آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

جونه مادراتون ! اگر بلدي كمك كن!

شروع موضوع توسط kheng ‏5 دسامبر 2003 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. kheng

    kheng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    0
    آقا من دانشجوي كامپيوتر شريفم! البته يه ترم اولي كه 2هفته به خاطر فوت پدر بزرگ نتونستم برم سركلاس و دانشگاه! حالا اومديم ! استاد مون (( ايزدي)) دهنه مارو صافيده خلاصه گفته تا شنبه حداكثر يك شنبه بايد يه برنامه بنويسي بياري حالا من هرچي ميگم من بلد نيستم ! حاليش نيست! ميگه برو ياد بگير! :( :(

    يكي پيدا شه اين. به من كمك كنه خدا عوضش ميده !ّ :( :(

    وگرنه ميامن ترمم ماليده ميشه! :( :(




    گفته يه بر نامه بنويس!که

    عدد mوn كه m بین 2 و 99 N بین 2 تا 999 گرفته وm بتوان nرا چاپ کند همین برنامه را با استفاده از عملکرد های بیت وی بنویسید


    (توضیح)
    با ++c بنویسید
    فایل هم سورس دات ++ باشه!


    :( :(

    به من کمک کنید! لطفا من بلد نیستم ! اخرش میندازنم بیرون از دانشگاه بابام اگر بیاد دانشگاه کسی شاکی باشه منو خیلی دعوا میکنه! :(


    از کمکتون ممنون! ;)
     
  2. shaar

    shaar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2003
    نوشته ها:
    721
    تشکر شده:
    55
    محل سکونت:
    Iran
    ببين اين احسان كه صاحاب اين سايته تو دانشگته شماست! ميل بزن بهش و پيگير شو! آدم مظلومي هر كي سمج بشه كارش حله! حتي اگر زياد سماجت كني شايد يه هاست مجاني بهت بده و برنامه تو بنويسه و حال استادت رو اساسي جا بياره!
     
  3. fotocopy

    fotocopy مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    به جون تو ++c بلد نیستم ولی دلفی و وی بی بلدم.با اینها نمیشه؟
     
  4. kheng

    kheng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    0
    :shock: :shock: :shock: صاحاب اينجا ؟ نكنه بره به استادمون بگه!
    بابا اين كاره مارو يكي راه بندازه ! تا ننداختنمون بيرون! :shock:
     
  5. kheng

    kheng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    0
    نه اونا كه ميفهمه استاده! :(
     
  6. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    كاري نداره اگه كسي سي پلاس پلاس كار كنه ! يكي بياد كار اين بد بخت رو راه بندازه !
     
  7. panypay
  8. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    واقعا دستت درد نكنه خيلي كمكش كردي
     
  9. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    .... :arrow:
     
  10. iranvig

    iranvig کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    4
    دانشجو شريف ؟ اونم كامپيوتر ؟ ترم اول ؟ استاد برنامه سي ++ بخواد ؟(آخه چه استادي هست) و اون دانشجو ندونه ؟
    ببخشيد اگهمن جاي استادت بودم ها از دانشگاه اخراجت ميكردم :D :twisted:
     
  11. kheng

    kheng کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    0
    :( :( :( آخرش منو اخراج ميكنن! ميگيد نه نيگا كن! همه فكر ميكنن شريف همه مخن! نه بابا ! آقا من بلد نيستم خوب! :( هيچكيم نيست يادم بده!
    مجبورم خودمو بكشم! :(
    شماها بلديد و به من كمك نميكنيد!
     
  12. ROZEGAR

    ROZEGAR کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2003
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    6
    :shock: :shock:
     
  13. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    بابا خوب از بقيه دو در كن البته من نگاه مي كنم اگر تونستم بهت مي گم
     
  14. avajang.com .left
  15. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ببين. من ميتونم کمکت کنم ولی نميفهمم Bitwise operator ميخوای چی کار¿
    اگه منظور استادت & يا || است که يه چيزی. ولی اگه منظور bit shifting (>> << op) هست
    نميدونم به چه کار این برنامه مياد!!
    در ضمن برا چی cpp ميخوای¿ این برنامه رو به صورت کلاس ميخوای يا نه¿
    به هر حال تا اونجا که من فهميدم این بايد کارتو را بندازه:

    [code:1]
    #include "iostream.h"

    void main(void) {

    int m=0,n=0;
    bool fok = false; //flag for data checking

    while (!fok ) {
    cout << "m=? ";
    cin >> m;
    if (m < 99 & m > 1) fok = true;
    } //this checks whether m is between range of 2-99

    fok = false;

    while (!fok ) {
    cout << "n=? ";
    cin >> n;
    if (n < 999 & n > 1) fok = true;
    } //this checks whether n is between range of 2-999

    //print out m,n
    cout << "m= " << m <<endl <<"n= " << n << endl;
    } //main [/code:1]
     
  16. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    این يکی يخورده بهتره. به user ميگه که عددی که وارد کرده خوب بوديا نه.

    [code:1]
    #include "iostream.h"

    void main(void) {

    int m=0,n=0;
    bool fok = false; //flag for data checking

    while (!fok ) {
    cout << "m=? ";
    cin >> m;
    if (m < 99 & m > 1)
    {
    fok = true; cout << "m was successfully entered" << endl;
    }
    else cout << "m was not successfully entered, please try again" << endl;

    } //this checks whether m is between range of 2-99

    fok = false;

    while (!fok ) {
    cout << "n=? ";
    cin >> n;
    if (n < 999 & n > 1)
    {
    fok = true; cout << "n was successfully entered";
    }
    else cout << "n was not successfully entered, please try again" << endl;
    } //this checks whether n is between range of 2-999

    //print out m,n
    cout << "m= " << m <<endl <<"n= " << n << endl;
    } //main
    [/code:1][/quote]
     
  17. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    دمت گرم حال مي دي اساسي!!! راستي كجا درس مي خوني؟
     
  18. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    1-چاکريم :)
    2-همينجاها. زيره سايه شما :D :D :D
     
  19. ROZEGAR

    ROZEGAR کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2003
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    6
    دمت گرم حالي دادي به همدانشگاهيه احسان!
     
  20. johnsss

    johnsss کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    حالا که اینطور شد به من پستامو پس بده به خاطر کمک. :)
    بی شوخی. کاری نکردم که. برنامش خيلی اسون بود.
     
  21. explorer5

    explorer5 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    1
    اقا شما اگر ترشي نخوريد جاي پيشرفت داريد
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی