• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حرفه ايها بيان كمك

irdesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من يك سوال دارم

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
سلام عليكم!
منظورت رو نمي فهمم! ببيين php يه زبون كد نويسي است! و خوب خيلي با HTML خيلي فرق داره و بخواي باهاش كار كني عين اين است كه مثلاً داري كد C مينويسي .

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه برنامه ای نوشتی که باهاش بشه doom 3 نوشت منم این برنامه رو مينويسم :)
جدای شوخی. فکر نکنم همچين برنامه ای باشه. چون بی معنی است.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
خوب همينه ديگه.
دوست من پي اچ پي همش كد است. گرافيك ندارد كه.
شما نهايتا مي تونيد تگهاي اچ تي ام ال توش بگذاريد ولي اصلا برنامه اي كه گرافيك رو نشون بده وجود نداره.

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
ببين فكر كنم مشكلت از اينجا باشه كه كامپايلر PHP رو دستگاهت نصب نكردي! و خوب هرچي هم كد بنويسي نمي توني اونو اجرا كني و خروجي اون رو كه شايد دو تا كلمه باشه ببيني! اما اگه كامپايلرش رو نصب كردي و دنبال يه چيز عين فرانت پيج مي گردي! نداريم.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من با اين برنامه يه نمه كار كردم(Zend).
همون چيزي هست كه ميخواي و ن بهتر از اين رو نديدم. ;)
Zend 3 Client

http://www.zend.com/store/products/zend-studio.php

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
من اين برنامه رو ديدم.
ولي 200 دلار نمي ارزه !!!!!!!!!!!!!
من كه هنوزم مي گم كد پي اچ پي رو بايد با notepad نوشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شما كارت درسته ... منم كه بلد نيستم يه Helloword رو با پي اچ پي پرينت كنم.
آقا راستي من تازه فرصت كردم يه نمه بيام سراغ اين پي اچ پي ... كي شروع ميكني به ياد دادن :?:

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بابا شما چرا آپاچي رو با PHP نصب نمي كنيد؟

بعد برنامه هاتون رو از طريق آپاچي run كنيد اگر اروري داشته باشه با توضيحات كامل مي نويسه همين ديگه

mitch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از irdesigner :
سلام آقا من يك سوال دارم و اون هم اينه كه با چه نرم افزاري ميشه فايلهاي php رو مثل فايلهاي HTML ويرايش كرد و يا تنظيم كرد . يك نرم افزار مثل frontpage ولي براي PHP . از همه دوستان متشكرم.

دوست عزيز؛
سوال شما يه كم گنگه.اگر منظور شما يك محيط WYSIWYG هست من بهترين نرم‌افزاري كه سراغ دارم Adobe Golive CS هست. اگر يه برنامه مي‌خواين كه Auto Code Complement داشته باشه من به شما HTML Kit رو توصيه مي‌كنم. از ‌Zend Studio هم مي‌تونين استفاده كنيد كه مزاياي خودش رو داره. من خودم شخصا براي كد نويسي PHP از HTML Kit استفاده مي‌كنم كه به نظر من عاليه. اگر توي كار به مشكلي بر بخورم از Zend Studio براي Debug كردنش استفاده مي‌كنم. اگه بخوام كارهايي مثل طراحي ويژوال كنم از Adobe Golve استفاده مي‌كنم. در مجموع توصيه‌ي من به شما اينه كه براي برنامه نويسي ديناميك اعم از PHP و ASP و... به دنبال يك محيط ويژوال نباشيد. چون اصولا طبيعت اينگونه برنامه نويسي با طراحي ويژوال مغايرت داره.

بالا