• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جی پی آر اس همراه اول

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من در حال حاضر از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم که به دلیل قیمت بالا در قبال ترافیک کم و سرعت پایین بدون دانلود رایگان شبانه می خوام سرویسم رو عوض کنم با توجه به اینکه استفاده از ای دی اس ال برام مقدور نیست دو گزینه وایمکس مبین نت و جی پی آر اس همراه اول باقی میمونه که یک مودم مبین نت به دستم رسیده که هنوز فعالسازیش نکردم می خواستم بدونم جی پی آر اس همراه اول چطوره ؟ با توجه به اینکه حجمش نامحدوده حتی اگه سرعت دانلود 20 تا 25 کیلوبایت هم بده من راضی هستم و یه گوشی یا مودم مخصوص بگیرم و از اون رو به سیستم وصل کنم و از اینترنتش استفاده کنم شما نظرتون چیه کسایی که استفاده کردن یه آمار بدن آمار قطعی اون چه طوره ؟ میانگین سرعتش و ... در کل چه پیشنهاداتی دارید ؟
ممنون

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
اصلا طرفش نرو
ماكسيموم سرعتش ٦-٧ كيلو بايت هست.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز نگاه كنيد بنده از همراه اول سراغ ندارم ولي من خودم ايرانسل استفاده مي كنم فناوري edge را سرعت اتصال اصلي از 200تا بيشتر است و يك موقع كه اندازه گيري كردم زد 256 در ضمن سرعت دانلودش هم از من تا 33 رفته و در حد معمولي بين 20 الي 28 است . و ماهي هم 2 گيگ مي ده
و ماهي هم 10 هزار تومان مي دم بالاخره براي من خوب است و راضي هستم ولي از كساني پرسيدم گفته اند همراه اول سرعتش نصف ايرانسل است و يكي گفته بود سرعت اتصالش 115 است . اگر 115 واقعي باشد ان را تقسيم بر 8 كن ببين سرعت بايد چيزي حدود 14 الي 15 باشه در ضمن چه ايرانسل و چه همراه اول اگر نزديك مراكز مخابراتي باشي سرعت بهتر مي شوند . در ضمن ايرانسل با توجه به فناوري جديدش سرعت دو برابر شده است ولي محدوديت حجمي دارد

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
ایرانسل رو میدونم ولی محدودیت حجمی داره به درد نمیخوره همراه اول اگه سرعت دانلود 14 تا 18 هم بده من راضی هستم ومیگیرم ولی اگه 6 - 7 کیلو به درد باز کردن صفحه هم نمیخوره !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
همراه اول برای من بطور نرمال روی 5 کیلوبیت سرعت داره...

به همین دلیل دیگه ازش استفاده نکردم...

همون ایرانسل خوبه. ولی باید دانلودت رو کنترل کنی...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بستگی به جایی که استفاده میکنید داره.
اگر edge فعال باشه ، سرعتی که میتونید انتظار داشته باشید ، بین 7.7 تا 29 کیلو بایته -دانلود- . هرچی محل استفاده خلوت تر باشه ، سرعت بالاتره.

اگر edge فعال نباشه ، سرعتی که میتونید انتظار داشته باشید ، بین 4.5 تا 6 کیلو بایته-دانلود- . این بر عکس بالاییه. هرچی محل استفاده شلوغ تر باشه ، سرعت بالاتره

سرعت آپلود دو حالت داره . یا برابر سرعت دانلوده ، یا نصف سرعت دانلوده. این به تجهیزات شما - کلاس موبایل یا مودم - مربوطه.

ایرانسل سرعت edgeش مثل همراه اوله ، اما سرعت gprs معمولیش 1.6 برابر همراه اوله که میشه بین 7.2 تا 9.6 کیلو بایت بر ثانیه.

پ.ن : آدرس بده ، دقیق -در حد دهم کیلوبایت- بهت میگم چه سرعتی میتونی بگیری ! :cool:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
دوست عزيز نگاه كنيد بنده از همراه اول سراغ ندارم ولي من خودم ايرانسل استفاده مي كنم فناوري edge را سرعت اتصال اصلي از 200تا بيشتر است و يك موقع كه اندازه گيري كردم زد 256 در ضمن سرعت دانلودش هم از من تا 33 رفته و در حد معمولي بين 20 الي 28 است . و ماهي هم 2 گيگ مي ده
و ماهي هم 10 هزار تومان مي دم بالاخره براي من خوب است و راضي هستم ولي از كساني پرسيدم گفته اند همراه اول سرعتش نصف ايرانسل است و يكي گفته بود سرعت اتصالش 115 است . اگر 115 واقعي باشد ان را تقسيم بر 8 كن ببين سرعت بايد چيزي حدود 14 الي 15 باشه در ضمن چه ايرانسل و چه همراه اول اگر نزديك مراكز مخابراتي باشي سرعت بهتر مي شوند . در ضمن ايرانسل با توجه به فناوري جديدش سرعت دو برابر شده است ولي محدوديت حجمي دارد

28 کیلو ؟! مرفه بی درد :D . البته حداکثر سرعت 29.6 ه. شما 33 که گرفتی واقعی نبوده ، به خاطر کش بروزر یا دانلودرت بوده. اما همون 28 ام خیلیه

پ.ن : سرعت به نزدیکی و دوری از بی تی اس ربطی نداره. به تنظیمات بی تی اس و شلوغی و خلوتیش ربط داره.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
کاش 5kb بود .. اصلا به درد نمیخوره .. ایرانسل خیلی بهتره ..

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
آره ایرانسل خیلی بهتره

همراه اول هم باید دیگه بخودش برسه

هر دوش آشغاله ! یکی سرعت بالا ترافیک مزحک 2 گیگی یکی ترافیک نامحدود سرعت مزحک چند کیلوبایتی !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دیگه بالاخره این هستش دیگه . حالا 3G دیگه داره فعال میشه و مشکل حل میشه.

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا افتضاح بود !!! سرعت حتی از دایال آپ هم کمتر بود و در بالاترین حالت به حدود 7 کیلوبایت برای مدت محدودی رسید در ضمن دانلود مداوم به هیچ عنوان امکان پذیر نبود و حداکثر میزان دانلود که تونستم انجام بدم اون هم در ساعت 3 شب حدود 290 کیلوبایت بود !!! فقط در ساعات نیمه شب تونستم پیج باز کنم و در طول روز به هیچ عنوان بیشتر از دو صفحه رو نتونستم باز کنم !!!
در کل 2000 تومن حروم همراه آخر کردم بعلاوه کلی وقت !
روی همین شبکه هم میشه سرعت قابل قبولی ارائه داد و حتما نباید که 3G بیاد که هر چند که اونم بیاد با توجه به محدودیتها همین آش و کاسه هست !
در کل من تجربه شخصیم رو از کار با همراه اول گفتم و نه تنها نمره مردودی بهش میدم بلکه اونو به عنوان یه آشغال به تمام معنا معرفی میکنم ! 2000 تومن برای حداکثر 700 تا 800 کیلوبایت !!!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
موافقم
ایرانسل خیلی بهتر هست. البته جفتشون برای کار کوچیک بدرد میخورن. برای دانلود کردن نیستن که. یه میل بخوای چک کنی . یا جستجو کنید.

بالا