• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حراج 100 ٪ زیر قیمت بازار هارد اکسترنال 3 ترابایت NAS شبکه و 500 گیگ اکسترنال 

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
uppppppppppppppppppppppp

توجه :
دوستان عزیز شما در گوگل میتونین search کنین beyond micro و ویدئو های تبلیغاتی و توضیح در مورد محصولات رو در youtube و metacafe ملاحظه کنید .

Last edited:

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز خبری از فلشا نشد؟؟؟؟در ضمن من این دوست گلمونو همه جوره تایید می کنم و از خرید از ایشون کاملا راضی هستم.آپ برای دوست خوبمون:D
اقا مخلصم داداشه گلم والا نه هنوز اگه بياد تايپيك ميزنم خبرم به خودت مي دم اقا خدا راضي باشه ازمون :)

باکس تنها رو هم میفروشیذ ؟ میخوام هارهای خوذمو بزارم توش ؟
عزيز اينو ما كلا با هارداش ميديم و يه جورايي باكسش با اين قيمت كه ميديم مجاني مي شه ميتوني بگيري هارداي داخلشو بفروشي و باكسش برداري واسه خودت و سودم ميكني به همين راحتي :)

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
شما چند ماهه دارید چند تا هارد می فروشید :دی
تو ایستگاه و وبلاگ و ..
از اول یه تاپیک همین جا می زدی همش فروخته می شد 3 سوت! (چون اون موقع که هارد گرون بود قیمتاتون خوب بود!)

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
شما چند ماهه دارید چند تا هارد می فروشید :دیتو ایستگاه و وبلاگ و ..از اول یه تاپیک همین جا می زدی همش فروخته می شد 3 سوت! (چون اون موقع که هارد گرون بود قیمتاتون خوب بود!)
دوست عزيز ما تمامه جنسامون فروش رفت توي 2 هفته عيد و فقط توي پي تي بالاي 5 ميليون فروش داشتيم فقط 3 تا مونده كه اونم ميديم به كسي كه لازم داره و نيازي هم نداريم به پولش و الي دلال زياد پ خ ميده واسه خريدشون تا 10 20 تومن ارزونتر بگيرن و خودشون سود كنن ولي ميديم به كسي كه لازم داره و نيازيم به پولش نداريم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
جسارتا این نصف قیمت به چه دلیل هست ؟

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزيز ما اينارو به دلار 1000 تومن وارد كرديم بعد كه دلار گرون شد شانسمون زد :) و به خاطر همين ارزون داديم رفت تو گروني بازار هارد و دلار 1900 خودتون ببينين سودش چقدر ميشه ...

و واقعا جنساي خوبي بودن و با كيفيت عالي تو امريكا خريدار اين هاردا اف بي اي بوده كه من خودم چندتاشونو نگه داشتم واسه خودم حيفم ميومد بدم

ali200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش
شما که به گفته خودت سودشم کردی
بیا یکیشم با دلار 1000 تومانی بده به ما

amindusti

Registered User
لایک‌ها
7
داداششما که به گفته خودت سودشم کردی بیا یکیشم با دلار 1000 تومانی بده به ما
االان قيمتش رو به دلار ببين گزاشتن 130 128 دلار كه ميشه با دلار 1000 تومن ميشه 128 تا 130 هزار تومن ...

2 تا هارد 500 گيگ ميشه 260 تومن با دلار 1000و ما اينجا جفتش رو با هم 220 ميديم با دلار زير 1000 تومن و كسايي كه بردن راضي بودن خداروشكر

بالا