایین تری هستن.
یه معلم جغرافیا داشتیم دبیرستان میگفت فقر که تو خانواده باشه تنها تفریحشون میشه بچه درست کردن!;)

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
یه سرچ توی اینترنت زدم، مطلبی که ایشون گفتند اشتباه یا دروغ هست. برآورد سازمان ملل اینه که جمعیت ایران در سال 2100 به 62 میلیون نفر می رسه، نه 31 میلیون نفر. دقیقا عدد رو نصف کرده ایشون...

منبع:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_population_(United_Nations,_Medium_variant)

لینکی که شما گذاشتید Medium variant هست
ولی طبق پیش بینی Low variant جمعیت ایران در سال 2100، 31 میلیون هست که در این لینک هم نوشته شده:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_population_(Low_variant)

سه نوع پیش بینی در مورد آینده جمعیت وجود داره
پیش بینی حداقلی یا Low variant
پیش بینی متوسط یا Medium variant
پیش بینی حداکثری یا High variant

که البته هیچ کدوم دقیق و قابل اعتماد نیستند و بر اساس میزان رشد جمعیت در زمان حال تعیین شدند
تحولات سیاسی و جغرافیایی و اقتصادی و فرهنگی و ... تاثیر زیادی در رشد جمعیت کشورها در آینده خواهند داشت که این پیش بینی ها این تحولات رو نمی تونن پیش بینی کنن
مثلا در اواسط دهه هفتاد میلادی کسی فکرش رو نمی کرد چند سال بعد در ایران انقلابی رخ میده که باعث میشه جمعیت ایران در عرض 30 سال از 35 میلیون بشه 70 میلیون

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,290
لینکی که شما گذاشتید Medium variant هست
ولی طبق پیش بینی Low variant جمعیت ایران در سال 2100، 31 میلیون هست که در این لینک هم نوشته شده:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_population_(Low_variant)

سه نوع پیش بینی در مورد آینده جمعیت وجود داره
پیش بینی حداقلی یا Low variant
پیش بینی متوسط یا Medium variant
پیش بینی حداکثری یا High variant

که البته هیچ کدوم دقیق و قابل اعتماد نیستند و بر اساس میزان رشد جمعیت در زمان حال تعیین شدند
تحولات سیاسی و جغرافیایی و اقتصادی و فرهنگی و ... تاثیر زیادی در رشد جمعیت کشورها در آینده خواهند داشت که این پیش بینی ها این تحولات رو نمی تونن پیش بینی کنن
مثلا در اواسط دهه هفتاد میلادی کسی فکرش رو نمی کرد چند سال بعد در ایران انقلابی رخ میده که باعث میشه جمعیت ایران در عرض 30 سال از 35 میلیون بشه 70 میلیون
اگر دقت کنید در ابتدای صفحه Medium Variant که من گذاشته بودم نوشته شده که این Variant نسخه توصیه شده و نسبتا معتبرتر هستش:

This is a List of countries by future population using the medium variant (which is the recommended one)d
حالا جه اصراری داشته ایشون که بین این چند حالت و تخمین متفاوت کمترین عدد ممکن رو بیان کنه، بدون هیچ توضیح اضافی، دیگه فکر می کنم کاملا مشخص باشه و خواننده به راحتی بفهمه...

a162

Registered User
لایک‌ها
291
اقا من ریاضی خوندم دانشگاه
3 سال هم درباره پیش بینی کتاب و جزوه روز و سایت خوندم
پیش بینی یعنی یه حدس درباره اینده
پیشگویی نیست
شما می تونی پیش بینی کنی که جمعیت 31 بشه
ولی باید قبول کنی که الان رشد مثبته
پس فعلا جای نگرانی نیست
ولی رشد الان ایران هم زیاده
باید کم بشه ولی + بمونه
پیش بینی شما در این شرایط درست نیست و اگر هم درست باشه باید در سال 2050 یا 2040 فکری کرد
همون موقع که رشد منفی میشه
خواهشا بی خودی سعی در اغفال مردم عوام نکن
مردم که نباید همه اش دنبال شیر و نون و اب باشن و فقط به خودشون و بچه هاشون مشغول باشن و صبح تا شب کار کنن
باید کمی هم نفس بکشن

بالا