• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حتما ببینید حراج vst و تعویض با موارد پیشنهادی شما

FLSTUDIO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

.
تعویض هم با موارد پیشنهادی شما دارم

سلام دوستان 2ترابایت vst و سمپل های باورنکردنی که بخش مهمیش رو تضمین میدم نه در اینترنت نه در بازار پیدا کنید برای فروش موجوده
بعضی از vst ها مثل پیانو فازیولی رو خودم به مبلغ 30/000 تومان خریداری کردم
تمام وی اس تی های اسپکتراسونیک که شادمهر عقیلی در تنظیم استفاده میکنه (حدود 100-120 گیگ) در این مجموعه هست
.
.
قیمت برای هر 2ترا بایت 160هزارتومان ، (یعنی یک دهم قیمت بازار) با مشتری هم کنار میام ،
.
.

ساز (گیتار - سه تار - سنتور یا ....) قطعات کامپیوتر (هارد - مانیتور یا ...)یا هرچیزی مد نظر شماست
در پیام خصوصی بنویسید و در تاپیک اعلام کنید تا تاپیک بالا بمونه

پیشاپیش ممنونم

Last edited:

FLSTUDIO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود نه اینجا برای من نیست من کار تنظیم و نوازندگی پیانو و گیتار انجام میدم در خدمتتون هستم
بهترین وی اس تی و سمپل هایی که در صدا و سیمای ملی استفاده میشه برای فروش با هزینه ناچیز داریم
تنظیم و نوازندگی زنده
بیش از 5 ترابایت وی اس تی و سمپل
که 2 ترابایت آن جدیدترین و قوی ترین و کامل ترین پکیچ رو برای تنظیم در اختیارتون میگذاره
تمام وی اس تی های معروف در این پکیج موجوده از جمله Nexus - omnisphere - Trilian - Kontakt Full Archive , ...

Last edited:

FLSTUDIO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقیقتا من نه با کیوبیس کار میکنم نه به خودم اجازه آموزش میدم
بیشتر با Sonar و Abelton Live کار میکنیم
به فکر آموزگار DAW نباشید چون به شدت سرتون کلاه میگذارند
تئوری موسیقی رو در حد ساده فرابگیرید و با هر Daw ای که راحت هستید شروع کنید
من با بیشتر Daw ها از جمله کیبویس کار کردم ، کیوبیس برای شروع سنگین هست گزینه های آسان تری هم در دسترس هست مثل Fl Studio , Studio One

kiarash69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
راستش من احتیاج به 500 گیگ VST دارم
میخواستم ببینم چقدر میشه هزینش؟
و اینکه جایی هست بیام با هاردم بریزین؟؟
با تشکر

Musicm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاگرد میگیرین برای اموزش کیوبیس ؟
دوست عزيز
به نظر من كه 14 سال دارم فعاليت ميكنم
شما همون با نرم افزار كيوبيس شروع كنيد بهترين گزينه است
خيلي از علاقمندان به موسيقي كه به تازگي وارد اين حيطه ميشند و بدون هيچگونه سواد يا اطلاعاتي استارت رو با نرم افزاري مثل اف ال استديو ميزنند
فورا از موزيك هاي اماده اف ال و اتوميشن هاي اماده پروژه ها استفاده ميكننده و با كمي اديت تو پروژه هاي اماده خودشون رو يك تنظيم كننده مينامند ..
بنده از اوايل فعاليتم با نرم افزار اف ال استديو كار كردم و ميتونم بگم يكي از بهترين نرم افزار ها و تخصصي ترين نرم افزار هاي موسيقي الكترونيك هست البته براي موسيقي الكترونيك تخصصي و براي ديگر سبك ها هم مناسب است
شما با كيوبيس به صورت مبتدي اموزش ببينيد منظورم فضاي برنامه و اجزاست كيوبيس خيلي ساده تر از اف ال استديو هست
بعد يك دوره ميكس و مستر كه حدودا 3 ماه طول ميكشه رو فرا بگيريد البته اگه علاقمند هستيد من دوره فيزيك صوت رو پيشنهاد ميكنم كه يكي از بهترين گذينه ها براي علم بيشتر
فيزيك صوت رو به 2 صورت ميتونيد ياد بگيريد يا از طريق تحصيل دانشگاه و از طريق مدارس ازاد
موفق باشيد .

momolomo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من آرشیو تون رو میخوام.اگه ممکن هستش لیست برنامه ها تون رو بگذارید.

بالا