برگزیده های پرشین تولز

جوجه کباب + تصویری

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
جوجه کباب ماستی بدون استخوان خاورمیانه ای
%D8%AC%D9%88%D8%AC%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C.jpg

خاورمیانه شامل بیشتر غرب آسیا و مصر است که ما جوجه کباب خاورمیانه ای را به شما آموزش میدهیم که فوق العاده عالی خواهد بود ، غذاهای خاورمیانه شگفتیهای زیادی را در خود پنهان کرده اند بنابراین برای تست بهترین طعم غذاها بهتر است که به روش سنتی میل شوند با توجه به تازگی ، سلامت ، مغذی و معطر بودن غذاهای خاورمیانه ای ، جای تعجب ندارد که در دهه اخیر مردم دنیا تمایل شدیدی به صرف این نوع غذاها پیدا کرده باشند.
مواد لازم :
یک فنجان ماست
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره
۱/۸ قاشق چایخوری دارچین
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک
پوست رنده شده یک عدد لیمو
دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
۱-۳/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه سابیده
۵ پر سیر له شده
۱ کیلو مرغ تکه شده
۱ عدد پیاز نفش بزرگ به تکه های بزرگ خورد شده
روغن گیاهی


طرز تهیه :
ماست رو با روغن زیتون و ادویه ها و پوست و آب لیمو و سیر له شده مخلوط می کنیم.

طرز تهیه جوجه کباب ماستی
chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east01.jpg


مواد خواباندن جوجه کباب
chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east02.jpg


چربی های مرغ رو جدا می کنیم و مرغ رو تکه تکه می کنیم.

chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east03.jpg


تکه های مرغ رو به سیخ می کشیم و بین هر چند تکه پیاز می گذاریم.

جوجه کباب
chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east04.jpg


سس ماست رو روی مرغ های سیخ کشیده می مالیم ، جوجه ها حداقل ۸ ساعت باید در سس خوابانده شوند.

سس جوجه کباب
chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east05.jpg


روغن رو کم کم روی سیخ ها می مالیم و جوجه ها رو کباب می کنیم.

آموزش جوجه کباب
chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east06.jpg


طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
chick-kabab-yogurt-without-bone-middle-east07.jpg


آشپزی خاورمیانه یا آشپزی غرب آسیا به آشپزی کشورهای مختلف و مردم منطقه خاورمیانه و غرب آسیا اطلاق می‌شود که آشپزی این منطقه ضمن دارا بودن تنوع از درجه بالایی از همگونی نیز برخودار است ، برخی از افزودنیهای معمول این آشپزی عبارتند از زیتون و روغن زیتون ، نان پیتا ، عسل ، دانه کنجد ، خرما ، سماق ، نخود ، نعناع و جعفری.
امیدوارم از این آموزش آشپزی با کباب خاورمیانه ای که بدون دستگاه های تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فقط با یک کباب پز بود استفاده برده باشید.
 
بالا