amindusti
Registered User
Last edited:
اقا مخلصم داداشه گلم والا نه هنوز اگه بياد تايپيك ميزنم خبرم به خودت مي دم اقا خدا راضي باشه ازموندوست عزیز خبری از فلشا نشد؟؟؟؟در ضمن من این دوست گلمونو همه جوره تایید می کنم و از خرید از ایشون کاملا راضی هستم.آپ برای دوست خوبمون![]()
عزيز اينو ما كلا با هارداش ميديم و يه جورايي باكسش با اين قيمت كه ميديم مجاني مي شه ميتوني بگيري هارداي داخلشو بفروشي و باكسش برداري واسه خودت و سودم ميكني به همين راحتيباکس تنها رو هم میفروشیذ ؟ میخوام هارهای خوذمو بزارم توش ؟
دوست عزيز ما تمامه جنسامون فروش رفت توي 2 هفته عيد و فقط توي پي تي بالاي 5 ميليون فروش داشتيم فقط 3 تا مونده كه اونم ميديم به كسي كه لازم داره و نيازي هم نداريم به پولش و الي دلال زياد پ خ ميده واسه خريدشون تا 10 20 تومن ارزونتر بگيرن و خودشون سود كنن ولي ميديم به كسي كه لازم داره و نيازيم به پولش نداريمشما چند ماهه دارید چند تا هارد می فروشید :دیتو ایستگاه و وبلاگ و ..از اول یه تاپیک همین جا می زدی همش فروخته می شد 3 سوت! (چون اون موقع که هارد گرون بود قیمتاتون خوب بود!)
دوست عزيز ما اينارو به دلار 1000 تومن وارد كرديم بعد كه دلار گرون شد شانسمون زدجسارتا این نصف قیمت به چه دلیل هست ؟
و واقعا جنساي خوبي بودن و با كيفيت عالي تو امريكا خريدار اين هاردا اف بي اي بوده كه من خودم چندتاشونو نگه داشتم واسه خودم حيفم ميومد بدمجسارتا این نصف قیمت به چه دلیل هست ؟
االان قيمتش رو به دلار ببين گزاشتن 130 128 دلار كه ميشه با دلار 1000 تومن ميشه 128 تا 130 هزار تومن ...داداششما که به گفته خودت سودشم کردی بیا یکیشم با دلار 1000 تومانی بده به ما