• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حالگیری پی پال

m2babaey

Registered User
لایک‌ها
0
امروز متوجه شدم پی پال ایمیل زیر رو برام ارسال کرده:

Dear Javad Babaee, As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account. Case ID Number: For your protection, we have limited access to your account until additional security measures can be completed. We apologize for any inconvenience this may cause. To review your account and some or all of the information that PayPal used to make its decision to limit your account access, please visit the Resolution Center. If, after reviewing your account information, you seek further clarification regarding your account access, please contact PayPal by visiting the Help Center and clicking "Contact Us". We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this is a security measure intended to help protect you and your account. We apologize for any inconvenience. Sincerely, PayPal Account Review Department​

m2babaey

Registered User
لایک‌ها
0
آی پی آمریکا. حالا چکارش باید کرد؟

m2babaey

Registered User
لایک‌ها
0
ولی کشور اقامت رو مالزی زدم. فکر کنم مشکل این بوده که آدرس و اطلاعات رو چرت و پرت وارد کردم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
معمولا اینجوریه
یه مقدار که با یه اکانت کار کنی لیمیت میکنه و مدرک میخوای
خوبه مالزی زده بودی
من یه بار انگلیس زده یه بارم نتونستم یاهاش خرید کنم
پول ریختم همون اولین خرید جلومو گرفت و لیمیت کرد
چقدر باهاش کار کرده بودی؟
یه دوست داشتم مالزی زده بود چند هزار دلار جابجا کرد بعد لیمیت شد
البته دیگه کاری نمیشه کردش وحساب و پولا از دست رفته واسه شمام همینطور

m2babaey

Registered User
لایک‌ها
0
خوب برای آینده چکار کنیم؟ فکر کنم بهترین راه این باشه که یکی از دوستان پی تی یکی از جیمیلهای من رو به حسابش اد کنه بعد من یک اتو فورواردر به ایمیل اون تنظیم کنم. اینطوری هر وقت پیمنتی به حساب من انجام بشه هم من متوجه میشم هم اون
از فعالان پی تی کسی می تونه کمک کنه؟ ( البته اگر rsbco مایل باشه ممنون میشم)

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
خوب برای آینده چکار کنیم؟ فکر کنم بهترین راه این باشه که یکی از دوستان پی تی یکی از جیمیلهای من رو به حسابش اد کنه بعد من یک اتو فورواردر به ایمیل اون تنظیم کنم. اینطوری هر وقت پیمنتی به حساب من انجام بشه هم من متوجه میشم هم اون
از فعالان پی تی کسی می تونه کمک کنه؟ ( البته اگر rsbco مایل باشه ممنون میشم)
کسی حاظر به این کار نخواهد بود!!
مگر اینکه بخواد حسابش بسته بشه!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یعنی مثلا اسپم بزنم؟
نه مثلا خرید و فروش چیزای غیر مجازو ...
یه وقت خدایی نکرده کسی کلاهبرداری بکنه بعد از یه جای پدر مادر دار کلاهبرداری کرده باشه اونا هم شکایت کننو ...
خیلی مشکلات میتونه پیش بیاد

m2babaey

Registered User
لایک‌ها
0
من برای دریافت از clixgalore و اون سایتی که هنوز تو امضام نزاشتمش ( چون هنوز تحقیقات دربارش تکمیل نشده) می خوام.کار خلافی صورت نخواهد گرفت. هر دو 100 درصد قانونیه (البته با قوانین امریکا). حالا اگر راهی نداره به جز خریدن یک پی پال وریفاید چه راهی هست؟

بالا