منتخب بازارچه

حذف استایل پیش فرض

KgbCia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2004
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
0
من یه استایل به استایل وی بی اضافه کردم و می خوام استایل پیش فرض خودش رو حذف کنم اما میگه چون این استایل استایل پیش فرضه نمیشه حذفش کرد.
آیا راه حلی داره که استایل پیش فرض رو حذف کرد؟
این پیامشه:

The default style set within the vBulletin Options can not be deleted. Please change this before attempting to delete the style
 

mgs

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2006
نوشته‌ها
825
لایک‌ها
42
محل سکونت
رشت
اگر میخواهید کاربران نتوانند استایل را تغییر دهند
به تنظیمات ویبی بروید
و از قسمت style & languge setting این امکان رو برای کاربران از بین ببرید و استایل جدید را نیز در همان جا به عنوان استایل پیش فرض انتخاب کنید
 

KgbCia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2004
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون. را راهنماييتون به هدفم رسيدم. البته هنوز من نمي دونم چطور ميشه اين استايل رو حذف كرد. احتمالا روشي براي حذف وجود داشته باشه. درسته؟
 

Ali_Solo

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2005
نوشته‌ها
853
لایک‌ها
3
محل سکونت
Tehran
وقتی از حالت دیفالت خارجش کردی برو به قسمت template manager از منو drop down ای که برای اون استایل وجود داره گزینه delete رو انتخاب کن
 

KgbCia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2004
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
0
وقتی از حالت دیفالت خارجش کردی برو به قسمت template manager از منو drop down ای که برای اون استایل وجود داره گزینه delete رو انتخاب کن
مشکل اینه که حذفش نمیکنه و اون پیام بالا رو میده.
 

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
4,016
لایک‌ها
3,861
محل سکونت
اصفهان

Ali_Solo

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2005
نوشته‌ها
853
لایک‌ها
3
محل سکونت
Tehran
شما یک قالب جدید اضافه کن بعد این مسیر و دنبال کن
Admin cp/vb option/Style & Language Settings/Default Style
جلوی این قسمت یک منو drop down وجود داره از اونجا استایلی رو که اضافه کردی در حالت دیفالت قرارش بده
بعد بور استایل vb رو پاک کن
 

Rezafcom

Registered User
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2005
نوشته‌ها
168
لایک‌ها
0
حالا من مشکلی بر عکس این دوستمون دارم !!

من می خواهم یک استایل وی بی ( دیفالت ) را جدا از اینی که الان است داشته باشم که یک سری تغییرات روش بدم بعد که کامل شد بزارمش برای استفاده عموم ... جریان این چیه ؟
 

Ali_Solo

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2005
نوشته‌ها
853
لایک‌ها
3
محل سکونت
Tehran
2 تا کار میتونی بکنی
روی لوکال تغییراتی رو که میخواهی روش انجام بده و بعد اپلود کنی

از دید عموم خارجش کنی و تغییرات و انجام بدی و در اخر در دسترس قرارش بدی.تو همون قسمت مدیریت استایل ها و قالب ها با یک چک مارک می تونی این کار و انجام بدی
 

Rezafcom

Registered User
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2005
نوشته‌ها
168
لایک‌ها
0
یعنی قالب دیفالت پیدا نمی شود ؟
 
بالا