• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حراج یک سری دیسک,,,,

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
به قیمت فقط ۵۰ تومن ،،، آدرس میدم بیاین حضوری بگیرین،، فقط تهران ،،، ارشیو خیلی‌ کاملی هست فیلم‌ها که به فروش می‌رسه.

بیشتری ریپ‌های قابل قبول هست به فرمت ایوی آیی و امکیوی

Last edited:

dosh

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتون همه دیسکها 50هزارتومان یا هردیسک 50تومان اگر دیسکی 50تومان همه مستندها را میخوام ولی تهران نیستم میتونید پست کنید

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
داداش دانلودی هستن فیلم ها ؟

‌همش از اینترنت گرفته شده ، ریپ‌ها ‌همش مال ۲۰۰۹-۲۰۱۲ هست و ‌همش از لحاظ کیفیت چک شده ، خیالتون راحت ،،

منظورتون همه دیسکها 50هزارتومان یا هردیسک 50تومان اگر دیسکی 50تومان همه مستندها را میخوام ولی تهران نیستم میتونید پست کنید

فقط فیلم‌های لیست ، آلبت اگه تهران بودید میتونستم مستند یا انیمه رو هم براتون رو هارد بریزم با قیمت خوب که خوب فکر نکنم شامل حال شما بشه ،، فقط تهران دیگه

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
دانلودی باشه که ما خودمون هم نصف بیشترشون رو داریم ولی کلا ایشالا خوب بتونی بفروشی ولی اینجا بچه ها دنبال کیفیت فوق العاده هستن

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
دانلودی باشه که ما خودمون هم نصف بیشترشون رو داریم ولی کلا ایشالا خوب بتونی بفروشی ولی اینجا بچه ها دنبال کیفیت فوق العاده هستن

نه عزیز این مال کسی‌ نیست که چند میلیون خرج کرده و سیستم سینمای خانواده آنچنانی و تی‌وی تری دی گرفته و دنبال بلو ری میگرد ، مال کسی‌ که می‌خواد تو یک ویدیو عادی که آوی آیی و ‌ام کی‌ وای رو ساپورت می‌کنه یا داخل لپ‌تاپش ببینه از این پول‌ها هم نداره که دنبال چیزی که شما فرمودین بگرده ،، و می‌خواد همهٔ کار‌های جدید و به روز رو ببینه با کمترین هزینه ^:^

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
تاپیک به زودی بسته می‌شه می‌برم مغازه اگه کسی‌ نمیخواد ، مفت دارم می‌دم ، کلی‌ به روز آوری و لیست بسیار خوب .

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
ببخشید من هنوز متوجه نشدم - یکی از دوستان هم پرسیده بودند
هر دیسک 50 تک تومن؟
همه با هم 50 هزار تومان؟
فقط فیلم ها؟ / سریال ها نیستن؟ / یا همه فیلم ها و سریال ها و مستند ها 50 هزارتومان؟
+ وضعیت خط و خش دیسک ها؟ / روی هم چند تا دیسک میشن؟

لطفا جواب تک تکشون رو بدید / با عرض پوزش البته

من می خوام - البته باید ببنم کدوم حالت بالا مد نظرتون هست

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
ببخشید من هنوز متوجه نشدم - یکی از دوستان هم پرسیده بودند
هر دیسک 50 تک تومن؟
همه با هم 50 هزار تومان؟
فقط فیلم ها؟ / سریال ها نیستن؟ / یا همه فیلم ها و سریال ها و مستند ها 50 هزارتومان؟
+ وضعیت خط و خش دیسک ها؟ / روی هم چند تا دیسک میشن؟

لطفا جواب تک تکشون رو بدید / با عرض پوزش البته

من می خوام - البته باید ببنم کدوم حالت بالا مد نظرتون هست

نه خواهش می‌کنم ^"^ فیلم‌ها ۱۳۰ تا دیسک ( +۶۰۰ عنوان ) هست پرینکو قرمز اکثرا از لحاظ سلامتی فقط یک بار استفاده شده ، همشون دست چین شده از مطرح‌ترین فیلم‌های دنیا از ۲۰۰۹ تا آخر ۲۰۱۱ میلادی هست ، اشانتیون هم میتونید ۵۰ تا دیسک پرینکو قرمز فیلم ببرید یا سریال به همین تعداد یا بیشتر که تو لیست هست . مستند‌ها ولی‌ به فروش رفته ولی‌ می‌تونم روییه هارد هر گیگ ۴۰ تومن انجام بدم ، یک لیست کامل انیمیشن هم هست که اگه خواستین درخواست کنید که روی هارد انجام می‌شه .

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
دوست عزیز اینسایدیوس 1 و 2 و فیلم های ترسناک درست حسابی داری؟؟؟فیلم ترسناک نه ازون فیلم های آدم خوار رو گودزیلا و تیکه پاره کردن همدیگه فیلم هایی توی رنج همین اینسایدیوس Insidious
منتظر جواب هستیم

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
حضوری فروخته شد به کاربر گرامی‌ Pharma

تاپیک بسته شد.

بالا