برگزیده های پرشین تولز

جیگرکــــــی !!!!!

جیگرکی درامد داره ؟

  • اووف اساسی

    Votes: 14 73.7%
  • عنقریب ـه ورشکست کنه

    Votes: 5 26.3%

  • Total voters
    19

فلک زده

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2014
نوشته‌ها
561
لایک‌ها
2,919
سن
42
بر عاشقان درود .. بر بی نوایان دو صد درود.

یه بنده خدایی یه پیشنهاد کاری داد که خودش هنوز شروع نکرده .
میخواد یه جیگرکی بزنه که دل و جیگر و قلوه این صحبت ها کباب کنه بده دست ملت با نون داغ که همونجا تو تنور میزنه.
در کنارش یحتمل کتف و بال مرغ و پا چینی هم باشه.
طبق مشاهدات خودتون و اطلاعاتی که دارین به نظرتون در دنیای فست فودی و پر از قر و فر بیخود آیا جیگرکی ترتمیز با این سبک و سیاق مورد توجه اقشار جوان جامعه هست یا نه ؟
 

hamedovic5405

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2013
نوشته‌ها
6,597
لایک‌ها
11,460
محل سکونت
جادوغ آباد سفلی
من اقشار جوان جامعه رو نمیدونم! ولی خودم یه سیخ جیگر و قلوه و پاچین و ... به دنیا دنیا فیت فود نمیدم!
 

Alios

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2012
نوشته‌ها
1,300
لایک‌ها
591
محل سکونت
** گیـــلان **
عه !
فست فود و غذاهای ایتالیایی و فرانسوی و کوف و زهر مار جای خود. دل و جیگر و قلوه و کباب ایرونی هم جای خودش..چرا طرفدار نداشته باشه
کلا به نظرم یه کبابی یا رستورانک به سبک و سیاق سنتی بزنه خیلی هم خوب میگیره
دوغ محلی و نون گرم و اصلی ترین چیز کیفیت مناسب گوشت

Sent from my Device
 

Saul

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2015
نوشته‌ها
524
لایک‌ها
3,864
سن
33
محل سکونت
میان دیوار های سمی اتاقم
مشاهدات بنده در تهران نشون میده ک قشر خاصی هنوز با جیگرکی میرن ولی هنوز هم درامد داره و اووووووف اساسی
هر چند در بعضی موارد افراد با کلاس و دختران بالا شهری جیگرکی رو به عنوان یه تفریح خفن به شمار میارن و میرن میدون بهمن جیگر میزنن اوووووووف اساسی

ناگفته نماند خودم به خاطر چربی خونی ک خانواده ارث گذاشته برام جیگر و چنین غذاهای سالمی رو ترجیح میدم
 

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
18 آپریل 2013
نوشته‌ها
1,398
لایک‌ها
1,102
محل سکونت
MUSCAT
به شخصا اگه این دو مغازه رو کنار هم ببینم
جیگر انتخاب میکنم ( با نون تازه تنوری ) عالی میشه :general606:
خدا بگم چه کارت کنه نصف شبی گشنم کردی : |
 

فترمه

Registered User
تاریخ عضویت
19 آپریل 2014
نوشته‌ها
519
لایک‌ها
290
آقا یادم میاد یه مشکلی توی یه رستوران داشتی و بعد میخواستی بری یه رستوران بهتر تر، رفتین؟
 

farzad.r

Registered User
تاریخ عضویت
20 فوریه 2009
نوشته‌ها
384
لایک‌ها
281
طبق مشاهدات خودتون و اطلاعاتی که دارین به نظرتون در دنیای فست فودی و پر از قر و فر بیخود آیا جیگرکی ترتمیز با این سبک و سیاق مورد توجه اقشار جوان جامعه هست یا نه ؟

دنیای فست فودی صرفا بحث خود غذا نیست. آماده شدن سریع و سرویس رایگان و ... باعث میشه خیلی ها به سمت فست فود برن
اگر شما بتونی در آماده کردن و ارسال غذا سرعت عمل داشته باشی، با کیفیت مناسب، چرا در مقابل فست فود کم بیاری؟!
همین الان تهیه غذا حداقل توی تهران هر روز داره بیشتر میشه. طرف یه زیرپله اجاره کرده و مشتری حضوری به اون صورت نداره. 4 نوع غذا مثلا کباب و مرغ و قرمه و قیمه تهیه می کنه ... ولی به شدت کارش گرفته..
سرعت آماده سازی-کیفیت قابل قبول-سرویس
 

saeedtz

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2011
نوشته‌ها
4,433
لایک‌ها
6,803
بزن میگیره به شرطی که دوغ فراهانم بدی به ملت مشتری ثابتت میشن


Sent from Great Honor 4C
 

hamed_eshg

Registered User
تاریخ عضویت
7 آگوست 2011
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
296
بله .
منم میخوام تو شهرمون همین کار رو بکنم
چون یک جیگرکی تر و تمیز نیست .
اکثرا کنار خیابون به صورت دستی هستند و من خودم به دلیل نمیز نبودن زیاد نمیرم ولی عاشق جیگرم :D
فکر کنم همچین کاری بگیر البته اگه جا مناسب و تبلیغ هم خوب باشه .
 

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
انشاالله ميگيره
تو زاهدان يه منطقه هست اسمش رو گزاشتم كثيف خونه
به عشق جيگر و ... ميرم اون سر شهر
خودمم ميخواستم بزنم
ولي از اجاره ميترسم واقعا
 

فلک زده

Registered User
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2014
نوشته‌ها
561
لایک‌ها
2,919
سن
42
آقا یادم میاد یه مشکلی توی یه رستوران داشتی و بعد میخواستی بری یه رستوران بهتر تر، رفتین؟

بله عوض کردم . اونجا یه پسره بچه پر رو شده بود همه کاره.

بزن میگیره به شرطی که دوغ فراهانم بدی به ملت مشتری ثابتت میشن


Sent from Great Honor 4C

دوغ فراهان رو عالی اومدی ;)
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,429
لایک‌ها
3,759
همین یک ساعت پیش تو یکی از خیابونهای شهرمون بودم یک طرف خیابون پیتزایی -فست فود و ساندویچ-فلافلی همشون مشتری داشتند مخصوصا پیتزایی سرش خیلی شلوغ بود اون طرف خیابون جیگرکی با مغازه تمیز و میز و صندلی شیک صاحب مغازه هم نمی خورد آدم بد خلقی باشه نشسته بود دم مغازه رو صندلی داشت از مگسهایی که می اومدند تو مغازه عوارض می گرفت یدونه هم مشتری نداشت اونم تو خیابون شلوغ جمعه شب یعنی موقعی که دیگه پیک کسب کار این صنف باید باشه .حالا شاید جیگرش خوب نیست اما این تجربه امشب من بود .ذائقه مردم عوض شده از طرفی جیگرکی را بی کلاسی می دونند این جیگرکی های شلوغ اکثرا قدیمی هستند و برای خودشون برند شدند. دیدید تو بازار های قدیمی یک سری رستوران هست آخر کثیفی اما برا غذاش صف می کشند مال همین برند شدنه
 

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
14 آپریل 2007
نوشته‌ها
5,199
لایک‌ها
5,471
محل سکونت
امارات متحده عربی
دیدید تو بازار های قدیمی یک سری رستوران هست آخر کثیفی اما برا غذاش صف می کشند مال همین برند شدنه

دقيقا كامنت من !
جايي كه من ميرم گفتم كه اسمش رو گزاشتم كثيف خونه!
ولي از صبح تا شب يه سر داره دل و جيگر و قلوه و دمبلان و گوشت تازه ميده دست مردم ...
بايد يه جاي خوب بزني
بعدشم كاري كني كه برند بشي به قول دوستمون!
 

alexp2

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,286
لایک‌ها
2,372
بشدت به محلش بستگی داره .اگر نزدیک جای توریستی یا سنتی مثل بازار یا دانشگاه پرجمعیت باشه بخصوص از نوع ازادش کارش میگیره. تو خیابون نزدیک خودمون 3 تا هست یکیش مثل رستوران می مونه خیلی شیک و لوکس .جوجه و جیگر و ... میده دست ملت با نون داغ. این نسبتا درامدش بیشتره خفن شلوغ نیست ولی همیشه مشتری داره .کمتر دیدم خالی باشه. اما باقیشون مغازه کوچیک کثیف . نه شبیه سنتیه نه شبیه امروزی دور همی جیگرکیش کردن. توی این محل جواب ندادن. البته کیفیت هم خیلییییییییییییی تاثیر داره .اینجا که کارش بهتره نوناش خیلی خوبه. یدونم یجای دیگه بعضی اوقات می رم مغازش کوچیکه ولی از خیلی قدیم بوده .حداقل 15-20 سال خودم دیدمش. خوبیش اینه جیگرش قاطی نداره. بعضی جاها گاوی و گوساله و ... قاطی می کنن . برای این هم تازست هم خوب. خلاصه کلام. اگر جاش کشش داره یه چیز خوب بدین دست مردم می ترکونه.
پ.ن : یچیز یادم رفت اگر جای لوکس درست می کنه و نزدیک دانشگاه یا جایی که خانم ها رفت و امدشون بیشتره بود بعد یه مدت حتما جوجه کباب زغفرونی( سینه) با نون داغ هم اضافه کنه به منوش. چون بعضی ها گروهی می رن جیگر خور نیستن جوجه سفارش میدن.بازم می گم همه چیز به محل بستگی داره
 
Last edited:

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2015
نوشته‌ها
226
لایک‌ها
185
سن
33
بر عاشقان درود .. بر بی نوایان دو صد درود.

یه بنده خدایی یه پیشنهاد کاری داد که خودش هنوز شروع نکرده .
میخواد یه جیگرکی بزنه که دل و جیگر و قلوه این صحبت ها کباب کنه بده دست ملت با نون داغ که همونجا تو تنور میزنه.
در کنارش یحتمل کتف و بال مرغ و پا چینی هم باشه.
طبق مشاهدات خودتون و اطلاعاتی که دارین به نظرتون در دنیای فست فودی و پر از قر و فر بیخود آیا جیگرکی ترتمیز با این سبک و سیاق مورد توجه اقشار جوان جامعه هست یا نه ؟
سلام بله عزیز جا و پا خورش خوب باشه شغل خوبیه
فقط کیفیت و بهداشت فراموش نشه چون جلب توجه میکنه بدجور
 

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2003
نوشته‌ها
2,896
لایک‌ها
2,151
من جیگرکی زیاد دیدم که اولا صاحب مغازه کثیف بوده و در محیط آلوده و پر خاک هم داره کار میکنه... در کنار سینما و اماکن شلوغ.
اما مشتری چندانی ندارن... در حدی که چرخش بچرخه هست وگرنه هیچوقت شلوغ نبوده. ضمن اینکه هرشب دارم از کنارشون رد میشم.
فقط یکی دو ساعت مشتری دارن. کلاً قشری که اهل فست فود باشه نمیره سمت چیزی که معلوم نیست تمیزه یا نه! خطر یک جیگرکی کثیف زیاده مسمومیت داره.
 
بالا