oranoos_mta
Registered User
- نوشتهها
- 1,144
- لایکها
- 33
بالا باش
سلام.
بنده هم،همه اموزشهارو به غیر از آموزشهای انگلیسی + آموزش چند تا از زبانهای دیگر رو تهیه کردم.
پول رو واریز کردم...قرار شد فردا آموزشها ارسال بشه.
از محمد آقا هم ممنونم
خواهش میکنم.
قرار بر این شد مترو ماهدشت به ایشون یا دوستشون تحویل داده بشه
آقا اگه آموزش شبکه های عصبی تو متلب رو داری (ترجیحاً به زبان فارسی ولی انگلیسی باشه هم مشکلی نیست) من خریدارم
کلش چند؟
بنده هم دنبال همچین چیزایی هستم...وکلا مطالب مربوط به هوش مصنوعی
و
QT
OPENgl
DirectX
OpenCV
و .... کلی کتابخونه ی دیگه که اموزش هاشون تو مجموعه تون خالیه...
همچنین زبونی مثلC/C++ خیلی روش اجحاف شده...فقط این CHANNEL 9 مایکروسافت کلی برنامه واسش زده!
آقا اگه آموزش شبکه های عصبی تو متلب رو داری (ترجیحاً به زبان فارسی ولی انگلیسی باشه هم مشکلی نیست) من خریدارم
بنده هم دنبال همچین چیزایی هستم...وکلا مطالب مربوط به هوش مصنوعی
و
QT
OPENgl
DirectX
OpenCV
و .... کلی کتابخونه ی دیگه که اموزش هاشون تو مجموعه تون خالیه...
همچنین زبونی مثلC/C++ خیلی روش اجحاف شده...فقط این CHANNEL 9 مایکروسافت کلی برنامه واسش زده!
کلا پستم یه طوری بود که مثلا اینا را شما کم دارید نه اینکه من می خوام! درمورد کتابخونه های دیگه هم اینطوری نوشتم منظورم این بود که کتابخونه های دیگه هم هست و من شاید ندونم و خودتون برید دنبالش و به مجموعه تون اضافه کنید و...میگم کتابخونه های دیگه منظورتون چیاس؟
شما فقط کتابخونه میخوای؟
کلا پستم یه طوری بود که مثلا اینا را شما کم دارید نه اینکه من می خوام! درمورد کتابخونه های دیگه هم اینطوری نوشتم منظورم این بود که کتابخونه های دیگه هم هست و من شاید ندونم و خودتون برید دنبالش و به مجموعه تون اضافه کنید و...
و منظورم از کتابخونه هم خودش نبود اموزشش بود ... و اینکه الان این کتابخونه و تکنولوژی هاش خیلی پرمصرفه و همه استفاده می کنند...