جیمیل استار-آژاکس و...

شروع موضوع توسط peiman ‏4 مارس 2007 در انجمن PHP

  1. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    سلام
    خوبید
    دوتا کار با آزاکس میخوام انجام بدم!!
    ا-یه چیزی مثل جیمیل استار:رو عکس کلیک کنن یوزرها بعدش دیتابیس آپدیت بشه و بعدش اون عکسه عوض بشه!!
    ** چرا نمیشه سورس جیمیل رو دید؟!
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    کار نداری که صفحه php به اسم مثلا server.phpدرست کن و یه فانکشن که برای به روز رسانی همون فیلد استار تو dbهست رو اونجا فراخوانی کن بعد با آژاکس اون صفحه رو تو یه آبجکت فرا خوانی کن به همین سادگی.
    نمی دونم کسی تا حالا این کار رو کرده یا نه به سادگی میشه عین صفحه وب عادی به صفحه ای که با آژاکس فراخوانی میشه کوئری استرینک فرستاد پس اینتم برای فرستادن id متنت به صفحه php ات.به همین سادگی.
    نمونه این روشم شمردن دانلود های یوزر هست که من اینجا گذاشتم: http://www.pcwsoft.com
     
  4. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    اگر یه نمونه کار هم قرار بدید ممنون میشم!!
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    با همون آموزش آژاکسی که قبلا اینجا بود میشه:
    PHP:
    beload('server.php?I_D=<?php echo $row_db['Id']; ?>','mydiv')
    این فانکشن رو هم تو server.php فراخوانی کن:
    PHP:
    function intodb($lnk,$db,$data,$title)
    {
    mysql_select_db($db$lnk)
     or die(
    "cant open");
    $insertSQL sprintf("INSERT INTO mydb (id) VALUES (1)",
                         
    $insert mysql_query($insertSQL,$lnk);
    if(!(
    $insert)) {
    print 
    "Useronline Insert Failed => ".mysql_error();
    }
    }
    به همین سادگی.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی