برگزیده های پرشین تولز

جوانب مثبت و منفی نصب دوربین مدار بسته در فضای باز

asracctv

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 اکتبر 2016
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سن
34
بدون شک بسیاری از صاحبان املاک، ادارات، شرکت ها و موسسات تصمیم به نصب دوربین مدار بسته در فضای باز به منظور افزایش امنیت دارند.این دستگاه های الکترونیکی با پیشرفت های بزرگی که در تشخیص اشیا حتی در تاریکی داشته اند،مکمل تلاش های انسان ها در جلوگیری از جرم می باشند.با این حال، دوربین های مدار بسته نصب شده در فضای باز کم و کاستی هایی دارند که باعث ناراحتی و نگرانی کسانی که از آنها استفاده می کنند ، می شوند. برخی از این کاستی ها مرتبط با ماهیت فنی دوربین های مدار بسته می باشند و برخی دیگر مربوط به نگرانی های مختلف انسان ها می باشند.ارزش واقعی یک دوربین مدار بسته نصب شده در فضای باز،با حفظ تعادلی بین این کم و کاستی ها مشخص می شود.
مزایا
بسیاری از کارشناسان امنیتی اعتراف می کنند که دوربین های مدار بسته نصب شده در فضای باز در میان بهترین بازدارنده های جرم و جنایت در قرن 21 می باشند.تحقیقات نشان داده است که اکثر مجرمان با دیدن دوربین های مدار بسته نصب شده در فضای باز خانه ها و مکان های دیگر از آنجا دور می شوند.همچنین نصب دوربین مدار بسته در مکان هایی که قبلا در معرض جرم و جنایت بوده اند باعث کاهش قابل توجه نرخ جرم در آن مکان شده است.بیشتر دوربین های مدار بسته به گونه ای طراحی شده اند که تصاویر را بلافاصله دریافت و ذخیره کنند.به همین دلیل پلیس، وکلا و سایر اشخاص ذینفع در حل جرم و جنایت ،از فیلم های ضبط شده توسط دوربین مدار بسته به عنوان مدارکی قابل اعتماد استفاده می کنند.
همچنین نصب دوربین مدار بسته در فضای باز بخشی از یک سیستم هشدار دهنده را تشکیل می دهد به این معنا که آنها می توانند در خنثی کردن یک فعالیت مجرمانه کمک کنند.نظارت بر حرکات مشکوک توسط دوربین مدار بسته فضای باز،می تواند به پرسنل امنیتی یا صاحب خانه ها کمک کند تا به سرعت از یک وضعیت بد جلوگیری کنند.یک فرد مسلح می تواند توسط دوربین مدار بسته بلافاصله شناسایی شود،که این امر در هشدار دادن به مردمی که اطراف او هستند و مقامات امنیتی کمک می کند.به این صورت این دوربین ها می توانند از وقوع جرم جلوگیری کنند.
معایب
بعضی از دوربین های مدار بسته نصب شده در فضای باز،بخصوص آنهایی که به طور مرتب نظارت نمی شوند ممکن است به علت خرابکاری ناکارآمد شوند.این دوربین های مدار بسته ناکارآمد ممکن است کاربرانشان را در معرض خطر شدیدی قرار دهند.بنابراین بسیار مهم است که عملکرد دوربین های مدار بسته به طور مرتب بررسی شود.
حفظ حریم خصوصی یکی دیگر از مواردی است که از ارزش های دوربین مدار بسته کم می کند. یک مرز باریکی بین امنیت و نقض حریم خصوصی افراد به ویژه برای کسانیکه در محیط یک دفتر یا اداره کار می کنند وجود دارد.به همین دلیل،دوربین های مدار بسته باید تنها در مکان هایی که بسیار مستعد ابتلا به جرم می باشند، نصب گردد.
همچنین نگرانی هایی درباره هزینه های نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته وجود دارد که با توجه به نوع دوربین و منطقه ای که باید پوشش دهد،ممکن است هزینه ها افزایش یابند.با وجود تمام این مشکلات، دوربین های مدار بسته بازدارنده های ارزشمندی در برابر جرم و جنایت می باشند.

منبع: دوربین مدار بسته - http://asracctv.com/

RRR.jpg
 

hastina

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2014
نوشته‌ها
675
لایک‌ها
230
به گزارش شرکت اختر برق به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از سوالاتی که ممکن است قبل از نصب دوربین مداربسته برای شما پیش بیاید این است که آیا شرایط مکانی که قصد نصب دوربین در آن را دارید از نظر قانونی فراهم است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد؟

“آیا نصب دوربین مداربسته جرم است؟”
این سوالی است که بسیاری از مشتریان دوربین مداربسته مطرح می کنند. در این مطلب بیشتر در رابطه با منع قانونی نصب دوربین مداربسته صحبت خواهیم کرد. نصب دوربین مداربسته به صورت کلی نه تنها به وسیله مراجع قانونی تقبیح نخواهد شد بلکه مورد استقبال نیز قرار می گیرد. با توجه به بازدارندگی شدید نصب دوربین مداربسته، تنها در شرایط خاص استفاده از دوربین مداربسته ممنوع شده است.

*** محل های متفاوت نصب دوربین مداربسته از نظر قانونی

1. نصب دوربین مداربسته در محیط عمومی:
در رابطه با نصب دوربین مداربسته در محیط های عمومی در حال حاضر هیچ گونه منع قانونی وجود ندارد. منع قانونی این مکان ها تنها در صورتی به وجود می آید که این محیط در اطراف مکان های حساس مانند پادگان ها، پایگاه های هوایی و … باشد.

2. نصب دوربین مداربسته در محیط مشاعات:
در رابطه با نصب دوربین در مشاعات مانند حیاط ساختمان، پارکینگ، راه پله و غیره … نیاز به تائید کتبی از اعضای مجمع ساختمان خواهد بود. در صورت تائید مجمع بر نصب دوربین مداربسته این نظر بر نظر منفرد ساکنین ارجعیت خواهد داشت. در صورت وجود مشکل در مسیر دریافت تائید مجمع اعضای ساختمان می توانند از طریق دریافت مجوز کتبی اقدام به نصب دوربین در محیط های مشاعات کنند.

3. نصب دوربین مداربسته در محیط های خصوصی:
به صورت کلی نصب دوربین مداربسته در محیطهای خصوصی دارای بیشترین حساسیت است. محیطهای خصوصی شامل محیطهایی خواهد شد که به حریم شخصی افراد مربوط خواهد شد (محیط داخلی منزل، اتاق خواب افراد، اتاق رخت کن و …). نصب دوربین مداربسته در محیطهای خصوصی تنها با داشتن مجوز رسمی امکان پذیر خواهد بود.

4. نصب دوربین مداربسته مخفی:
نصب دوربین مداربسته مخفی به هر نحو (در محیطهای مشاع یا خصوصی) نیازمند مجوز است. در صورت شکایت به واسطه نصب دوربین مخفی حتی در منزل خود فرد، این موضوع می تواند به پرداخت جریمه سنگین یا تعقیب قضایی منجر شود.

*** چطور برای دریافت مجوز نصب دوربین مخفی یا دوربین در محیط های شخصی اقدام کنیم؟

برای دریافت مجوز جهت نصب دوربین مداربسته در محیطهای غیر مجاز، پس از ارائه شکایت به واسطه تخریب، تهدید یا خطرات امنیتی و با مطرح کردن ضرورت نصب دوربین مداربسته به نیروی انتظامی یا مراجع قضایی میتوانید در رابطه با دریافت مجوز نصب دوربین مداربسته در محل اقدام فرمائید.

منبع: قوانین نصب دوربین مداربسته
 
بالا