• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(((جهت تعویض))) 4 ترا اکسترنال سیگیت BACKUP PLUS

p.t.teh

Registered User
لایک‌ها
168
درود بر دوستان عزیز
توی عنوان مشخص هستش یه 4 ترا بایت اکسترنال یو اس بی 3 ادابتوری میخوام که معاوضه بکنم
بدون دیتا میخوام باشه اگر دیتای خاصی هم باشه که من نداشته باشم و به کار بیاد میزنم گارانتی هم نداشت نداشت فقط سالم باشه تبادل هم فقط با دوستان تهرانی به صورت حضوری

دو راه میتونم با دوستان تبادل داشته باشم

1-خودم یه دو ترا بایت وسترن مای بوک دارم یو اس بی 3 بدون کارتن و گارانتی ولی کاملا سالم و به شرط با دیتایی که هیچ یک از دوستان در این فروم یا فروم های دیگه ندارن!!! برای تک تکش زحمت کشیدم و با عشق جمع اوری کردم وقتی لیست رو ببیند خودتون متوجه میشید که بیشتر هم می ارزه روی هارد زیاد مانور نمیدم ولی روی دیتام بی نهایت
هارد رو تقدیم میکنم با دیتاش و 200 هم سر میدم

2- نزدیک به 118 دی وی دی کلیپ و کنسرت از گروه های نایاب و شاخ متال دارم که یه بخشی هم فول البوم هست که ارزش واقعیش 600 تومن میباشد (((توی فروم ها و سایت یا دی وی دی 4 تا 5 تومن میفروشن یا البوم و کلیپ چ میدونم فلان تومن یا گیگی هم بخواین بگیرن زیر 1500 کمتر بهتون نمیدن ...
این گفتم رو میتونید سرچ کنید و خودتون ببنید!!!
این مورد دوم رو هم این ارشیو رو تقدیم میکنم و چون با هارد تبادل میزنم 200 تومن هم سر میدم...

برای لیست دیتا هارد و دی وی دی ها هم در تاپیک درخواست بدید

کسی بود در خدمت هستم

Last edited:

p.t.teh

Registered User
لایک‌ها
168
بالا