سلام. پاسخ داده شد.سلام
پی ام دادم.
سلام. پاسخ داده شد.سلام
پی ام دادم.
سلام
برای حل مسائل درس ترمودینامیک هنوز کسی رو سراغ ندارید ؟
سلام، اول باید نمونه و ببینم شما نمونه رو بفرست من یک نگاه بندازم.سلام دادا من یه پاورپوینت میخوام بسازم برای کار کلاسی براتون نمونه pdf ارسال کنم میتونید شبیهش را در پاورپوینت درست کنید و به pdf تبدیل کنید تا یکشنبه میخوامش ممنون
سلام، باید تمرین ها و تعداد سوالات رو ببینم لطفا تمرین ها رو برام بفرستید تا بررسی کنم.درود بر شما ,میخواستم ببینم در رابطه با ( شبکه های بی سیم ) تمرین بدم میتوانید حل کنید یا خیر؟
در صورت نیاز بگید سوال را بدم بررسی کنید,
تمرین ها رو دیدم مربوط به ارشد شبکه هست! متاسفانه اطلاعات کافی براي حل تمرين های شما ندارم.http://www.mpz.ir/saro/wireless/t-1.pdf
خدمت شما ,بررسی نمایید
سلام دوست عزیز، نه متاسفانه برای رشته شما تمرین حل نمیکنم. بیشتر دروس رشته کامپیوتر در مقطع کارشناسی رو حل میکنم.سلام - در مورد درس پژوهش عملیاتی یک و دو برای رشته کارشناسی حسابداری, سوال های این درس رو هم میتونید حل کنید؟
سلام، باید بررسی کنم بعد براتون پ.خ میکنم.برای سوال زیر هم جواب دارید؟
در اکسل فرمولی بنویسید که نمرات ریاضی کمتر از 10 دو نمره و برای سایر نمرات یک نمره ارفاق کندو برای نمرات بالای 19 هم صدق کند(نمره از 20 بالاتر نرود)
سلام، مطمئن نيستم بتونم حلشون کنم، چون من بیشتر درس های رشته کامپیوتر رو حل میکنم و سوال شما مربوط به رشته معماري هستش ولی با این حال برام بفرستید یک نگاهی بهش بندازم.اقا سلام دوتا سوال خیلی اسون از درس سازه های فلزی دارم میشه کمک کنین؟
شرایط پ.خ شد.سلام عزيز
مشتق و ليميت و غير حضوري درس بدي هزينه و شرايط؟؟![]()