آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

حدف کد های اچ تی ام ال

شروع موضوع توسط iransbs ‏28 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    سلام
    بچه ها من جست و جو زدم خوب
    مثلا اگر داخل جستجو عکس داشت حذف بشه کلا اون تک ها یعنی نمی خوام اینا بمونه <img کسی بلده کمک کنه ممنون
     
  2. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    میتونی با استفاده از عبارات با قاعده تو سورس صفحه به دنبال تگهای img بگردی و اونا رو حذف کنی.
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درسته :
    preg_replace
    عبارت با قاعده
    بلدی؟؟
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    این کد تمام عکس ها رو از صفحه پاک می کنه (خودم نوشتم :D)
    یعنی هر چی تگ img می بینه پاک می کنه :cool:
    و print می کنه
    فقط کافی متن HTML رو تو متغیر html$ بذارید :

    PHP:
    <?PHP
    $html 
    "";
    $html eregi_replace("<img[^>]*>"""$html);
    print 
    $html;
    ?>
    یکی دیگه از چیزایی که نوشتم اینه که هرچی تگ HTML می بینه پاک می کنه :happy: :
    PHP:
    <?PHP
    $html 
    "";
    $html eregi_replace("<[^>]*>"""$html);
    print 
    $html;
    ?>
    امید وارم به دردتون بخوره
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    و اینچنین است که اگر در متن HTML کاراکتر" وجود داشته باشد خطا میدهد !
    همانند <img src="....">
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درسته
    ميتوني كد پارسا رو توي سيستمي كه من پيشنهاد كردم بذاري (همون سانسور شيپ) اونوقت به طور اتوماتيك همه چيو پاك ميكنه
    اگه كد رو اينجا پيدا نكردي توي وبلاگم هست.
     
  7. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    نه من فقط قسمت جست و جو می خوام همون کد برام خوب بود خیلی ممنون :blush:
     
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    خدا رو شکر کارت راه افتاد!
     
  9. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :eek:
    براي من كه مشكلي نداره !!

    حالا اگه هم مشکل داره می تونی از تابع ()addslashes استفاده کنی
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    بابا پارسا....
    تركوندي ها!
     
  11. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :D
    چاکریم ...
     
  12. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    این کد هم اجازه اجرای پی اچ پی - ای اس پی اچ تی ام ال جاوا و ... رو نمیده
    PHP:
    $html preg_replace("/</","&lt;",$html);
    $html preg_replace("/>/","&gt;",$html); 
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :happy:

    آقا پدرام دوباره شما یه چیزی گفتیدا :lol: !!!!

    این توابع فقط روی String (متن) کار می کنن !
    دستورات PHP که String نیستند !!!
    یعنی می تونی دستورات PHP یا ASP رو تو متغیر html$ ذخیره کنی ؟؟!!!! :happy:

    البته شاید با بافر بشه یه کارایی کرد

    ;)
     
  15. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    نه والا ما نشنیدیم
    عزیز اون استرینگ ها هست که در یه متغییر ذخیره می شه
    البته این کار برای جاوا فکر کنم بشه
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    منظروت اون بافر منه؟
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    نه جانم

    کلاً گفتم

    بافر خود PHP
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    منظورم این بید که اون بافر که من معرفی کرده بیدم؟
     
  19. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    میشه مثلا وقتی میخواید یه شات باکس درست کنیک ؟
    یا فایل های چت روم یا ...
    هزار جای دیگه میشه
    این ببین : http://www.carp3.com/shout1.zip
     
  20. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    منظورت رو نمی فهمم
    ولی اگه می تونی دستورات PHP رو توی متغیر ذخیره کنی کدش رو اینجا بذار تا ما هم یاد بگیریم !



    آره دیگه !
    همونی که تو کتاب Worx دربارش توضیح داده :D
     
  21. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    ba function strip_tags mishe tammame code haye html ro hazf kard
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی