من این رو چند وقت پیش تو فیس بوک خوندم اما زیاد با عقل جور در نمی یاد . نمیشه با قطعیت به این نوشته استناد کرد و گفت که خودکشی کرده .نمیدونم جاش اینجا هست یا نه...
یادداشت یغما گلرویی به یاد حسین پناهی
دیگر صدای تو را نشنیدم! حسین جان پناهی... چرا که دیگر گوشی را برنمیداشتی! فردایش تو در آن خانهی کوچک خیابان جهانآرا، سرگرم گشودن رگهایت بودی! با تیغی که با هم از بقالی آن خیابان خریده بودیم و تو آن را لای برگهای کتابت گذاشته بودی. با لبخندی به تلخی اسمرینفِ در آبی [/SIZE][/FONT]
خب این اعتماد از کجا میاد ؟من دقیق در جریان این مسئله نیستم ولی به یغما گلرویی اون قدری اعتماد دارم که مطمئن باشم دروغ نمیگه اونم در مورد همچین مساله ای..
خب این اعتماد از کجا میاد ؟
حسین پناهی اون قدر تو دل مردم جا باز کرده که حتی اگه ثابت بشه خودکشی کرده فکر نکنم ذره ای شخصیتش خدشه دار بشه ...من پستم رو پاک کردم که تکمیلش کنم...
یه سوال: شما فکر میکنین که گلرویی داره دروغ میگه در مورد این مساله که مثلا حسین پناهی رو بد کنه؟
حسین پناهی اون قدر تو دل مردم جا باز کرده که حتی اگه ثابت بشه خودکشی کرده فکر نکنم ذره ای شخصیتش خدشه دار بشه ...
حرفم اینه که باید از گلرویی پرسید چرا الان ؟ چرا اون موقع که شریفی نیا و سایرین گفتن پناهی سکته کرده حرفی نزد ؟!
من با ترانه ها و اشعار گلرویی خیلی حال میکنم و باید اعتراف کرد که در این زمینه از سرآمدهاست اما ته دلم یه چیزی میگه این آدم شخصیت جویای نامی داره (به دلایلی)
یادداشت یغما گلرویی به یاد حسین پناهی
"" هرگز نفهمیدم آن موضوع کوچک چه بود چون تو دیگر مشغول مردنت شده بودی ""