• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جنس آشغال چینی بفروشیم ؟ یا نفروشیم ؟

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
بنده هم مانند سایرین دارای یک سایت تفریحی پربازدید هستم
6-7 هزار نفر در روز
حالا میخاستم بدونم این جنس هایی که معمولا تو همه سایت ها هم هست را ما بفروشیم یا نه
مثلا
ساعت سی کی
ماسک بینی
دستگاه ترک سیگار
لیزر انگشتری
کلا این ها که تو همه سایت هام هست
چون نمیدونم واقعا ارزش دارن نسبت به قیمتشون ؟
و آیا مشتری خوشش میاد؟
اصلا ارزش داره اینقدر پول برای این جنس بدن
اعتبار سایت چی
کلا نظر شما چیه
چون تنها منبع درامدی ما ها همین هست

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
پس چطور سایت دانلود ها به این بزرگی داره از این چیزا میفروشه؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
کاش محیط وب ایران مثل امریکا و اروپا بود. یه مدت وقت گزاشتم یه کتابی به فارسی بنویسم. خیلی روش وقت گزاشتم اما وسطهای راه بیخیال شدم. گفتم بزارمش روی سایت اولا" کسی تو ایران کتاب نمیخره چه برسه به e-book دوما" فرداش همه سایتا کپیش میکنند میزارند برای دانلود رایگان!! مردم هم کلی خوشحال میشند که رایگان دانلود میکنند! توی این فضای اینترنت توی ایران به نظر من همون بهتره این جنسای بنجل چینی رو به کاربرا داد! کلی هم خوشحال میشند تازه!

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
پس چطور سایت دانلود ها به این بزرگی داره از این چیزا میفروشه؟

دوست عزیز به غیر از اینایی که گفتی مگه چیز دیگه ای هم هست برای فروش ؟

من تو هر سایتی رفتم همین چیزارو گذاشتن واسه فروش . تغریبا 90% همین کالای چینیه که میگی .

شما بخوای فیلم بفروشی فیلتر میشی بخوای نرم افزار بفروشی کسی نمیخره ازت میره از پی سی ورلد میخره .

پس در نتیجه همینارو باید بفروشی نگران اعتبارتم نباش چون اعتبار یه سایت تفریحی هر چه قدرم که باشه اندازه میهن دانلود یا دانلود ها یا . . . نیست که ، اگه اونا میفروشن و به اعتبارشونم آسیب نمیرسه تو ام بفروش.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
والا شرایط وب طوریه که نمیشه تغییرش داد و متاسفانه کاریش نمیشه کرد .

اکثر خریداری اینجور محصولات افراد مبتدی اینترنت هستند که خریدهای کمی از اینترنت داشتن .

با این بازدیدتون اگه بخوایین فقط برای سایتتون شاپ داشته باشین فکر نکنم اونقدر بصرفه باشه و بهتره با همکاری در فروش مطمئنی کار کنید .

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
بنده هم مانند سایرین دارای یک سایت تفریحی پربازدید هستم
6-7 هزار نفر در روز
حالا میخاستم بدونم این جنس هایی که معمولا تو همه سایت ها هم هست را ما بفروشیم یا نه
مثلا
ساعت سی کی
ماسک بینی
دستگاه ترک سیگار
لیزر انگشتری
کلا این ها که تو همه سایت هام هست
چون نمیدونم واقعا ارزش دارن نسبت به قیمتشون ؟
و آیا مشتری خوشش میاد؟
اصلا ارزش داره اینقدر پول برای این جنس بدن
اعتبار سایت چی
کلا نظر شما چیه
چون تنها منبع درامدی ما ها همین هست

شما میگید چینی ولی همه ی جنسای چینی بد نیست اگه جنس درجه یک چینی باشه یا حداقل سیستم همکاری در فروشی که میخوای باهاش کارکنی توی تبلیغات جنسی که میخوای بفروشی مبالغه نکرده باشه با خیال راحت میتونی جنسو بفروشی و نگران کم شدن اعتبار سایت هم نباشی.مثلا همین انگشتر بیمز که توی تبلیغاتش میزنند میتونی با نورش توی تاریکی شکل های خوشگل بکشیو اطرافیانتو حیرت زده کنی فقط از عکسش میتونی بفهمی که داره با یک چراغ کوچک کار میکنه حالا باید فکر کنی با این چراغ کوچک میتونی کارایی که تو تبلیغات گفته انجام بدی یانه؟:lol:

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
مهم اون سیستم همکاری در فروشی هست که دارین محصولاتش رو تبلیغ می کنین، بعضی سیستم های همکاری در فروش جنس هاشون کیفیت خوبی داره و اینو میشه از سرچ بالای اون محصول دونست.
پیشنهاد من اینه توی پارسیس عضو بشین : همکاری در فروش و کسب درآمد
تنوع محصولاتش زیاده و البته محصولاتی مثل لیزر انگشتی و از این قبیل چیزایی که اشاره شده رو هم داره ...

بالا