برگزیده انجمنها

حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه ویندوزم بالا بیاد...هرکی میدونه لطفا کمک کنه...

b eddea

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
109
سلام.یه مشکل عجیب برام پیش اومده.کامپیوترم رو که روشن میکنم روی لوگوی ویندوز7، حدود 15 تا 30 دقیقه طول میکشه که ویندوز بالا بیاد!دهنم سرویس شده..لطفا هرکی میدونه از چیه بگه خدا خیرتون بده....
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران
شما روی هارد دیگه ویندوز نصب کنید . ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر حل شد . هاردتون مشکلی کندی دارد و باید تعویض بشه .
البته کابل ساتا مربوط به هارد رو ابتدا تعویض کنید .
 

asadaga

Registered User
تاریخ عضویت
21 اکتبر 2013
نوشته‌ها
800
لایک‌ها
274
ویندوز رو عوض کنید اگه جواب نداد مواردی که دوست عزیزمون اشاره کردن انجام بدید.
موفق باشید
شما روی هارد دیگه ویندوز نصب کنید . ببینید مشکل حل میشه یا نه . اگر حل شد . هاردتون مشکلی کندی دارد و باید تعویض بشه .
البته کابل ساتا مربوط به هارد رو ابتدا تعویض کنید .
 

b eddea

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
109
سلام مجدد.یه ویندوز از یکی از سایتهای معتبرایران دانلود کرده بودم(آپدیت شهریور امسال) و نصبش کردم.اما مشکل هنوز پابرجاست.از طریق قابلیت reliability ویندوز سون سعی کردم مشکل رو بفهمم.ظاهرا خداروشکر از سخت افزار نیست.اما نمیدونم خطایی که میگه مال کدوم درایوره.چون توی Device Manager همه درایورها درست نصب شدن و هیچکدوم زرد نیست.این خطاش رو ببینید:
problem2.PNG problem1.PNG

الان کسی میدونه این مال کدوم درایوره خطاش؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران
سلام مجدد.یه ویندوز از یکی از سایتهای معتبرایران دانلود کرده بودم(آپدیت شهریور امسال) و نصبش کردم.اما مشکل هنوز پابرجاست.از طریق قابلیت reliability ویندوز سون سعی کردم مشکل رو بفهمم.ظاهرا خداروشکر از سخت افزار نیست.اما نمیدونم خطایی که میگه مال کدوم درایوره.چون توی Device Manager همه درایورها درست نصب شدن و هیچکدوم زرد نیست.این خطاش رو ببینید:
مشاهده پیوست 884688 مشاهده پیوست 884689

الان کسی میدونه این مال کدوم درایوره خطاش؟
درایور ها را با drive pack که نصب نکردی ؟
 

b eddea

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
109
سلام.نه داداش.خود ویندوز اتوماتیک نصبشون کرد موقع نصب ویندوز.
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران

b eddea

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
109
درایورها رو برای ویندوزی که نصب کردید از سایت گیگابایت دانلود کنید . بایوس هم با @BIOS اپدیت کنید .

سلام.بایوس رو چطوری آپدیت کنم؟
موقع آپدیت بایوس اطلاعات هاردم پاک میشه؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران
دقیقتر:
MB GIGABYTE-DDR3-INTEL G 41MT-ES2L
اطلاعات هارد پاک نمیشه
بایوس رو دانلود کنید . البته rev مادربردت رو دقت کن .
برنامه @BIOS رو دانلود کن و با اون اپدیت کن بایوس مادربرد رو
 

b eddea

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
109
اطلاعات هارد پاک نمیشه
بایوس رو دانلود کنید . البته rev مادربردت رو دقت کن .
برنامه @BIOS رو دانلود کن و با اون اپدیت کن بایوس مادربرد رو

داداش سه تا rev هست توی سایت گیگابایت:
rev1.0
rev1.1
rev1.3

کدومش رو باید دانلود کنم؟rev1.3?
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران

b eddea

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
109
روی مادربرد نوشته . از روی مادربرد چک کنید .
سلام مجدد.بایوس و درایورها رو آپدیت کردم.اما هنوز گیر میکنه.:-( من هنوز شک روی ویندوز دارم.داداش چطوری ویندوز ارجینال بگیرم؟اینا که مال بعضی شرکت های ایرانی هستش و روش نوشته اورجینال، واقعا اورجینال و بدون دستکاری هستن؟
آخه به یه تعمیرکار نشونش دادم گفت باید یه ویندوز اورجینال بریزم برات تا نشون بده مشکل از کجاست.خخخخخخ...مگه این تعمیرکارها چجور ویندوزی دارن که هی اورجینال اورجینال میکنن؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,781
لایک‌ها
23,199
سن
41
محل سکونت
طهران
سلام مجدد.بایوس و درایورها رو آپدیت کردم.اما هنوز گیر میکنه.:-( من هنوز شک روی ویندوز دارم.داداش چطوری ویندوز ارجینال بگیرم؟اینا که مال بعضی شرکت های ایرانی هستش و روش نوشته اورجینال، واقعا اورجینال و بدون دستکاری هستن؟
آخه به یه تعمیرکار نشونش دادم گفت باید یه ویندوز اورجینال بریزم برات تا نشون بده مشکل از کجاست.خخخخخخ...مگه این تعمیرکارها چجور ویندوزی دارن که هی اورجینال اورجینال میکنن؟
ویندوز پک های گردو بدک نیستند . ویندوز ارجینال باید لیسانسش رو خرید که حداقل 100-150 خرجش هست
بعضی از ویندوزهای شرکتی دستکاری شده هستند که مشکلات زیادی دارند
 
بالا