• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جهت نوشتن در قالبهای فارسی

M@fia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
7سنگ - رضاشفيعي جم بازگر تواناي صدا و سيما در پي روي اوردن مهران مديري , سيامك اننصاري و همچنين سحر ولد بيگي به وبلاگ نويسي به نوشتن وبلاگ علاقه مند شد . رضا شفيعي جم در تماس تلفني كه با او برقرار كرديم اعلام كرد : به نظر من وبلاگ جايي بود كه ميتونستم خيلي راحت و ريع با ماخطبان جوان خود به راحتي ارتباط برقرار كنم و از پيشنهادات و انتقادات دوستانه آنها آگاهي پيدا كنيم . او همچنين افزود : من دوست داشم قالب وبلاگمو خودم طراحي كنم به همين دليل بر خلاف باقي دوستان از طرح سايت استفاده نكردم . وي در ادامه اضافه كرد : من از همه دوستان و مخاطبان خود خواهش ميكنم كه به وبلاگ وي با آدرس http://nodetsky.persianblog.com مراجعه كنند و مشكل او را در زمينه قالب وبلاگش حل كنند ! همانطور كه متوجه شديد مطلب آخر به حالت راست به چپ و مطالب گذشته به حالت چپ به راست در امده اند ! خدا عمرتون بده ! ;)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تو ديگه كي هستي؟
عجب تاپيكهايي انتخاب ميكني؟ واقعا نابغه اي مافيا جان

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
قالبو عوض كن خب!
من html بلدم اما خيلي ناشي ام قالب سايت را بده يك باتجربه در اين امور! مشكلتو حل كنه
بابا اين چه عنوانيه آخه؟ مي خواي ببينند!

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از MohammadR :
قالبو عوض كن خب!
من html بلدم اما خيلي ناشي ام قالب سايت را بده يك باتجربه در اين امور! مشكلتو حل كنه
بابا اين چه عنوانيه آخه؟ مي خواي ببينند!
مافیا (هومن, پارسا) جان قالب وبلاگت رو به ایمیل من بفرست تا برات درستش کنم. آدرس ایمیل من: [email protected]
یه سوال؟؟ عنوان وبلاگت رو با چه نرم افزاری نوشتی؟

M@fia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ! از اينكه همگي مخصوصا آقا طاها لطف داشتيد خيلي ممنونم ! راستش عنوان وبلاگمو اول با چليپا نوشتم بعد با فتوشاپ بهش افكت دادام ! كد هم فرستادم پابوس آقا طاها !

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از M@fia :
سلام ! از اينكه همگي مخصوصا آقا طاها لطف داشتيد خيلي ممنونم ! راستش عنوان وبلاگمو اول با چليپا نوشتم بعد با فتوشاپ بهش افكت دادام ! كد هم فرستادم پابوس آقا طاها !
عنوان وبلاگت خيلي خوشكل شده بود به خصوص با اون رنگ و افكت قشنگي كه بهش داده بودي

M@fia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Mashaheer :
عنوان وبلاگت خيلي خوشكل شده بود به خصوص با اون رنگ و افكت قشنگي كه بهش داده بودي
مرسي ! خيلي ممنون ! ميگم اگه خيلي خوشگل شده ازش دو تا بذارم !

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از M@fia :
مرسي ! خيلي ممنون ! ميگم اگه خيلي خوشگل شده ازش دو تا بذارم !
قالب وبلاگتون هم درست شد براتون به ايميلتون فرستادم
فقط آدرس عكسها را تغيير بده اگر مشكلي بود بهم خبر بده.
با اجازه تون من عنوان اين تاپيك رو تغيير ميدم و اينو انتقال ميدم توي بخش رفع اشكال وبلاگ.
موفق باشيد.

M@fia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Mashaheer :
قالب وبلاگتون هم درست شد براتون به ايميلتون فرستادم
فقط آدرس عكسها را تغيير بده اگر مشكلي بود بهم خبر بده.
با اجازه تون من عنوان اين تاپيك رو تغيير ميدم و اينو انتقال ميدم توي بخش رفع اشكال وبلاگ.
موفق باشيد.
آقا دستتون درد نكنه ! يه چند تا سوال !
1- اگه بخوايم اون قسمت نظر خواهيو يه خط از لينك ثابت بياريم پاييت چي كار بايد بكنيم !؟ من بينش هم <br> هم <P> گذاشتم كار نكرد !
2- آقا چجوري تمام صفحش كنم !؟
3- آقا اگه بخوايم يه منو ديگه اضافه كنم چي كار كنم !؟
عجب بي سواديم ها بخدا !

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از M@fia :
آقا دستتون درد نكنه ! يه چند تا سوال !
1- اگه بخوايم اون قسمت نظر خواهيو يه خط از لينك ثابت بياريم پاييت چي كار بايد بكنيم !؟ من بينش هم <br> هم <P> گذاشتم كار نكرد !
2- آقا چجوري تمام صفحش كنم !؟
3- آقا اگه بخوايم يه منو ديگه اضافه كنم چي كار كنم !؟
عجب بي سواديم ها بخدا !
مافيا جان من سعي كردم بيشتر از table استفاده كنم. به همين خاطر هر كدام از اون بخشها رو توي يك سل گذاشتم به نظر من اينطوري خوشكلتره...
به نظر من اينطوري خوشكلتره، اگر بخواهيد تمام صفحه كنيد بايد تمامي اندازه هايي كه براي table گذاشتم رو به درصد تبديل كني
اگر بخواهيد يه منوي ديگري بهش اضافه كنيد نگاه كنيد ببيند از كجا تگهاي اون منو شروع و كجا به پايان رسيده. دقيقا اونها رو كپي كن

اگر نتونستي بهم خبربده تا برات درستش كنم....
موفق باشيد.

بالا